«Συμβόλαιο θανάτου» με «ρίζες» αίματος από το παρελθόν; «Καθάρισαν» σύζυγο «διαχειριστή» της «βασίλισσας» των οίκων ανοχής

Κοινοποίηση:
ΕΓΚΛΗΜΑ

Διαβάζουμε στο σημερινό πατριωτικό ΜΑΚΕΛΕΙΌ 

Από τον Γιάννη Κολοζώφ

Ο εκτελεστής με το 45άρι δεν ήθελε να αφήσει κανένα περιθώριο στον 59άχρονο ∆ημήτρη Κορφιάτη για να ζήσει και όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο συνεργός του «πλάσαρε» το μηχανάκι του υποψήφιου θύματος, φανέρωσε το κρυμμένο πιστόλι και άρχισε να ρίχνει στο ψαχνό, σκοτώνοντας όμως τη σύζυγό του, Χριστίνα Κλουτσινιώτη, η οποία ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. κοιτα να δεις τρωνε τους εντιμους επιχειρηματιες Γελανε και οι δισκοσβαρνες

  2. παντα μεσα σε ενα κακουργημα θα βρισκονταιι ενας πολιτικος τοπικος η της βουλης ενας σκαταλβανος τηγανοκεφαλος ι ενας βλακας υπηρετης πλεον ελληνας κ φυσικα ενας η ποιο πολλοι διεφθαρμενοι αστυνομικοι ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΝΟ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1990 Κ ΜΕΤΑ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΞΑΛΟΥ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΓΙΝΑΝ Κ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΩΝ!

  3. Πίστεψέ με,αυτοί που πάνε σε εκκλησίες είναι δυστυχώς οι χειρότεροι ολων.Επιβεβαιωμενο.Τραγοι,επιπροποι, ψάλτες,νεοκώροι, και βεβαίως και το ποίμνιον.Πόρνοι,μοιχοι, απατεώνες, παιδεραστές, φονιάδες δολοφόνοι έμποροι ναρκωτικών,σωματεμποροι, αιμομικτες, τυχοδιώκτες, γκαίουλες που χτυπάνε ηλίθιες γυναίκες, πρεζακηδες, τεμπέληδες, ψυχοοπαθείς,σχιζοφρενείς φρενοβλαβείς,πιτσικωμηδες, κλέφτες, ψεύτες, υποκριτές, ρουφιάνοι,κλπ. Γιατί πάνε λοιπόν;μα επειδή είναι καλοί άνθρωποι.Και επειδή πρέπει να είναι κοντά στο Θεό.Και σίγουρα ο θεός είναι μαζί τους…..

    1. Νοσοκομειο ψυχων ειναι η εκκλησια, πανε ολοι αυτοι οι αρρωστοι λοιπον για να συγχωρεθουν, για να γινουν καλοι ανθρωποι και αγιοι , οπως ο Αποστολος που ηταν διωκτης , ισως υπευθυνος και για φονους αλλα εφτασε εκει που ειναι και ΑΝ σωθεις , πιθανοτατα θα βαράς υποκλισεις για παντα το λιγοτερο.

    2. Ενω εσυ που ΔΕΝ ΠΑΣ εκκλησια πρεπει να εισαι ο τελειος ανθρωπος εεεεεε;;;;;;:θα εχει να το λεει η οικογενεια σου και οι παρεες σου για σενα πρεπει να εισαι πολυυυυυυυυυ αγαπητος!!!!!!!!

  4. Αυτή η γυναίκα που βρήκε αυτό το πραμα και το παντρεύτηκε δεν ήξερε τι συμβαίνει σίγουρα παντού μαφία στην Ελλάδα και οι γυναίκες μυαλό δεν βάζουν να Παντρεύονται ωραίους και σοβαρούς άνδρες

    1. Γιατί, εσένα σου φαίνεται για καλύτερη;;; Ο πορνοβοσκός/έμπορος ναρκωτικών/ληστής… σύζυγος προέρχεται από μία απ’ τις καλύτερες οικογένειες, είπε η πεθερά… Τρέχα γύρευε!

  5. δεν ήθελε να αφήσει κανένα περιθώριο και σκότωσε άλλον

  6. Πω πω τι καλοί άνθρωποι !! Πρέπει να πηγαίναν και συχνά στην εκκλησία !!! Κρίμα κρίμα….

Comments are closed.