Συνεδριάζει στις 11 το ΚΥΣΕΑ: Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Κ. Φλώρου στην θέση του Α/ΓΕΕΘΑ

Κοινοποίηση:
30_dec_01_010

Σήμερα στις 11 το πρωί αναμένεται στο Μέγαρο Μαξίμου να συγκληθεί το ΚΥΣΕΑ, προκειμένου ανακοινωθεί ο διάδοχος του Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου.

Οι αλλαγές σήμερα θα περιοριστούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και δεν θα επεκταθούν στην ΕΛ.Α.Σ., καθώς ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης χρειάζεται λίγο χρόνο για περαιτέρω αξιολόγηση.

Επικρατέστερος για τη θέση του ΓΕΕΘΑ, είναι ο επικεφαλής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου Δημήτρης Χούπης. Με καταγωγή από τις Σέρρες, ο κ. Χούπης είναι απόφοιτος της τάξης του ’87, ενώ νυν αρχηγοί είναι 3 και 4 χρόνια μεγαλύτεροι.

Η επιβεβαίωση της επιλογής του κ. Χούπη θα επιφέρει δύο αποστρατείες: του Αρχηγού του ΓΕΑ Θεμιστοκλή Μπουρολιά, ο οποίος ακούστηκε έντονα ως αρχαιότερος των αρχηγών για τη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ, αλλά και του Α/ΓΕΣ Άγγελου Χουδελούδη, ο οποίος είναι αρχαιότερος του κ. Χούπη.

Και, εφόσον υπάρχει η προοπτική αλλαγής 2 εκ των 3 αρχηγών, τότε πολύ πιθανό είναι να ακολουθήσει και ο Α/ΓΕΝ Γιάννης Δρυμούσης. Εφόσον επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, οι κ. Χουδελούδης και Δρυμούσης θα έχουν υπηρετήσει έναν χρόνο στα πόστα τους.

Για τη θέση του νέου Α/ΓΕΝ ακούγεται έντονα το όνομα του Αρχηγού Στόλου Δημήτρη Κατάρα, ενώ για τη θέση του Α/ΓΕΣ αυτό του Δημήτρη Μανωλίδη, αξιωματικού με σημαντικές περγαμηνές από πανεπιστήμια του εξωτερικού που αυτή την περίοδο είναι επικεφαλής της ΑΣΔΥΣ.

Για τη θέση του Α/ΓΕΑ ακούγεται έντονα το όνομα του Δημοσθένη Γρηγοριάδη.
Οι αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις, προφανώς, δεν θα περιοριστούν στις θέσεις των Αρχηγών, καθώς ακολουθούν αρκετές καραμπόλες λόγω της προώθησης αξιωματικών σε θέσεις ανωτάτων από νευραλγικές θέσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τι κρίμα να έχουν αποστρατευτεί Κάκαλος και Καραβανέας………..

  2. Αντι να συνεδριασουν για τους τουρκαλαδες που πηραν την νεκρη ζωνη για παρτι τους και κανουν οτι γουσταρουν με την ανοχη των ΟΗΕΔΩΝ για την παρενοχληση των ελληνων ψαραδων απο τους Τουρκαλαδες στα Ιμια για την εισβολη των Τουρκων σε Δωδεκανησα Εβρο θρακη για το τουρκολυβιυκο συμφωνο που καβαντζονη σχεδον την μιση Νοτια Κρητη για την αθροα λαθρομεταναστευση αυτοι τον χαβα τους τα αρχηγιληκια τους μαραναν ποσο μικροι εισαστε για τους κινδυνους που θα αντιμετωπιση συντομα οτι απομεινη απο την χωρα μας ανθρωπακια

  3. αναρωτιεμαι εαν χρειαζεται να στειλω την ευχαριστηρια επιστολη σου περι “καιω & ρωταω μετα” προς τον εκλιπων πλεον πατερα μου πισω σε σενα.

  4. καρπαζοεισπρακτορες του Κουλη και των Αμερικανων ειναι ολοι τους ΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …μοναχα για τα μοισθα ειναι και τις παχυλες τους συνταξεις

  5. ΠΩ ΠΩ ΓΑΛΩΝΑΤΟΙ ΚΥΦΗΝΕΣ ΑΚΑΠΝΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

  6. Το ιδιο σκατο ειναι ολοι τους πουστροπαρλαπιπες

  7. Φευγει το μεγαλύτερο σκουπιδι ,κ ολοι η ρουφιάνοι περιμενουν,Ανθέλληνες

  8. ΡΕ ΦΛΩΡΕ,
    και πλέον το δόγμα σου ¨πρώτα σκοτώνω & μετά ρωτάω¨
    πότε και απο ποιον θα το ξανακούσω;;;
    Ηθικόν ακμαιότατον είχα οταν τόλεγες!!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του, πιά!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΣ;;
    Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΩΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;; μάλλον δεν έκανε καλά,…..ντολμαδάκια!!!
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ……ελπίζοντας οτι η νέα ¨φιλιππινέζα¨ να κάνει τη δουλειά της και να μη ρωτάει!!!!

Comments are closed.