Συνέντευξη Κούλη στον Χατζηλαλάκη – Έχει κλ@σει μαλλί ο ψυχάκιας! Θέλουν να μας βάλουν φυλακή! (βιντεο)

Κοινοποίηση:
κουλης

Απάντηση στα σενάρια που διακινούνται για σχηματισμό ολιγόμηνης «κυβέρνησης ειδικού σκοπού για να πέσει φως στην υπόθεση των υποκλοπών» από τους ηττημένους των εκλογών της 21ης Μαΐου τα οποία προέκυψαν μετά και την διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο πρωθυπουργός επεσήμανε: «Λίγο πριν τις κάλπες έπεσαν οι μάσκες. Όταν έλεγα ότι υπάρχει υπόγεια συνεννόηση, αυτό εννοούσα αλλά δεν θα μπορούσα να το φανταστώ σε αυτή την έκταση. Από την κυβέρνηση των ηττημένων περάσαμε στην κυβέρνηση των απελπισμένων. Τι θα κάνουν; Θα παρέμβουν και στη Δικαιοσύνη; Οι υποθέσεις είναι στη Δικαιοσύνη. Μία κυβέρνηση ειδικού σκοπού δεν θα μπορεί να πληρώνει συντάξεις και να αντιμετωπίζει την Τουρκία, θα είναι κυβέρνηση παράλυσης. Θέλουν να μας στείλουν φυλακή για να σώσουν τις καρέκλες τους. Τα λέω και για τον κ. Ανδρουλάκη. Πρέπει να ξέρουν οι πολίτες ότι ψηφίζοντας Ανδρουλάκη, θα τους βγει Τσίπρας από την πίσω πόρτα».

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. η μονη περιπτωση αυτα τα πολιτικα ρεταλια να πανε φυλακη ειναι οταν το ενα θιγει τα συμφεροντα-ασφαλεια του αλλου…οποτε ναι…ειναι πιθανο να στηθει δικαστηριο για πρωτη φορα απο το 1974..δικαιολογημενα φοβαται ο ψυχακιας και το ξερει…

  2. Εγώ τα λέω συνέχεια, για να πέσει πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα για εκφοβισμο του Κούλη και να πάμε σε δεύτερες εκλογές με τον Ηλία παρόν. Αν χάσει οι ίδιοι οι δικοί του θα τον φάνε κατευθείαν. Δυστυχώς πρέπει πολλοί να καταλάβουν ότι η ψήφος στα μικρά κόμματα τον ευνοεί και έχει και τους πασοκους που συνηθισμένοι στο βολεμα θα πάνε τελευταία στιγμή να τον ψηφίσουν κάπου 2-3%. Δηλαδή το δικομματικό παιχνίδι που υπάρχει από πάντα δεν αλλάζει παρά μόνο αν γίνει ένας ενιαίος πατριωτικός χώρος που τον στηρίξει το 20-25% πολιτών που δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα και πληρώνουν πάντα το μάρμαρο. Τώρα όμως ισχύει ότι για να πέσει μια φορά πονηρά ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να πληρώσει για αυτά που φοβάται. Υποχρεωτικοτητες, τιμωρίες με πρόστιμα, μίζες από παντού, υποκλοπές, Τέμπη, αποκλεισμός κομμάτων που δεν του άρεσαν και άλλα πολλά. Όμως κάποια απ’αυτά είναι για ειδικό δικαστήριο. Σε πρώτη φάση να πέσει.

  3. Θα μας κλείσουν φυλακή λέει η Κούλα. Σκέψου τι λαλακίες έχει κάνει.

  4. Λυπηθειτε τον,χωριανοι.Θα τον βαλουν φυλακη,θα του παρουν και το βιντεο.Λυπηθειτε τον και μην τον ειρωνευεστε.Θα θελατε να σας κανει ο Θεος σαν κι αυτον;Δωστε του κατι,μια ψηφο,εστω ενα 50λεπτο να παρει τυροπιττα.

  5. Ο διαταραγμένος φαίνεται να έχει χάσει την μπάλα. Τον έχουν ζώσει τα φίδια και δύσκολα του βγαίνουν οι λέξεις. Θέλει να το παίξει άνετος αλλά η γλώσσα του σώματος άλλα λέει. Την Κυριακή θα κλαίει με μαύρο δάκρυ.

  6. ΧΙΟ ΚΕΡΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΠΩΛΟΝΕΖΑ

  7. Δεν του έκανα δύσκολες ερωτήσεις γιατί σκεπτόμουν τα δάνεια που δεν πληρώνω.

  8. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΧΝΕ

Comments are closed.