Συνελήφθη αλλοδαπός για εμπρησμό σε ελαιώνα στη Μόρια – Σε λίγες ώρες θα είναι ελεύθερος

Κοινοποίηση:
ΜΟΡΙΑ-ΛΕΣΒΟΥ_ΛΑΘΡΟ-Ε9

 

Στα «χέρια» της Αστυνομίας, είναι από την Κυριακή 26 Ιουλίου, ένας από τους εμπρηστές ελαιοκτημάτων στη Μόρια.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Μόριας στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα του εμπρησμού.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς προξένησε πυρκαγιά σε ελαιόκτημα στην παραπάνω περιοχή. Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Στήν εποχή τού Σόλωνα στήν αρχαία Αθήνα απαγορευόταν αυστηρά τό κόψιμο τής ελιάς.Οποιος εκαιγε ελιά καταδικαζεται είς θάνατον.Τότε ομως στήν Αθήνα κατοικούσαν γηγενείς έλληνες.Σήμερα η Αθήνα ειναι μαζεμένα όλα τά αποβράσματα,τά κατακάθια,οί σαβούρες,τά απόβλητα από όλον τόν πλανήτη.Τρωγλοδύτες,κάφροι πού χτυπούν τά τάμ τάμ,βοθρολόγοι πού τούς υποδέχεται ο κρετίνος βλαχοδήμαρχος στό Δημαρχείο τής Αθήνας καί
    τούς υπόσχεται οτι θά λύσει τά αιτήματά τους.Χάλια,αίσχος.
    Γιάννης Λάκων

  2. ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ

  3. ποιος θα τα κάνει αυτά? το κράτος των αριστεροαπλυτων κουλη και al6? αυτοί θέλουν να αναγκάσουν όλους να εγκαταλείψουν το νησί για να το παραχωρήσουν στους τούρκους!

  4. Εντολές Ερντογάν, τον επόμενο να τον ρίξουν μέσα στη φωτιά να καεί για να νιώσει όπως νιώθει ο ντόπιος ή το ζωάκι που κάηκε ζωντανό εξαιτίας του. Ο εμπρηστής είναι μαζικός δολοφόνος, είναι μεγάλο κακούργημα, αν τον βγάλουν θα είναι μαλάκες και οι ηθικοί αυτουργοί για τα επόμενα εγκλήματα του. Τους μαζεύουμε και μας καίνε, μας βιάζουν, μας σκοτώνουν, μας χέζουν τις εκκλησίες μας. Αν ήμασταν σοβαρό κράτος δεν θα δεχόμασταν κανέναν, όλοι δρόμο. Καλύτερα πρόστιμα απο την κωλοευρώπη παρά καμμένη γή και σφαγμένοι Έλληνες.

    1. Θα τον βγάλουν για να μπορεί να κάνει ελεύθερα αυτά που έγραψες. Αφού τους ψηφίζουν οι ελληνόφωνοι… καλά να πάθουν.

Comments are closed.