Συναγερμός: Τουρκικό drone κατέγραψε τις οχυρώσεις του Στρατού στην νήσο Ρω

Κοινοποίηση:
cache-thumb-large

Τουρκικό drone κατέγραψε πριν από λίγο τις οχυρώσεις του Στρατού στην νήσο Ρω, όπως αναφέρει ο συνάδερφος Θεόφραστος Ανδρεόπουλος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση

TH ΔEYTEPA 21 OKTΩBPIOY 2019 ΣTIΣ 15:12, TOYPKIKO MH EΠANΔPΩMENO AEPOXHMA (UAV) ΠPAΓMATOΠOIHΣE YΠEPΠTHΣH ANΩΘEN N. PΩ ΣTA 20.000 ΠOΔIA.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο φαντάρος της σκοπιάς αν όπλιζε θα το έριχνε….
    Αλλά έχουν και αντιαεροπορικά. Δε νομίζω να τους έλεγαν τίποτα.
    Όσο τα αφήνουν να αλωνίζουν, δημιουργούν τετελεσμένα…

  2. Γιατί δεν κατερίφθει πάραυτα ?
    Η σύνεση κ. Αποστολάκη (Το λέω γιατί έλεγε παραριές σε συνέντευξη πρόσφατα) εκλαμβάνεται από τον Τούρκο ώς αδυναμία. Δεν καταλαβαίνει από ευγένειες και αυτοσυγκράτηση ο βάρβαρος. Φωτιά και τσεκούρι καταλαβαίνει.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ πρώην και νύν ΥΠΑΜ ????, ΥΠΕΞ ????? Για τον Κούλη δεν λέω, αυτός κάνει μπάνια και οι Τούρκοι αλωνίζουν…
    ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ DRONE ΑΜΕΣΑ.
    Αντί να αγοράζετε πτυσσόμενα κοντάκια για τα G3 (Αυξάνεται η ισχύς πυρός έτσι και δεν το ξέρω ?) και να αλλάζετε τα φορτηγά (θέλουμε νέα με κλιματισμό ? Θα πάμε στην Κόκκινη Μηλιά και θέλουμε ΜΤΦ ?), αγοράστε κοινά τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια, γεμίστε τα με εκρηκτικά και μόλις τα ραντάρ δούνε εχθρικό Drone, να σηκώνονται τα δικά μας και να πηγαίνουν να σκάνε πάνω τους. Απλά, φτηνά και με ασφάλεια.
    Διαφορετικά γεμίστε τα νησιά με Α/Α πυραύλους.

  3. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ?????ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΚΥΦΗΝΕΣ ΚΟΠΡΗΤΕΣ ΒΟΛΕΜΑΙΝΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΟΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΗΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ

Comments are closed.