Συνέλαβαν 10 άτομα στο νεκροταφείο του Ηρακλείου επειδή πήγαν στο μνημόσυνο των δολοφονημένων Φουντούλη και Καπελώνη – Επεισόδια με αντιεξουσιαστές (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Επεισόδια ξέσπασαν έξω από το νεκροταφείο στο Νέο Ηράκλειο όπου είχαν μαζευτεί φίλοι της Χρυσής Αυγής με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας των δυο μελών της, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη.

 

Αν και η αστυνομία είχε απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις στο σημείο εντούτοις συγκεντρώθηκε κόσμος με αποτέλεσμα να υπάρξει αναταραχή. Η αστυνομία προχώρησε σε 24 προσαγωγές.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε μια γυναίκα, συγγενής του Γιώργου Φουντούλη, και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η γυναίκα δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι από γκλομπ αστυνομικού.

Μία ομάδα νεαρών συγκεντρώθηκε στο Γαλάτσι σε στέκι αντιεξουσιαστών μετά την απαγόρευση χθες το βράδυ της συγκέντρωσης που είχε προγραμματιστεί στο Ηράκλειο στο σημείο που δολοφονήθηκαν δύο μέλη της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία της.

Τα νεαρά άτομα επιτέθηκαν στη διμοιρία καθώς και στην Ομάδα Δράσης της ΕΛΑΣ που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Συρρακουσών και Τραλαίων.

Επιπλέον, έγιναν 10 προσαγωγές χρυσαυγιτών κοντά στο νεκροταφείο του Νέου Ηρακλείου.

Δείτε video που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα 

 Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε δέκα συλλήψεις στο κοιμητήριο του Νέου Ηρακλείου.

Την ίδια ώρα που εκατοντάδες ισλαμιστές συγκεντρώνονται στο κέντρο της Αθήνας και η Αστυνομία δεν προχωράει σε καμία σύλληψη, η παρουσία περίπου πενήντα Ελλήνων στο κοιμητήριο για να τιμήσουν τους Φουντούλη και Καπελώνη που δολοφονήθηκαν στο Νέο Ηράκλειο επιφέρει συλλήψεις.

 Συγκεκριμένα περίπου 50 άτομα μετέβησαν μεμονωμένα στο κοιμητήριο. Στο σημείο υπήρχαν, ωστόσο, αστυνομικές δυνάμεις, που επενέβησαν έξω από το κοιμητήριο και συνέλαβαν 10 άτομα για παραβίαση των σχετικών νόμων περί περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η ένταση, όμως, δεν αποφεύχθηκε, αφού κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης αρκετά από τα 50 άτομα άρχισαν να πηδάνε πάνω από την περίφραξη του κοιμητηρίου, για να αποφύγουν τη σύλληψη. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου

.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. NOΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ Η ΧΩΡΑ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΛΕΩ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ !!!ΜΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΣΗΚΩΝΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΕΤΕ ????ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!!

  2. H αστυνομία στην υπόθεση Φύσσα βρήκε μέχρι ποιoς έκλασε σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων και στις υποθέσεις Φουντούλη-Καπελώνη και Μαρφίν δεν μπόρεσε να βρεί τους δολοφόνους, παρόλο που στην Μαρφίν υπήρχανε και βίντεο που δείχνουν να πετάνε μολότοφ από το μπλοκ του Σύριζα και του Ανταρσύα. Στον Φύσσα η αστυνομία ήταν η Σκότλαντ Γιαρντ και στις 2 άλλες υποθέσεις ήταν ΘουΒου Φαλακρός πράκτωρ 000 Των πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ. Όταν το θύμα είναι κομμουνιστής η αστυνομία βρίσκει αμέσως τον δολοφόνο και όταν δεν είναι κομμουνιστής ή ακόμα χειρότερα είναι εθνικιστής τότε είναι ο επιθεωρητής Κλουζό. Η μεγάλη των μπάτσων σχολή. Δουλειά της αστυνομίας δεν είναι να βρίσκει τον δολοφόνο ανάλογα με τα πολιτικά φρονήματα του θύματος. Αυτά συμβαίνουν μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. Και μετά σου λένε οι φασίστες του “δημοκρατικού τόξου” ότι δεν ήταν στημένη η δολοφονία του Φύσσα για να εξαφανίσουν την Χρυσή αυγή.

  3. Σε 15 ήμερες είναι 17 Νοέμβρη,για να δουμε τι θα κανούν οι γαλωνάδες του Μιτσοτάκ Πασά

  4. ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΠΟΣΟΥΣ ΣΥΛΑΒΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ

  5. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΝΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!! ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ!!
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

  6. ΤΟ ΛΥΣΩΔΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.
    ΤΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΡΟΣ-ΓΚΕΙΤΣ,ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ
    ΣΚΥΛΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΠAΡΕΔΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΣΛΑΜΟΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΝΑΤΣΑ.

  7. Αντι η αστυνομια να βρει τους δολοφονους συλαμβανει τους πολιτες που πηγανγια ιερο σκοπο Σα δεν ντρεπονται Ζουμε σε μια παρανοια σε ενα απεραντο τρελοκομειο απο πασης πλευρας

  8. Ακουσε κανεις στά ΜΜΕ ότι ετελεσυη μνημόσυνο γιά τα δολοφονηθεντα παιδια ; Σήμερα στόν Σκαι ράδιο μετέδωσαν για συλλήψεις Αντιεξουσιατων καί Χρυσης Αυγής σέ συγκεντρώσεις χωρίς νά αναφέρουν σέ ποιές συγκεντρώσεις πήγαν ! ΜΟΚΟ γιά μνημόσυνα καί ονόματα δολοφονηθεντων !

  9. Ο μιχαλάκης επικύρηξε αυτούς που κρέμασαν μία πινακίδα στο λαιμό ενός καθηγητή με 100.000 ευρώ γιατί ο καθηγητής μάλλον ήταν νου-δούλης.
    Για τους δολοφόνους των δύο αυτών παιδιών καμία έρευνα. Στα συρτάρια οι δικογραφίες.
    Ρε αν ξεσηκωθεί ο κόσμος δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε.

  10. Η ελληνικη αστυνομια ειναι καρναβαλι που κανει επιλεκτικες εργασιες και αυτες ημιτελεις. Ασχετοι κοπροι που κυκλοφορουν με ροπαλα και πιστολια που δεν ξερουν να χρησιμοποιουν. Φυσικα τα στημενα δεν τα συλλαμβανουν ποτε οπως την περιπτωση των δυο χρυσαυγιτων που επεσαν για τον Φυσσα. Αλλα αυτο τα κομμουνια το ξερουν καλα απο το δευτερο παγκοσμιο πολεμο που νομιζουν οτι εκαναν αντισταση. Σκοτωναν 2 γερμανους και οι γερμανοι ξεκλιριζαν 2 χωρια. Οποτε το εμαθαν το κολπο. Σκοτωσε ενας ανεγκεφαλος ενα κομμουνι και αυτοι σκοτωσαν 2 χρυσαυγιτες ευτυχως .Μετα θα το κανουν εθνικη εορτη,θα δωσουν δρομο και φυσικα μια προτομη για να τον τιμησουν. Και φυσικα δεν ξεχνουν τη γελοιοποιηση τους απο την αστυνομια στα Δεκεμβριανα ΠΟΤΕ και ετσι την χρησιμοποιουν πλεον οπως θελουν.Και συνεχεια τη γελιοποιουν με διαφορους τροπους.Αλλα οι βλακες που να το παρουν χαμπαρι.Εδω καηκε το Ματι με 102 νεκρους και τα εριξαν στην αστυνομια που εκλεισε το δρομο. χα χα χα . Στεφανε πες τα μπας και ξυπνησει κανενας αν και δεν το βλεπω με τη φασιστο/κομμουνιστικη κυβερνηση που εχετε .Καλη διασκεδαση λοιπον.

  11. Μονο αηδια αγανακτηση και μισος για αυτα που σημβαινουνΔεν θα ξεχασουμε ποτε τα δυο παλληκαρια Ο Θεος να τιμωρησει τους ενοχουε γιατι η κυβερνηση δεν θελει

  12. Δεν συζητάμε για τα 20000 άτομα εφετείου και συγκεντρώσεις λαθρο αλλά ειδικά σήμερα συγκρίνω τα δεκάδες άτομα που πήγαν στην κηδεία των παιδιών στην ΣΆΜΟ (ούτε Θεός σχωρεστα δε μπορείς να πεις τόσο μικρά παιδιά αμαρτίες δεν είχαν) και 50 άτομα για το μνημόσυνο. Κοροιδευουν τον κόσμο μες τα μούτρα τους. Σκέτη κοροϊδία. Δύο μέτρα και δύο σταθμά

    1. Σωστά. Μάλιστα για να δικαιολογησουν την ανοχή τους ή πρώτη κουβέντα σε όλα τα ρεπόρταζ ήταν τηρούνται όλα τα μέτρα με μάσκες και αποστασεις. Στο μνημόσυνο ο κόσμος δηλ πήγε χύμα;

  13. Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τα χοιρινά του λαθροκούλη,
    η απαγόρευση και ο ξυλοδαρμός κατά των Ελλήνων ήταν αναμενόμενα.
    Όποιος φέρει Ελληνική σημαία κ είναι Ορθόδοξος διώκεται.

  14. Δημοκρατία και μ@λ@κίες… Να ο φασισμός ωμός και δίχως φιοριτούρες.
    Τι δουλειά είχε εκεί η κλούβα ρε δημοκράτες; Τι φοβηθήκατε και στήσατε καραούλι;
    Κανένας σεβασμός πια στους νεκρούς και στις οικογένειές τους;
    Παλιοκαθάρματα που μου ευαγγελίζεστε και τη δημοκρατία….
    Στην ομόνοια όμως δεν τολμάτε να πατήσετε κότες λυράτες!!!!!

  15. Πολύ σωστά 10 άτομα μεταδίδουν covid-19 ενώ 20.000 όχι !!!

  16. Ακομα και στους πολεμους, οι αντιπαλοι παρεδιδαν τους νεκρους του αντιπαλου για να τους τιμησει. Στην ελλαδα οι …αντιεξουσιαστες εκαναν αντισυγκεντρωση για να μην τιμησουν οσοι ηθελαν τα 2 παιδια που δολοφονηθηκαν εν ψυχρω. Και αντι το ελληνικο κρατος να απαγορευσει την αντιδιαδηλωση, συνελαβε αυτους που πηγαν να τιμησουν τους νεκρους! Δεν αφησαν να τιμησουν τους 2 δολοφονηθεντες αυτοι που ολο λενε για την μανα του φυσσα λες και τα 2 παιδια δεν ειχαν μανα. Φτου σας υποκριτες που δεν μιλατε που καποιοι δεν αφηνουν να τιμηθουν οι 2 νεκροι που δολοφονηθηκαν ανανδρα απο τους κατσαπλιαδες. Εννοειται οτι δεν θα υπαρξει καμια καταγγελια απο το …δημοκρατικο τοξο που αφησε τους πακιστανους να μαζευτουν στην ομονοια και να καψουν την γαλλικη σημαια γιατι κανενας δεν ειχε κορονοιο οπως και στο εφετειο των 30.000 διαδηλωτων! Προεχει η …διεθνιστικη αλληλεγγυη(που λεει και ο βαρουφακης) με την τουρκια που μας απειλει με πολεμο! Φαντασου να μην μας απειλουσαν, τι θα ελεγαν!

  17. Έχω την εντύπωση ότι ο κουτσός εκτελεστής έχει κι αυτός εκτελεστεί λίγους μήνες αργότερα σε μπαρ στον Κορυδαλλό. Συμμορίτικες μέθοδοι.

  18. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ???

    ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΣΤΑ ΡΧ….ΙΑ ΜΟΥ???
    ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ???
    ΖΗΤΩ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ????????????

  19. εκει ειχε ιο στην ομονοια και οπου πανε οι αναρχοαπλυτοι και οι παμετζηδες δεν εχει ιο ειστε αποβλητα των αποβλητων υποκριτες

  20. Το θέμα είνσι οτι οι δολοφόνοι τους μένουν ελεύθεροι και ατιμώρητοι.

  21. Χμμμ, ως φαίνεται το μνημόσυνο δεν είναι πράξη για καλό σκοπό.

    1. Εσυ εχεις ακουσει μονο για τον Φυσσα……Αυτοι δεν ηταν τιποτα …Μια ψιλοδολοφονια ηταν ρε αδελφε δυο παλληκαριων .Αλλα περασε στα ψιλα ,γιατι δεν υπηρχε τοτε δρομος διαθεσιμος για να παρει το ονομα τους…..

        1. ειρωνεία, είναι αυτό που ζούμε με αυτές τις κυβερνήσεις.

    2. αν σου απαντησω οπως πρεπει…θα πεσουν μηνυσεις απο τα ορφανα.. Αλλα βαλε το μυαλο σου να δουλεψει…

Comments are closed.