Συναγερμός στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος – Με 3 πτήσεις φτάνουν στην Αθήνα 400 Έλληνες – Μπαίνουν σε καραντίνα

Κοινοποίηση:
1

Κορωνοϊός: Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ κάνει θερμομέτρηση σε όλους τους επιβάτες – Θα παραμείνουν υποχρεωτικά σε καραντίνα 14 ημερών


Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Υγείας υποδέχεται τους 400 Έλληνες που επιστρέφουν αεροπορικώς με αεροπλάνο από το Λονδίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλιμάκιο κάνει θερμομέτρηση σε όλους τους επιβάτες και παίρνει δείγμα για να ελεγχθούν όλοι για τον κορωνοϊό.

Οι επιβάτες των πτήσεων θα μείνουν υποχρεωτικά σε καραντίνα 14 ημερών κατ’ οίκον. Μάλιστα, οι αρμόδιοι διαμηνύουν ότι θα εφαρμοστεί αυστηρός έλεγχος για την τήρηση του περιορισμού στο σπίτι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 14ΗΜΕΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ???? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ????

  2. Αυτό θα είναι το ΤΕΤΈΛΕΣΤΑΙ. του Έλληνα. Εκεί είναι όλοι μολυσμένοι πως θα τους δεχτούν;;; Τώρα να δείτε κρούσματα!! Και ποια καραντίνα κ μαλακίες ρε ποιος τους ελέγχει πραγματικά; Τι στο διάβολο κουβαλιουντε στην Ελλάδα που οι ίδιοι βρίζουν και απαρνήθηκαν;; είδαν τα σκούρα κ θυμήθηκαν Ελλάς…να την αποτελειώσουν!!

Comments are closed.