Συνελήφθη άνδρας από το Μπαγκλαντές που κυνηγούσε γυμνός ανήλικα κορίτσια

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε έναν 34χρονο άνδρα με καταγωγή από το Μπανγκλαντές στην περιοχή του Γκύζη, ο οποίος έκανε άσεμνες χειρονομίες σεξουαλικού περιεχομένου σε ανήλικα κορίτσια τα οποία ακολουθούσε για ώρα, ενώ εκείνα περπατούσαν.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (18/11) οι άνδρες της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. έλαβαν σήμα πως στην οδό Στυλιανού στου Γκύζη, ένας αλλοδαπός προσέγγισε και ακολουθούσε ανήλικα. Οι αστυνομικοί είχαν την περιγραφή του στα χέρια τους από τα θύματα, τα οποία έκαναν αναφορά για άντρα γύρω στα 40, μελαμψό και μετρίου αναστήματος.

Φτάνοντας στο σημείο διαπίστωσαν την παρουσία του ατόμου, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών επιχείρησε να διαφύγει, προσπαθώντας να κρυφτεί στα στενά της περιοχής, ενώ τα παιδιά φώναζαν, «φεύγει, φεύγει», σύμφωνα με τις πληροφορίες. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν στην οδό Οιχαλίας.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο σάτυρος, δεν φορούσε παντελόνι, ενώ βρισκόταν και σε ερωτική διέγερση. Οδηγήθηκε στο τμήμα όπου κλήθηκαν τα παιδιά που παρενοχλούσε συνοδεία των γονιών τους που τον αναγνώρισαν, ενώ προέκυψε πως και την προηγούμενη ημέρα ενοχλούσε τα παιδιά κάνοντας τους χειρονομίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δοστε του γρηγορα επιδωματα και ιθαγενεια, να μην τον χασουμε!!!!! Αθλιοι καταντησατε την χωρα εναν βοθρο και δεν απελαυνετε κανενα απο τα αποβρασματα που εχουν εισβαλει με την ανοχη σας!!!!!!!

  2. ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Θ Ε Λ Ε Ι ΝΑ ΤΑ ”ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ” ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ….

    1. Μη γράφεις τέτοια. Τον φοβούνται τόσο πολύ,που θα τον χώνουν όλο & βαθύτερα. Έχουν πάρει πολλά από τους εντολοδοχους τους, δεξιοι(δήθεν) & αριστεροί για να αντικαταστησουν τους Έλληνες με μουσουλμάνους, κυρίως, λαθρομετανάστες.

  3. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ………………….ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ! ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ!

Comments are closed.