«Συναγερμός» σε Γαύδο/Κρήτη! Στέλνουν αλλοδαπούς από 2 διαδρόμους! Θα γίνει Λαμπεντούζα! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
kriti_skai

Κίνδυνο να «βουλιάξει» η Γαύδος

«Συναγερμός» σε Κρήτη και Γαύδο, οι οποίες κινδυνεύουν να μετατρέπουν σε νέα Λαμπεντούζα, το ιταλικό νησί, το οποίο «βούλιαξε» από παράνομους μετανάστες!

Οι αλλοδαποί καταφθάνουν εκεί μέσω δύο νότιων διαδρόμων, ο ένας από την Λιβύη και ο δεύτερος από την Μυρσίνη της σημερινής Τουρκίας!

Μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες, από την αρχή του 2024, έχουν φτάσει στη Γαύδο σχεδόν όλοι όσοι μετανάστες είχαν φτάσει στο νησί ολόκληρο το 2023, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία!!!

«Το ειδυλλιακό νησί της Γαύδου γίνεται ολοένα και πιο ελκυστικό για τους διακινητές που μεταφέρουν παράτυπους μετανάστες στην ΕΕ», τονίζει ο ανταποκριτής του Γερμανικού Δημοσιογραφικού Δικτύου (RND) στην Αθήνα, Γκερντ Χέλερ, σύμφωνα με την Deutsche Welle!

«Ενώ στο παρελθόν οι περισσότεροι παράνομοι μετανάστες έρχονταν από την Τουρκία στην Ελλάδα από το Αιγαίο Πέλαγος και τον Έβρο, τώρα αυξάνεται ο αριθμός των διακινητών που φέρνουν μετανάστες από την Βόρεια Αφρική προς την Γαύδο και την Κρήτη», τονίζεται!

144 αλλοδαποί έφτασαν μέσα σε 24 ώρες σε Γαύδο και Κρήτη!

Η νέα αυτή συνθήκη αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τους 120 κατοίκους της Γαύδου!!! Το ακριτικό μας νησί δεν έχει ούτε την υποδομή για την υποδοχή και τη φιλοξενία των αλλοδαπών, κάτι σημαίνει πως μπορεί εύκολα να «πνιγεί», αν η Πολιτεία δεν παρέμβει!

Ένα νέο μέτωπο για την χώρα ξεκινά:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όλοι αυτοί οι “επενδυτές” κυρίως στρατεύσιμοι άνδρες, που θα βιάζουν.
    Γιατί δεν στέλνουν αυτούς κατευθείαν στα χωράφια για δουλειά?
    Μέχρι κι ο Μηταράκης είπε ότι τώρα η Ελλάδα έχει τις υποδομές να τους υποδεχτεί.
    Δηλαδή “ελάτε όσοι γουστάρετε” θα βγάλετε χρήμα, δίχως να δουλεύετε.
    Τελικά, όλο αυτό το συρφετό της ΝΔούλας, είναι πολύ χειρότεροι από τον Τσίπρα.

Comments are closed.