Συνάντηση Πάιατ με τον… επόμενο πρωθυπουργό

Κοινοποίηση:
mitsotakis_pyatt

Με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Πάιατ συνεχάρη τον κ. Μητσοτάκη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν βασικά ζητήματα των διμερών σχέσεων, καθώς και οι περιφερειακές εξελίξεις.

Από πλευράς του, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε την στήριξή του στην περαιτέρω ενδυνάμωση του στρατηγικού διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Βαλτε ρε ανθελληναρια τον Παιατ για πρωθυπουργο να ησυχασουμε μια και καλη απο τα πηγαινε ελα του εβραιου στα υπουργια αφου αυτος κανει κουμαντο προδοταρια

  2. Και πού το ξέρει ο πάιτ πως ο κουλάκος ειναι ο ..επόμενος πρωθυπουργός; Εχει ψηφίσει ο λαος και δεν το ξέρουμε; Εκτός.. και δεν χρειάζεται να ψηφίσει(!) – έτσι πάιτ; όπως και σε ολες τις προηγούμενες δημοκρατικοτατες εκλογικες αναμετρήσεις.. Ξέρεις εσυ.. Πώς το λένε να δεις αυτό μωρέ……. Α, τηλεπικοινωνιακό σύστημα το λένε που ελέγχεται απο κατι ξενες δυναμεις σαν και τις δικιες σας.
    ..Δεν χρειάζεται λοιπον να παμε καν να ψηφισουμε… Ενημερωσέ μας απ την έγκριτη τηλεόραση και την αμερόληπτη ειδησεογραφια των εφημεριδων (σας) ποιός θέλετε να βγει. Μην χάσουμε και τις βουτιες μας στην θάλασσα για τέτοια ασήμαντα γεγονότα(?)
    ..
    Α, τι καιρό κανει εκει στην αμέρικα τού βεσπούτσιο; Έμαθα πως χάλασαν τα υδραυλικά του Τυφωεύς και πλημυρίσατε… Καλό αυτό ετσι; Δεν θα χρειάζεται να κανετε και εξοδα να πηγαίνετε για διακοπούλες στη βενετια. Θα έχει την δική της η καθε πολιτεία(!) Πόσες πολιτείες είπαμε πως είστε..;
    ..
    Α, κάτι ακόμη που θυμήθηκα τελευταιο.. Αυτους τους καλους πρέσβης σας.. που δολοφόνησαν μωρέ αυτά τα καθάρματα.. οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη.., ε, τελικά μάθατε ποιας άλλης χωρας ήταν διπλοί πράκτορες ή οχι; Έμεινα με την αγονία γι αυτό ρωτάω.. 30 χρόνια και δεν βγάλατε ούτε μια υπερπαραγωγή για τέτοια υπόθεση; εσεις εχετε βγαλει για καθε καρυδιας καρυδι απο μια ταινια.. πώς και δεν τους “τιμήσατε” αυτους αφου ..στεναχωρηθήκατε τόσο πολυ για την αποτρόπαια δολοφονια τους..; ρε, μπας και..δεν…(?)

Comments are closed.