Συναγερμός! Στρατιές λ@θρο καταφθάνουν στα σύνορα μας – Ετοιμαστείτε για νέα..! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kilkis-1536x1032

Ανησυχία για νέα Ειδομένη προκαλούν εικόνες με πρόσφυγες και μετανάστες να μετακινούνται προς τα σύνορα με τα Σκόπια στο Κιλκίς.

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, μετανάστες κινούνται παράλληλα με τις γραμμές του τρένου μέσα στο Πολύκαστρο Κιλκίς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέκαθεν παρατηρούνταν κίνηση προσφύγων και μεταναστών σε διάφορα σημεία του νομού Κιλκίς, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες ο αριθμός προς την συγκεκριμένη περιοχή είναι κατά πολύ αυξημένος.

«Έρχονται στην περιοχή είτε με λεωφορεία του ΚΤΕΛ, είτε σκαρφαλωμένοι πάνω σε εμπορικές αμαξοστοιχίες. Κατασκηνώνουν στη δασώδη περιοχή της Ειδομένης και προσπαθούν κυρίως νυχτερινές ώρες να περάσουν απέναντι», ανέφερε o δήμαρχος Παιονίας, Κώστας Σιωνίδης τονίζοντας ότι είναι έκδηλη η ανησυχία των κατοίκων του Πολυκάστρου και των χωριών της περιοχής.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Παιονίας τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται «έξαρση» όσον αφορά τον αριθμό των ατόμων που κινούνται προς την συγκεκριμένη περιοχή. «Υπήρχε ένα γκρουπ των 100 ατόμων. Δεν θέλει και πολύ να γίνουν χιλιάδες», σημείωσε ο ίδιος και εκφράζοντας φόβους του για νέα Ειδομένη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πολύ γρήγορα δεν προχωρούν ; Ούτε … στρατιωτική διμοιρία … !

  2. Απ’ την μεριά των αφροασιατών ουγγάνων λάθρο του ισλάμ δεν υπάρχει καμία διαφορά εκτός απ’ την πάροδο των χρόνων . Όπως τώρα έτσι και κάποτε πάντα είχαν τον ίδιο στόχο: να εισβάλουν στην όμορφη Ευρώπη και να μας λερώσουν τις κοινωνίες με την λάσπη που φέρνουν απ’ τις τριτοκοσμικές τους περιοχές.

  3. Δεν ανησυχούμε….θα στηθεί άλλο ένα θεατράκι στον Εβρο για ένα μικρό διάστημα, και θα τους βάλουν απ το Αιγαίο όπως κάναν και συμφώνησαν τόσο καιρό…άλλωστε δεν είναι τυχαίο πόσα νέα hotspot άνοιξαν στην ηπειρωτική Ελλάδα μετα το 1ο θέατρο.
    Οι μόνοι που θα χαρούν είναι τα κομματοσκυλα και κάτι ψεκασμενοι θεατρολαγνοι τηλεορασακηδες που τα χαφτουν και βαράνε παλαμάκια….

Comments are closed.