Συνελήφθησαν 4 γυναίκες στα Ιωάννινα που είχαν “ρημάξει” τα σούπερ μάρκετ

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Οργανωμένη σπείρα είχαν συστήσει τέσσερις Ελληνίδες οι οποίες έκλεβαν συστηματικά το ίδιο σουπερ μάρκετ σε μια περιοχή των Ιωαννίνων και μάλιστα δεν αρκούνταν στα προϊόντα, αλλά είχαν καταφέρει να ξαφρίσουν και έναν φάκελο με χρήματα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, οι τέσσερις γυναίκες άρπαξαν διάφορα προϊόντα από τα ράφια τους καταστήματος και τα έκρυψαν στα ρούχα τους, όμως έγιναν αντιληπτές από έναν υπάλληλο και προσπάθησαν να διαφύγουν. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τις εντόπισαν να κινούνται πεζή σε μια κοντινή πλατεία, τις συνέλαβαν και επέστρεψαν τα κλοπιμαία στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Οι τέσσερις μακρυχέρες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου διαπιστώθηκε ότι και την περασμένη Τρίτη είχαν κλέψει με τον ίδιο τρόπο διάφορα προϊόντα από το ίδιο κατάστημα, από το οποίο είχαν καταφέρει να «βουτήξουν» και έναν φάκελο που περιείχε 850 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με την αυτόφωρη διαδικασία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ελληνίδες ή “ελληνίδες” γιούφτες, αλμπανές, μπουλγκάρες, ρουσίντες “ομογενείς”;;

Comments are closed.