Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονου – Χάθηκαν τα ίχνη του στην Αθήνα

Κοινοποίηση:
1

Μια ακόμη εξαφάνιση παιδιού έχουμε στην Αθήνα. Συγκεκριμένα χάθηκαν τα ίχνη ενός 15χρονου και έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές.

Η εξαφάνιση του Μοχαμάντ Αβίντ Αφζαλί, 15 ετών έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (27.09.2019) στη Αθήνα. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανηλίκου στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 και προέβη σήμερα, 29 Σεπτεμβρίου 2019, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανηλίκου, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Ο Μοχαμάντ Αβίντ Αφζαλί έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 65 κ., έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι κρατούσε ένα σακίδιο πλάτης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Χέστηκα για τον Αφγανό λαθρομετανάστη.Στο σπίτι κάποιας Συριζαίας αδερφής θα ξεχάστηκε που ξεπέταγε το προηγούμενο βράδυ.Κυριολεκτικά στα @ρχίδια μας.

  2. Στα χαρακτηριστικα του ξεχασανε να γραψουνε οτι εχει και προχωρημενη καραφλα ο 15χρονος…

  3. ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ

  4. 15 χρόνων;;; ΧΑα ΧΑΑ ΧΑΑ!
    Το χαμόγελο του παιδιού …. που δεν θέλει να πληρώνει ενφια , που μαζεύει τα γεννηματα των γυφτων και των λοιπών νεγροειδων μωαμεθανων…
    Κλείσιμο θέλει το ρημάδι!

  5. Έτσι απλά για να βλέπετε Έλληνες…που κάνετε δωρεές.!

  6. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΙΚΑ !!!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ 15 ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ !!!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ??? ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΛΑΘΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ?????

  7. Σιγα μην ειναι 15 χρονων?? για ηλιθιους μας περνατε!!!

Comments are closed.