Συνελήφθη ο Ηγούμενος της Μονής Φιλοθέου Νικόδημος με …όπλο, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1-16

Αίσθηση έχει προκαλέσει από χθες   ή είδηση οτι  συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου ένας Μοναχός με όπλο .Και η είδηση έγινε ακόμη πιο δυσχερής όταν έγινε γνωστό  ότι ο Μοναχός αυτός ήταν ο Ηγούμενος της Μονής   Φιλοθέου του Αγίου Όρους π.Νικόδημος.

Σύμφωνα την αστυνομία , κατά τον έλεγχο των αποσκευών του εν λόγω ιερομονάχου που αναχωρούσε από το Ηράκλειο , βρέθηκε ένα όπλο τύπου στυλό καθώς και τρεις σφαίρες.

Οι αστυνομικοί του φόρεσαν αμέσως  χειροπέδες και τον  οδήγησαν  στον Εισαγγελέα. Ο εν λόγω Ιερομόναχος , κατά πληροφορίες που έχουμε   δήλωσε  ότι το όπλο ήταν δώρο ενός  φίλου του Ρώσου ολιγάρχη που ζει στην Κρήτη και τον επισκέφθηκε.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν οι συλλήψεις να είναι δύο. Συνελήφθη δηλαδή εκτός του Ηγουμένου, ένας ακόμη  μοναχός ο οποίος ήταν  μαζί με τον Ηγούμενο και επέστρεφαν στο Άγιο Όρος.Προκειται  για τον Ρωσικής καταγωγής 20χρονο  μοναχό Μάρκελλο της Μονής Φιλοθέου.

Η Ιερά Επιστασία είναι ανάστατη από την είδηση αυτή ενώ ενημερώθηκε αρμοδίως  ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Μαρτίνος. Επίσης για το θέμα έλαβε γνώση ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης καθώς και ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.

Αναμένονται εξελίξεις….

Ο Ηγούμενος Νικόδημος Φιλοθέου

IMG_1462

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αδελφέ ΔΟΥΛΕ ΕΛΛΗΝΑ να αγιάσει το στόμα σου!

  2. Πού είναι ο Γρηγόρης και ο Έσχατοι καιροί να καταδικάσουν το γεγονός? Όταν κάποιος απλά λέει κάτι αντίθετο από τις δοξασίες τους λυσσάνε “βοθρολύματα που κρυβόσαστε στα λαγούμια σας, πουσταριά, πουταναριά” και δεν συμμαζεύεται. Τώρα που ηγούμενος κουβάλαγε όπλο και σφαίρες πάθανε μουγγαμάρα. Βγείτε βοθρολύματα από τα λαγούμια σας να καταδικάσετε και τα αίσχη της εκκλησίας.

  3. Ολοι πρέπει να κυκλοφορούμε με όπλο, με τους λύκους που μας έχουν περικυκλώσει…

  4. Θα δεχόταν απειλές ο άνθρωπος να μην υπερασπιστεί τον εαυτό του.

  5. Τα Οπλα που υπάρχουν στο Άγιο όρος…. Είναι πιο πολλά από της Κρήτης..

    1. ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ??και ειδες οπλα εσυ?αιντε ευκαιρια ψαχνετε ολοι να ΡΙΞΕΤΕ ΧΟΛΗ ΑΜΕΣΩΣ..27 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΑΤΣΑ εγω..ποιος ξερει ΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝ τον ανθρωπο και φυσικα ΟΥΔΕΙΣ πιστευει τις ΦΤΙΑΧΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ..γνωστα κολπα ΤΟΛΜΗΣΑΝ να κατηγορησουν παλια τον ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ ,,ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ..μην στεναχωριεσαι ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ και θα χορεψουμε ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΜΕ 9 ΡΙΧΤΕΡ.μετα να δεις τι προβατακια θα γινουμε…

Comments are closed.