Συνελήφθη ο λ@θρομετανάστης που εισέβαλε σε σπίτι και αποπειράθηκε να βιάσει την 18χρονη κοπέλα

Κοινοποίηση:
astynomia-sillipsi-xeiropedes

Σε χρόνο ρεκόρ η Ασφάλεια Μυτιλήνης κατάφερε μετά από άγριο ανθρωποκυνηγητό να εντοπίσει και να συλλάβει τον επίδοξο βιαστή που είχε εισβάλει σε ένα σπίτι στο κέντρο της Μυτιλήνης και αποπειράθηκε να βιάσει μία 18χρονη κοπέλα.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Αλγερινό λ@θρομετανάστη ο οποίος βρίσκεται ήδη στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.

Πριν λίγη ώρα ενημερώθηκαν οι γονείς της κοπέλας και όλοι μαζί ανέβηκαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης για την οδυνηρή διαδικασία της αναγνώρισης του δράστη.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 18χρονη κοπέλα αναγνώρισε τον παρ’ ολίγον βιαστή της ενώ ο αδελφός της που την έσωσε από βέβαιο βιασμό ήταν έτοιμος να πιάσει και πάλι στα χέρια του τον 23χρονο δράστη και να τον ξυλοκοπήσει.

Η υπόθεση τώρα θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης ενώ οι γονείς της άτυχης κοπέλας πλέκουν το εγκώμιο των αστυνομικών και ιδιαίτερα της Ασφάλειας Μυτιλήνης που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έφτασαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Να μην ξεχνάμε τον νοικοκύρη στην Κόρινθο που σκότωσε τον γύφτο που τον ρήμαξε στο κλέψιμο . Τον συνταξιούχο στρατιωτικό που έριξε στους κλέφτες και έρχεται και η σειρά μου εάν μου τύχει περιστατικό στο σπίτι μου .

  2. Αυτο θα πει θρασος!!!!!!! Να εχει ερθει παρανομα στην χωρα και αντι να σεβασθει την χωρα που τον φιλοξενει, πηγε να βιασει την κοπελα ο λεχριτης μεσα στο σπιτι της!!!!!!!!!! Ο αδελφος της δεν ειχε μια καραμπινα να τον ξαπλωσει κατω;;;;;;;; Αυτα ειναι τα μπουμπουκια που μας κουβαλησαν οι πολιτικαντηδες!!!!!!!!! Χωστε τον μεσα τον λεχριτη και οταν αποφυλακισθει στειλτε τον στον διαολο να ξεβρωμισει η χωρα!!!!!!! Και καποιοι που πιπιλιζουν την καραμελα περι ρατσισμου και φασιστων κτλ, να τον παρουν για τις κορες τους!!!!!!!!!!

  3. και που να δείτε τι έρχεται, ακόμα δεν έχουν δείξει της προθέσεις τους, μας περιμένουν μαύρα χρόνια, άμα δεν τους πετάξουμε στην θάλασσα τελειώσαμε ελληναραδες μου

  4. Τι στο διάολο θέλουν τα σκουπίδια των αραπαδων της Αλγερίας στην Ελλάδα ;;;;;;
    Γαλλική αποικία ήταν , να πάνε να πηδήξουμε τους βρωμογαλλους που τους γουστάρουν τους αραπαδες

  5. Γαμω το σπίτι του.Επρεπε να του το κόψουν από τη ρίζα του μπασταρδου.

  6. χημικο ευνουχισμο η με μαχαιρι και απελαση απο κει που ηρθε για να μεταφερει στους ομοεθνεις του τι πηγε να κανει εδω και τι επαθε,για να παρουν και οι λοιποι το μυνημα.Αλλιως δε κανουμε δουλεια τελεια και παυλα.

Comments are closed.