ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ; ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ: ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΣΕ ΜΗΧΑΝΗ! ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΣΟΒΑΡΑ 57ΧΡΟΝΗ!

Κοινοποίηση:
ΑΤΙΔΟΥ

Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται η Εύη Βατίδου, καθώς τα μεσάνυχτα του Σαββάτου κυνήγησε και εμβόλισε μοτοσικλέτα στη Γλυφάδα, η οποία της έσπασε τον καθρέφτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία 57χρονη γυναίκα.

Όλα ξεκίνησαν 00.33 της Κυριακής. Σύμφωνα με το θύμα της αστυνομίας, προηγήθηκε ένα δραστικό επεισόδιο με τους δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας έναν άνδρα 59 ετών και η 57χρονη, οι οποίοι της έσπασαν τον καθρέφτη.

Η Εύη Βατίδου ακολούθησε τη μοτοσικλέτα και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα της αστυνομίας «την εμβόλισε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Στις 03.45 ενημερώθηκε στο Υπασπιστήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της ΝΑ ότι η υγεία της 57χρονης βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, έχει σπάσει το χέρι και το πόδι.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτήσιας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Εγώ θα έκανα και όπισθεν να τους αποτελειώσω και μετά θα τους χτύπαγα με ρόπαλο κι ας με κλείσουν φυλάκα.Γράφω από κελί του Κορυδαλού

  2. Γιατί πότε πήγαινε καλά; Δε λες που δεν σκότωσε τη γυναίκα

  3. και εσυ ρε χατζιαβατη για εναν καθρεφτη θα σκοτωσει τον κοσμο? ας επαιενε το τσολι τον αριθμο της μοτοσυκλετας και ας εκανε καταγγελια αυτο που εκανε αυτη ηταν αποπειρα δολοφονιας να κτυπησει με εμβολισμο την μηχανη εκτος και αν ηθελε δημοσιοτητα εκ νεου η κτρατσα για θυμηθουν τα ζωα το ονομα της καθε απιθανης

  4. Καραγκιοζη η εισαι βλακας η κανεις πως δεν καταλαβαινεις! Η γυναικα η η κορη που θα κανει ζημια να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ και να αναλαβει την ευθυνη και οχι να την κοπανησει , ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ εξυπνακια;;;;

    1. και εσυ ρε χατζιαβατη για εναν καθρεφτη θα σκοτωσει τον κοσμο? ας επαιενε το τσολι τον αριθμο της μοτοσυκλετας και ας εκανε καταγγελια αυτο που εκανε αυτη ηταν αποπειρα δολοφονιας να κτυπησει με εμβολισμο την μηχανη εκτος και αν ηθελε δημοσιοτητα εκ νεου η κτρατσα για θυμηθουν τα ζωα το ονομα της καθε απιθανης

  5. Μήπως το πρόβλημα δεν είναι αυτό που φαίνεται, άλλα είναι το Ελληνικό Κράτος που δεν επιβάλλεται.

  6. Αφού έσπασαν τον καθρέφτη έπρεπε να σταματήσουν. Και η αλήθεια είχε κοτσια η βατιδου. Ρίσκο να τους κυνηγήσει χωρίς να ξέρει τι κουμασια είναι.

  7. Καλά τους έκανε. Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας έπρεπε να σταματήσει και να αναγνωρίσει την μλκία του, όχι να γκαζώσει και να φύγει.
    Επειδή η Βατίδου ήταν μέσα στο αμάξι, σημαίνει ότι το ατύχημα είτε έγινε εν κινήσει ή σε καποιο φανάρι. Και στις 2 περιπτώσεις η μηχανή έχει παραβιάσει το ΚΟΚ και την κείμενη νομοθεσία.

    Και αν της πήρε το δεξί καθρέφτη τότε ο τύπος με την μηχανή πρέπει να χάσει μέχρι και το δίπλωμα οδήγησης.

  8. Θα ηθελε π@υτσο η Εύη και είχε νεύρα γι αυτό. 😀

  9. εδω βλεπω οτι το σουργελο εμβολιστης υποστηριζεται απο πολλα….με βαση τα λεγομενα τους…σουργελα..
    ..επειδη πολλοι με μηχανες ειναι,κομπλεξικοι,αρπαμενοι ψυχολογικα,χωρις να σεβονται κανενα…προβληματικα δηλαδη ατομα στο επακρο….να περνουμε ολοι εμεις φορα τερμα γκαζι και να τους εμβολιζουμε με ελπιδα να τους τιμωρησουμε στελνοντας τους στην εντατικη…
    ..οσοι το υποστηριζουν αυτο, χρειαζονται ψυχιατρικη βοηθεια..
    …επειδη σε εβρισε με χυδαιο τροπο το προβληματικο ατομο πρεπει εσυ κυρα κατινα να τον στειλεις στο ταφο?
    …ακομη κι να σε εβρισε νομικα δεν μπορεις να το αποδειξεις
    …τωρα που θα σε γδαρουν οικονομικα ,θα φας και φυλακη,κλπ,κλπ,θα μαθεις αλλη φορα να μην ο παιζεις τιμωρος της νυχτας…σουργελο

  10. Είχε πάρει μέρος σε gangbang το βράδυ κι ενώ η συμφωνία ήτανε για 5 αραπια ξεπροβαλανε κ άλλοι 10 πακμαν κ την κάνανε bukkake κ την ξεφτυλισαν τελείως κ είχε νευράκια αυτά ξέρω εγω

  11. Καλά τους έκανε ! εάν σταματούσαν και αναλάμβαναν την ευθύνη τίποτα απολύτως από τα γεγονότα δεν θα είχε συμβεί αλλά προφανώς επέλεξαν να την κάμουν με ελαφρά, η εν λόγο κυρία προφανώς θα ισχυριστεί ότι ήταν ατύχημα και σε συνδυασμό με τον με τον επιφανή ποινικολόγο πρώην σύζυγο της δεν θα της κάμουν απολύτως τίποτα.

  12. 1. Είχε δίκαια και τα έχασε
    2. Ο Κούγιας σαφώς πρέπει να τρέξει να την βοηθήσει. Η μάνα των παιδιών του είναι. Ετσι και αλλιώς πάντα την υποστηρίζει.
    3. Περαστικά στην κυρία που τραυματίστηκε.

  13. Εγώ γελάω με όσους βρίσουν τους μοτοσυκλετιστές.Ρε ΝεοΕλληνα το 99% όλων αυτών που οδηγούν δίτροχο έχουν και αυτοκίνητο.Δεν φταίει η μηχανή αλλά η ηλίθια ιδεολογία σου ως οδηγός.Φταιει ότι στην Ελλάδα πήρες το δίπλωμα μετά από 20 φορές ή ότι το πλήρωσες φυσικά ή ότι είσαι γλυφτης βουλευτή και κάνεις ότι θες φταίει ότι είσαι εκατό ετών και οδηγείς φταίει το κάθε ψεύτικο χαρτί γιατρού για την ανανέωση διπλώματος σου φταίει ότι είσαι αλκοολικός και πολλά άλλα.Ουτε η μηχανή ούτε το αυτοκίνητο ως οχήματα φταίνε.

    1. Όσοι αγοράζουν μηχανή λοιπόν, ενώ έχουν κ αυτ/το, έχουν την παρανομία στο αίμα τους.
      Ποιός σου είπε, ΡΕ, ότι επειδή οδηγείς μηχανή δεν ισχύει ο Κ.Ο.Κ. κ για σένα;
      Αρκετά με τους αλητομηχανόβιους. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι της έσπασαν τον καθρέφτη επίτηδες, συνήθεια των αλητομηχανόβιων στο δρόμο, το πιθανότερο επειδή ‘δεν τους είδε’, κολλημένους στο νεκρό σημείο του καθρέφτη της (άλλη μ@λακισμένη συνήθεια των αλητομηχανόβιων) ή επειδή, όπως έγραψα παραπάνω, θα νόμισαν ότι ο Κ.Ο.Κ. είναι μόνο για τα αυτ/τα. Κάπου δε θα τους έκανε τη χάρη ή το έγκλημα να οδηγεί ακριβό αυτ/το…

  14. ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ,EΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΠΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΧΕΡΙΟΥ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ !

  15. Με την εποχή των social media να είναι σε πλήρη άνθιση, τα εμμισθα τρολ του Πρώτου ψεύδους αναπτύσσονται με ανησυχητικό ρυθμό. Αυτή η «στρατιά» της χειραγώγησης της κοινής γνώμης εκπέμπει μια παραπλανητική πληροφορία, ανατρέποντας την αλήθεια και μαγνητίζοντας τον κόσμο προς το δικό της νάρθηκα. Τα πρόσφατα γεγονότα με την Βατίδου αποτελούν ένα φωτεινό παράδειγμα, με τα τρολ αλόμη δεν δημοσιεύτηκε το θλεμα έσπευσαν να υποστηρίζουν αβάσιμα ότι ήταν σωστό να εμβολίσει τη μηχανή. Αυτός ο τρόπος επικοινωνίας και χειραγώγησης της κοινής γνώμης είναι αντιεθικός στις αρχές της διαφάνειας και της αλήθειας, και πρέπει να αντιμετωπιστεί.
    . Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η σχέση της κυρίας με τον ιδιοκτήτη του ιστότοπου, αλλά αυτή τη στιγμή ολόκληρος ο ιστότοπος εργάζεται για εκείνη, αποκλείοντας τις φωνές και τα σχόλια που λένε ότι αυτό που έκανε είναι λάθος.

    1. Δε σε ξέρω, τις ίδιες σκέψεις έχω. 99 στα 100 ποστ στο ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ είναι υπέρ της Βατίδου και λένε καλά έκανε και πήγε να εμβολίσει τη μηχανή, δηλαδή στο τσακ να σκοτώσει δύο άτομα.
      Φταίμε εμείς. Ψηφιακή αποτοξίνωση. Δεν μπαίνουμε σε αυτά τα site. Τα αφήνουμε να σαπίσουν. Ας γράφουν 2-3 άτομα με 50 ψευδώνυμα

  16. Η κατάσταση μέ τις παραβάσεις τών μηχανόβιων έχει ξεφύγει . Δέν ξέρεις από πού θά σούρθει… στό δρόμο ή τό πεζοδρόμιο ! Καλά τού έκανε ή Βατιδου μέν… αλλά αν σκοτωνε κάποιον θα έμπλεκε άσχημα .

  17. Καλά έκανε. Ολοι γαϊδούρια έχουν γίνει.
    Τσακίζουν αμάξια στο δρόμο κι εξαφανίζονται. Σε βριζουν κι απο πανω.
    Εμενα με τρακαρε κανοντας όπισθεν ενας γέρος τετράπαχος. Εκανε όπισθεν και βγηκε σαν βολιδα απο μονοδρομο. Με εφαγε στην πλευρα του οδηγού, παραλιγο να με λιωσει, μια σκια προλαβα να δώ και ειχα χαμηλη ταχύτητα.
    Κατεβηκε με την κυρά μου είπε οτι δεν εγινε τιποτα, σηκωθηκε και εφυγε αμεσως. Η κυρα του με έφτυσε κιόλας γιατί ειχε νευρα. Εγω η πολιτισμενη, ουτε εβρισα ουτε προκαλεσα. Καλος μλκας ημουν.
    Καλεσα αστυνιμία, ασφαλεια, ηρθαν εγινε καταγραφη, αυτος απών και μετά με κλ@σαν όλοι.
    Αυτος μετά δεν μου εκανε δηλωση ενω ηταν ασφαλισμενος κανονικά. Ετσι…γιατί δεν γουσταριζε.
    Με απειλή για αγωγή και πολλα παρακαλια τελικά δεχτηκε ο μλκας να κανει δηλωση μετά απο δυο μήνες και 4 εγκλησεις.
    Εγω ειχα βρει το σπιτι του, και μα τω Θεώ αν δεν εκανε δηλωση, θα του το σπαγα το μπ@υρδελο και θα τον πλακωνα.
    Οταν δεν εχεις αστυνομευση, η αυτοδικια ειναι επιβεβλημενη.
    Αυτός ηθελε ξύλο!!!
    Μπορει να είναι η Βατιδου με το γνωστο ιστορικο, αλλα κανενας δεν ξερει τι μπορει να εγινε.

    1. Την επόμενη φορά που η γυναίκα ή κορη σου σπάσει κατα λάθος η οικειοθελώς κάποιο καθρέπτη ως συνοδηγός μοτοσυκλέτας , σου εύχομαι ολόψυχα ο οδηγός του αυτοκινήτου με το σπασμένο καθρεπτη να εμβολίσει την μοτοσυκλέτα και η γυναίκα ή η κόρη σου να βρεθούν τραυματισμένες στο οδόστρωμα όπως η 57 χρονη συνοδηγός της μοτοσυκλέτας.

      1. Γυναικα ειμαι ρε μάστορα δεν ειμαι αντρας.. Για ποια γυναικα μου γραφεις; Λες να ειμαι σαν τον Κασσελάκη;

    2. Αφου καλα εκανα ας παει και φυλακη οπως πρεπει

  18. Πολυ καλα τους εκανε , οταν κανεις ζημια πρεπει να σταματας και να αναλαμβανεις την ευθυνη και οχι να γινεσαι……λαγος!! Μαθανε ολοι οι εξυπνακηδες να κανουν ζημια και να την κοπανανε!! Φτηνα την γλυτωσε ο εξυπνακιας , σε αλλη περιπτωση μπορει ο παθων να εχει ενα οπλο και να τον ξαπλωσει κατω!! Γι’ αυτο οι εξυπνακηδες να σταματανε !! Και μπορει αλλος…εξυπνακιας να πει , για εναν καθρεφτη;;;;; Ναι , δεν ειναι θεμα η αξια της ζημιας , ειναι η π@υστια , οτι την κοπαναει!!

    1. Τα ίδια έγραψες και στο πρώτο ψέμα εσύ και άλλα 50 έμμισθα τρόλ. Πήγαινε τωρα να το γράψεις και στο τουίτερ

      1. ΣΟΥ ΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ε; ΞΑΝΑΤΡΑΚΑΡΕ ΤΟΝ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

  19. ΜΗΧΑΝΗ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΥΝΔΙΝΟΣ………
    ΠΙΑΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΑΑΑΑΑΑΜΗΣ…

  20. Ο πρώην σύζυγος ο Κούγιας δεν σκαρφαλωνε κάποτε τα κάγκελα του σταθμού που έπαιζε η εκπομπή του Τριανταφυλοπουλου, μια παροιμία λέει αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριαζιανε.

    1. οχι μονο αυτο αλλα ο βλακας σκαρφαλωσε σαν διαρηκτης ενω η πορτα ηταν ανοιχτη

  21. Θα τη γλυτωσει μ ελαφρα πηδηματακια οπως ολοι οι “επωνυμοι” αυτης της χωρας

  22. Η Βατιδου τους κυνήγησε γιατί δεν ήξερε το νουμερο για να καλέσει το 100. Αλλά απ’την άλλη καλά έκανε στο μαλάκα μηχανόβιο. Περνούν ξυστά απ’τα αμάξια κι αν σου πάρουν τον καθρέφτη πατάνε γκάζι και την κάνουν. Αληταριά σε κάθε ηλικία (αυτός ήταν και γεροντομπεμπέκος)

    1. Ενταξει θειτσα.Αντε πλυνε κανενα σωβρακο τωρα

Comments are closed.