Συμπαράσταση στους συναδέλφους τους οι υγειονομικοί της Καρδίτσας – Χαμογελαστός ο Τσιάρας

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Με το δικό τους τρόπο έδειξαν τη συμπαράσταση στους συναδέλφους τους υγειονομικοί της Καρδίτσας πού βρέθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο στην πλατεία δικαστηρίων και άπλωσαν μπροστά στα σκαλιά πανό διαμαρτυρίας.

Το απίστευτο στην όλη ιστορία είναι ότι την ίδια ώρα στους δρόμους της Καρδίτσας έκανε βόλτα για να μαζέψει ψήφους ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Δηλαδή σε απόσταση κάποιων μέτρων ήταν ο άνθρωπος που καταπάτησε κάθε συνταγματικό δικαίωμα αυτά τα δύο χρόνια και που ευθύνεται για τις διώξεις των συναδέλφων τους.

Χωρίς ίχνος ντροπής περπατούσε με το χαμόγελο στα χείλη καμαρωτός ενώ έχει κάνει τόσα εγκλήματα.

Εκτροπή του πολιτεύματος από τον αρχιφασίστα Μητσοτάκη: Προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ 50 υγειονομικούς επειδή διαμαρτυρήθηκαν έξω από το σπίτι του.

Εποχές που θυμίζουν διακυβέρνηση από ολοκληρωτικά καθεστώτα έζησαν πριν λίγο 50 υγειονομικοί οι οποίοι βρίσκονται σε αναστολή.

Οι άνθρωποι οι οποίοι είναι διωγμένοι από τις δουλειές τους εδώ και 11 μήνες σχεδόν αποφάσισαν να πάνε έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να διαμαρτυρηθούν με το δικό τους τρόπο φωνάζοντας συνθήματα που περιείχαν μέσα κάτι σαν ευχές για την ημέρα της γιορτή του η διαμαρτυρία έγινε κάτω από ισχυρή Αστυνομική δύναμη και αφού τελείωσε τους περίμενε μία μεγάλη έκπληξη Φεύγοντας και κατευθυνόμενη με το λεωφορείο προς τη Λεωφόρο Κηφισίας κλούβα της αστυνομίας έχοντας μάλιστα και δυνάμεις των ματ τους σταμάτησε και του ζήτησε να ακολουθήσουν τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων υγειονομικοί στην αρχή αντέδρασαν αλλά έπειτα από συνεννόηση με δικηγόρο τους ακολούθησαν όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο βαθμοφόρος της αστυνομίας δεν τους έλεγε καν το λόγο που θα γίνει η προσαγωγή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

https://www.facebook.com/elena.tzoubelidou/videos/416287823592496/

karditsastakra.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κοιταχτε να φτιαξετε κανα νοσοκομειο της προκοπης εκει στην Καρδιτσα…..

Comments are closed.