Συνελήφθη μεγαλογιατρός-καρδιοχειρουργός στην Αθήνα για «φακελάκια»

Κοινοποίηση:
1

Χειροπέδες πέρασε η ΕΛ.ΑΣ. σε 63χρονο διευθυντή καρδιοχειρουργικής κλινικής νοσοκομείου της Αθήνας για «φακελάκι».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ ο γιατρός φέρεται να έχει πάρει από 5 περιπτώσεις ασθενών φακελάκια συνολικού ύψους 1.600 ευρώ

Υστερα από καταγγελίες ασθενών οι άνδρες της υπηρεσιας βρήκαν τα ίχνη και τα απαραίτητα στοιχεία για τον εν λόγω γιατρό και τον συνέλαβαν τη Πέμπτη.

Πώς διαλευκάνθηκε η υπόθεση
Οι αρχές έφτασαν στην πόρτα του γιατρού μέσω ασθενή που πάσχει από σοβαρή καρδιολογική πάθηση και αδυνατούσε να συγκεντρώσει τα χρήματα που του ζητούσε. Μάλιστα, μέχρι και… παζάρια έκανε στον γιατρό για το «φακελάκι» ώστε να χειρουργηθεί.

Ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής του νοσοκομείου της Αθήνας όμως, ήταν αμετακίνητος και ο ασθενής απευθύνθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων η οποία ανέλαβε δράση. Ο ασθενής έδωσε τα χρήματα στον γιατρό, αλλά αυτά ήταν προσημειωμένα και έτσι ο γιατρός συνελήφθη. Η έφοδος έγινε στο γραφείο του, χθες το μεσημέρι.

Βρέθηκαν και 50.000 ευρώ στο γραφείο του -Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ
Ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει και το εύρημα ενός ποσού 50.000 ευρώ που είχε ο μεγαλογιατρός στο γραφείο του. Δεν αποκλείουν να συνδέεται με την δεύτερη ιδιότητα του γιατρού που ήταν και διευθυντής ιατρικών υπηρεσιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Κατάσχεση ότι έχει στο όνομα του της γυναίκας του στα παιδιά του στην οικογένεια του

  2. Το ανεκδοτο της ημερας , το οποιο μου συναιβει. Ειχα παει στο λογιστη για μια δουλεια και πιασαμε τη κουβεντα. Τι γινεται του λεω , ασε ρε , μου λεει , εχουμε γεμισει λαμογια , δε θα παει ετσι μπροστα ο τοπος. Αφου μου ετοιμασε τα χαρτια που ηθελα ,του λεω : τι χρωσταω ?, μου απαντα 60 ευρω αλλα μου εκοψε αποδειξη 15 ευρω. Ειχε δικιο τελικα , εχουμε γεμισει λαμογια………..

  3. Πρωτη φορα μαθαινουμε για γιατρο που τα παιρνει.Πεσαμε απο τα συννεφα.Θα του κανουν τα μουτρα κρεας.

  4. ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ “ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ” ΟΙ ΝΤΗΛΕΡΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ. ΠΕΛΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.
    ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ; ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ “ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ”. ΜΕ ΠΟΡΣΕ ΘΑ ΗΣΟΥΝ!

  5. Το ότι τον συγκεκριμένο τον έπιασαν για φακελάκι είναι το λιγότερο. Ας τα πάρουμε ένα ένα. Κολλητός του Ξανθού, Υπουργού Υγείας επι ΣΥΡΙΖΑ και κολλητός της προηγούμενης Διοικήτριας του Νοσοκομείου. Επι μια 5ετια έκανε πάρτυ εις βατός συναδέλφων, καταργούσε θέσεις κ έφερνε Εν μια νυκτι φίλους του καρδιοχειρουργους Συριζαίους. Όταν λέμε τους έφερνε εννοούμε τους άνοιγε θέσεις που δεν υπήρχαν. Και βέβαια ότι ήταν Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας δεν ήταν τυχαίο… Βουηξε το Ιπποκρατειο το 2019 με έναν διαγωνισμό για βαλβίδες καρδιάς…. εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το κέρδος για συγκεκριμένους μέσα στο νοσοκομείο… Ψάξτε λοιπόν το θέμα παραπάνω. Η επιχείρηση που στήθηκε για τη σύλληψή του θύμιζε επιχείρηση αντιτρομοκρατικής… 7 τζιπ της αστυνομίας, ασφαλίτες κ κλείσιμο της κυκλοφορίας μπροστά από το νοσοκομείο. Αυτό δεν έγινε για ένα φακελάκι… Ξέρουν πολύ καλά τι είναι από πίσω… Γι αυτό λένε ότι είναι πολύ σοβαρή υπόθεση… Ας ανοίξει το στόμα του έστω κ τώρα για να μην φορτωθεί τα άπλυτα όλων στην πλάτη του.

    1. Είναι το ονοματάκι του, για να ξέρουμε τι μάς γίνεται, Κ. Τριανταφύλλου;;;

  6. Αρκετά είπα ,ξημέρωσε και βρέχει.
    Ο χειμώνας πλησιάζει. Καλό Χειμώνα λοιπον
    μικροί γλύκες και κουράγιο να χουμε όλοι ν αντέξουμε τις κορωνοεπιθεσεις που μας περιμένουν . Εύχομαι να μη γίνουμε όλοι ρινόκεροι μέχρι να πεθάνουμε.

  7. Θα σας πω ένα πράγμα μόνο σαν τελευταίο που το λέω και από προσωπικα βιώματα και όχι για να κάνω την έξυπνη.
    Η ενέργεια που παράγεται από τα αρνητικά συναισθήματα της ζωής μας (θλίψη,πόνος, μίσος,μοναξιά, θυμός,τάση εκδίκησης..κλπ κλπ κλπ) προσπαθεί να δημιουργήσει τέτοια συμπτώματα στον οργανισμό ώστε να εξωτερικευτεί για να αποβληθεί. Όποιος την
    καταπιέσει με οποιονδήποτε τρόπο το μόνο που θα καταφέρει είναι να την μετατοπίσει σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος με άλλη χειρότερη μορφή. Η πραγματική θεραπεία εκτος από την σωματική και διατροφικη αντιμετώπιση είναι
    ο «συναισθηματικός εξαγνισμός».

  8. Θα ήθελα αν με διαβάζετε εκεί στο makeleio (και κάποιοι συντάκτες) να αναρωτηθείτε βγάζοντας προσωρινά την μάσκα του ρινόκερου (ως προς την αντιμετώπιση της ιατρικής και των γιατρών
    έτσι όπως τους φτιάχνουν οι φαρμακευτικές)
    και να αναρωτηθείτε με το χέρι στην καρδιά
    πόσοι από σας η από τους γνωστούς σας που πήγανε σ αυτούς (με χρόνιες ασθένειες, γιατί τις ασθένειες με οξεία συμπτώματα που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το ανοσοποιητικό και δεν θεραπευτούν άμεσα ή σε σκοτώνουν η μετατρέπονται σε χρόνιες καθώς φεύγουν τα συγκεκριμένα συμπτώματα μετά από λήψη φαρμακευτικής αγωγής και μετασχηματίζονται από τον οργανισμό σε διαφορετικά συμπτώματα τα οποία τα ονομάζουν οι γιατροί «άλλη ασθένεια» ,ενώ τελικά όλα αυτά είναι οι εξωτερικές εκδηλώσεις του οργανισμού που κινητοποιεί
    το ανοσοποιητικό για να αυτοθεραπευτεί) έγιναν πραγματικά καλά.?? Και όταν λέμε καλά εννοούμε να είναι υγιείς
    ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ.

  9. Ο Στέφανος συνέχεια αναφέρεται σε γιατρούς
    που δίνουν τα πάντα για τους ασθενείς αλλά υπάρχουν κι αυτοί που τα παίρνουν δυστυχώς.
    Εγώ πάντως δεν συνάντησα ποτέ κάποιον σαν
    αυτούς που περιγράφει μέχρι τώρα. Δεν εννοώ ότι όλοι τα παίρνουν, αλλά όχι ότι υπάρχουν γιατροί που καίγονται και για τους ασθενείς. Όλοι οι γιατροί είναι φαντασμένοι,
    ημιμαθείς (εφ όσον τα προγράμματα σπουδών φτιάχνονται από φαρμακευτικές) και αν δεν
    είχαν τον τίτλο του γιατρού θα ήταν χειρότεροι η ίδιοι με πολλούς μέσους ανθρώπους.
    Υ.Γ. Αυτό που με νευριάζει αφάνταστα είναι όταν έχουν κάποιον από δαύτους καλεσμένο
    στα κανάλια και τους απευθύνεται με τον τίτλο «γιατρε» η «κε καθηγητα».
    Τυφλός ,τυφλόν οδήγαγε και πέσανε στο λάκκο.
    Εντάξει για μένα τα γράφω αυτά και τα διαβάζετε κι εσείς κι ας μη τα πιστεύετε.

  10. ΟΛΟΙ οι γιατροι παιρνουν φακελακι !!!Ειδικα οι χειρουργοι . Πιασανε εναν μονο. Ολους να τους πιασουν .

  11. Να δημοσιευτούν τα στοιχεία του και να δικαστεί για ανθρωποκτονίες! Γιατί όποιος δεν είχε τα λεφτά για φακελάκι έχανε την ζωή του…..

  12. επειδή υπάρχει ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ …
    επειδή ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΝΟΜΟΙ …
    (πλάκα κάνω..)
    θα του κλάσουν τα …ΜΕΖΕΑ ..

  13. Πώς νομίζετε όλοι αυτοί οι απατεώνες έχουν βίλες και κότερα και ακριβά αυτοκίνητα?Από τον μισθό τους μόνο?

  14. ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 92 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ 1000 ΕΥΡΩ !!!ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΣΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΓΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΖΗΣΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ !!!!

  15. Ο πατέρας του έχει πουλήσει όλα τα πρόβατα και τα κατσίκια για να τον σπουδάσει.Καθησε είκοσι χρόνια στο θρανίο οδηγώντας ένα παπάκι για να πηγαίνει στο δημόσιο νοσοκομείο να κάνει 15 επεμβάσεις τον μήνα με 1800 ευρώ και δεν θα πάρει φακελάκι?Τον Κύριο Ιησού Χριστό τον ζωοδότη τον προσκυνάς,τον λατρεύεις και τον ευχαριστείς ανεξοδααααα.Τον καρδιοχειρουργό που ελέω Θεού σε επαναφέρει στη ζωή θα του πας λουλούδια και σοκολατάκια για να τον ευχαριστήσεις;
    Δεν πρέπει αυτός ο άνθρωπος να έχει την οικονομική ευχέρεια να ανταποδώσει στους γονείς του μαλακανθρωπε?

    1. Αυτος ο ανθρωπος δεχθηκε να προσφερει τις υπηρεσιες του στο δημοσιο συστημα σε δημοσιο νοσοκομειο εναντι ενος μισθου,οντως μικρου για το επιπεδο του.Το ιδιο ομως κανει και ο αστυνομικος,ο πυροσβεστης,κι ο στρατιωτικος.Κι αυτοι λιγα περνουν γι’αυτα που προσφερουν και για τους κινδυνους που αντιμετωπιζουν.Εαν δεν του φτανουν ή δεν του αρεσει ο μισθος του,να βγει στον ιδιωτικο τομεα και να ζηταει οσα θελει ο γιατρος.Οχι να εχουμε καβατζαρα το μισθο του δημοσιου,και ζηταμε εκβιαστικα και εξτραδακια-φακελλακια.

      1. Η αλήθεια είναι ότι δέχθηκε να μπει στο δημόσιο με την προϋπόθεση ότι θα παίρνει άφθονο μαύρο χρήμα. Αυτή είναι η αλήθεια. Το κράτος τους αφήνει να πλουτίζουν σε βάρος των πολιτών γιατί αδυνατεί να τους δώσει ένα μισθό αντάξιο των υπηρεσιών τους και του ιδιωτικού τομέα. Άρα όλοι κάνουν τα στραβά μάτια. Αν δεν υπήρχε μαύρο χρήμα, όλοι οι χειρουργοι θα έφευγαν από το δημόσιο την ίδια μέρα. Να μου πεις αν έφευγαν όλοι, θα έβρισκαν δουλειά στον ιδιωτικό τομέα? Μπορεί να έβγαζαν 3000 χιλιάρικα το μήνα αλλά όχι κάνοντας 5 χειρουργεία την ημέρα στο Δημόσιο αλλά 2 με 3 τον μήνα.

  16. πρωτη φορα το ακουω οτι ταπαρνε γιατρος , οσο για τα 50χ αποκλειεται να ειναι τα προηγουμενα φακελακια της μερας της πρωινης κονομας

  17. …….δεν ξαναγινε……αλλη φορα τα τελευταια 200 χρονια…….

Comments are closed.