Συνάντηση Δένδια – Πομπέο την Παρασκευή – Κανείς δεν βιάζεται…

Κοινοποίηση:
pobeo

 

Με αργά βήματα η ελληνική διπλωματία προσπαθεί να αντιδράσει στις δυναμικές κινήσεις της Τουρκίας των τελευταίων ημερών.

Συνάντηση θα έχει την Παρασκευή ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον Αμερικανό όμολογό του, του Μάικ Πομπέο.

Η ελληνική κυβέρνηση προχωρά σε διπλωματική αντεπίθεση κατά της τουρκικής προκλητικότητας σε όλα τα επίπεδα. Ήδη ΗΠΑ και Ισραήλ τάσσονται στο πλευρό της Ελλάδας, γεγονός που δείχνει ότι οι κινήσεις της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα αποδίδουν.

Μετά από την πλήρη και ξεκάθαρη στήριξη από το Ισραήλ στην ελληνική κυβέρνηση έναντι της τουρκικής προκλητικότητας, έρχεται και η συνάντηση Δένδια-Πομπέο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στη Βιέννη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο Τουρκος αλωνιζει μεσα στην Ελληνικη υφαλοκρηπιδα και οι κοτες της κυβερνησης κλαινε με μαυρο δακρυ στην ΕΕ στους Αμερικανους και στο ΝΑΤΟ να κανει ντα- ντα τους Τουρκους!!!!!!!! Η ξεφτιλα στο μεγαλειο της!!!!!!!! Ρε γελοια υποκειμενα με δυο κουβεντες συμπαραστασης που θα πει το Ισραηλ η οι Αμερικανοι, λυνεται το προβλημα;;;;;;;;; Το θεμα ειναι η το βυθιζεις η καθεσαι και το κοιτας, οπως κανετε τωρα, και γινεσθε …της αλεπους μασκαραδες και γελαει και το…παρδαλο κατσικι με την απραξια σας!!!!!!!!! Αν φοβοσαστε και την σκια σας, παρτε δρομο μια ωρα αρχητερα, ανικανοι, φτανουν τα ξεπουληματα της χωρας!!!!!!!

Comments are closed.