Συμμορία Αλγερινών στον λόφο του Στρέφη – ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του αρχηγού

Κοινοποίηση:
κατάλογος

Με άμεση κινητοποίηση της ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δύο μέλη συμμορίας αλλοδαπών που επιχειρεί πάλι να δραστηριοποιηθεί στον λόφο του Στρέφη ληστεύοντας περαστικούς.

Τελευταίο θύμα τους ένα εικοσάχρονο παλικάρι που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του στην περιοχή. Ο άτυχος νέος έπεσε στα χέρια της συμμορίας η οποία τον ξυλοκόπησε άγρια κλέβοντας ότι είχε πάνω του, ενώ αγνοείται ακόμα και το σκυλί του! Το οποίο είναι ράτσας Pitbull και υπάρχει εύλογη ανησυχία για το τι μπορεί να του έχει συμβεί.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να συλλάβουν δύο μέλη της επικίνδυνη συμμορία, της οποίας όμως ηγείται επικίνδυνος αλγερινός ο οποίος φέρεται να έχει βαρύ ποινικό μητρώο και είναι γνώριμος των αρχών. Εδώ λοιπόν ζούμε πάλι το θέατρο του παραλόγου. Επικίνδυνοι κακοποιοί συλλαμβάνονται από την αστυνομία, αλλά σε μικρό χρονικό διάστημα κυκλοφορούν πάλι ελεύθεροι στους δρόμους!

Αντί να απελαύνονται άμεσα μετά την έκτιση της ποινής τους…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. πρέπει να δημοσιευθεί η φωτογραφία του σκύλου που αγνοείται μπας και σωθεί . έτσι κάνουν οι ιδιοκτήτες.

  2. Αστους αφου δεν βαζουν μυαλο. Επρεπε να ειχαν αστυνομικους να φυλανε την περιοχη με τα ποδια, ποδηλατα και λοιπα αλλα κυνηγαν τον κοσμακη για να δινουν προστιμα. Χρυσοχοιδη οτι σου λεει ο φιτνεςς μποι να κανεις

  3. Τα παραπονα σας στο χαπακωμενο σαμαρα που εφερε τα αλμπανια,στον βρωμοκουμμουνο τσιπρα που εφερε την σαρα και την μαρα και στον γουρλοματη που δεν τους διωχνει

  4. Απ’την εποχή των Ρωσοπόντιων και των Αλβανών το ’90 έχει τελειώσει η Ελλάδα. Τούτοι εδώ οι λαθροαλγερινοί είναι το κερασάκι στην τούρτα.

  5. Live your myth in Greece!!! Ολη η σαβούρα του πλανήτη εδώ μαζεμένη κ αλωνίζει;;;

  6. Ενα αθλιο κρατος αφηνει ελευθερους εγκληματιες αλλοδαπους αντι να τους απελασει να ξεβρομισει η χωρα!!!!!! Πρωτοφανη πραγματα μη γνωριζοντας τι να υποθεσει κανεις!!!!!! Ενα ειναι σιγουρο, οτι αυτοι που κυβερνουν η τα εχουν χαμενα η εξυπηρετουν αλλα περιεργα σχεδια!!!!!!!

  7. ου να χαθειτε κοπροσκυλα που αφησατε τον λαο στα χερια του καθε εγκληματια
    φτου σας ξεφτιλες

Comments are closed.