Συναγερμός στην Γερμανία: Δύο μαθήτριες τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με μαχαίρι

Κοινοποίηση:
ωωωσδω

Μεγάλη αναταραχή προκλήθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή Ιλερκίρχμπεργκ της Βάδης – Βυρτεμβέργης, στην Γερμανία, όταν δύο κορίτσια, 13 και 14 ετών αντίστοιχα,  τραυματίστηκαν αρκετά σοβαρά ύστερα από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκαν από άντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κορίτσια πήγαιναν προς το σχολείο τους όταν συνέβη το περιστατικό. Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο καθώς και η αστυνομία. Τα κορίτσια δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες αλλά κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθούν στο νοσοκομείο εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, το κίνητρο του δράστη παραμένει άγνωστο, ενώ δεν είναι σαφές και αν ο δράστης ήταν γνωστός των παιδιών.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο δράστης, μετά το περιστατικό, διέφυγε σε κτίριο κατοικιών, στο οποίο διαμένουν πρόσφυγες. Δεν έχει διευκρινιστεί αν κατέφυγε εκεί για να κρυφθεί και να μην συλληφθεί από τους αστυνομικούς ή είναι το μέρος που μένει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία περικύκλωσε το κτίριο, εισέβαλε σε αυτό και πέρασε χειροπέδες σε όλους τους διαμένοντες όπως και στον δράστη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: