Συνάντηση Ν.Δένδια με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Φατάχ Αλ Σίσι: Τι συζήτησαν

Κοινοποίηση:
den_252863_213147_type13262

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας βρίσκεται στο Κάιρο όπου συνάντησε πριν από λίγο τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι.

Οι ισχυροί δεσμοί Ελλάδας και Αιγύπτου και η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Αμέσως μετά ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σάμεχ Σούκρι (Sameh Shoukri), με τον οποίον θα συνομιλήσουν για ζητήματα διμερούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών, τις εξελίξεις στη Λιβύη και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Παράλληλα άλλωστε με τις συνομιλίες του κ. Δένδια με τον υπουργό Εξωτερικών Αιγύπτου Σαμέχ Σουκρί, συνεδριάζουν οι Τεχνικές Ομάδες Εμπειρογνωμόνων των δύο χωρών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πηγαίνει και σε συναντήσεις ο καραφλοκόρακας , τα έκανε που τα έκανε μαντάρα τα προηγούμενα χρόνια, καλά και αυτοί που τον δέχονται δεν κοιτάν το παρελθόν του . Ο κύριος ήταν μέρος στο SUCCESS STORY .

Comments are closed.