Συνελήφθη στα Μέγαρα ο Tik Toker “Red Dragon” για κατοχή ναρκωτικών

Κοινοποίηση:
ΙΝΤΙΜΕ_ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ_ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ-1_10

Συνελήφθη ο «Red Dragon», όπως είναι γνωστός σε Tik Tok και Youtube το βράδυ του Σαββάτου 22/10, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ο 58χρονος είναι από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του Tik Tok και του YouTube, με τις εμφανίσεις του να γίνονται viral μέσα σε λίγα λεπτά. Προσφάτως εκδιώχθηκε από το προαύλιο σχολείου όπου είχε εισβάλει, ενώ στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε δημόσιο ψυχιατρικό ίδρυμα.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε μαζί με φιλικά του πρόσωπα στο κέντρο της Αθήνας όπως διαπιστώνεται από δεκάδες βίντεο που ανέβαιναν στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως υπήρξαν καταγγελίες για κατοχή και χρήση ναρκωτικών κάτι που οδήγησε στην επέμβαση των αστυνομικών Αρχών. Ο Red Dragon συνελήφθη, τελικά, αργά το βράδυ του Σαββάτου (22/10) και τα σχετικά στιγμιότυπα από την σύλληψή του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τώρα δηλαδή αυτή η νέα συνήθεια να δηλώνουν μερικοί επάγγελμα influencer ή tiktoker τι μαλακια είναι; Την τεμπελιά που τους δέρνει, την πουτανιά και την προώθηση αταλαντων μουσικών μαζί με κάθε λογής ναρκωτικών ουσιών την βαφτίσαμε ως ένα είδος επαγγελματικου προσανατολισνου και απασχόλησης ή ενασχόλησης; Κατάντια και κάτι χειρότερο ίσως.

Comments are closed.