Συμβαίνει τώρα: «Λευκός καπνός» στον πόλεμο! Πως ο Λυκουρέζος, με μια ζεστή αγκαλιά, έπεισε την κόρη της Ζωής να τα βρουν εξωδικαστικά!

Κοινοποίηση:
1

Καταλυτική ήταν η στάση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου λίγο μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για τη βίλα της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη, μια διαμάχη που χώρισε σε δυο στρατόπεδα την οικογένεια της αξέχαστης πρωταγωνίστριας.


Ο διάσημος ποινικολόγος, μετά τη διακοπή της δίκης στην οποία δεν παρέστη η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, πλησίασε την πρωτότοκη κόρη της Ζωής Μάρθα Κουτουμάνου και αφού μίλησε ήρεμα μαζί της, της έκανε μια ζεστή αγκαλιά που φαίνεται πως ήταν καθοριστική αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισαν να τα βρουν εξωδικαστικά.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΟΙΟ ΛΕΡΑΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΚΛΑΔΟ… ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ…

  2. Πως την έπεισε; λόγω πείρας στο επάγγελμα. Όλοι έχουν κάποια τιμή και μπορείς να τους εξαγοράσεις… εάν έχουν συγκεκριμένο χαρακτήρα. Για να έχεις καλή εικόνα οικογενειάρχη και επαγγελματία, πουλάει αυτό και άμα δεν το διαθέτεις οι υποψήφιοι πελάτες δεν σε λαμβάνουν υπόψιν με υπόληψη και δεν θα σε προτείνουν και επιλέγουν.

Comments are closed.