Συμβαίνει στις ΗΠΑ: «Μουσουλμανική αστυνομία», στους δρόμους του Μπρούκλιν [ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Κοινοποίηση:
hijab-muslim-street-590491

Στο τιμόνι των ΗΠΑ, βρίσκεται ο Τραμπ, ένας πρόεδρος που βάζει την Χριστιανική πίστη, πολύ ψηλά.

 

Παρά τις προσπάθειες που κάνει για να αποκτήσουν οι ΗΠΑ και πάλι τον Χριστιανικό τους χαρακτήρα, δεν τα έχει καταφέρει ακόμα (στο 100%).
Στο γνωστό Μπρούκλιν, έχει δημιουργηθεί μια Μουσουλμανική αστυνομία. Τα μέλη της δεν φέρουν οπλισμό. ‘Οπως αναφέρουν οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι, στο δίκτυο RT (Russia Today), αυτή η «αστυνομία», απλά προσέχει τις αμερικανικές γειτονίες:

Ξεκάθαρες οι παραπάνω ενέργειες. Μπορεί οι Μουσουλμάνοι να λένε ότι προσφέρουν κοινωνικό έργο αλλά, εμείς βλέπουμε ξεκάθαρα ανθρώπους να φορούν στολές, που πάνω έχουν λέξεις γραμμένες στα αραβικά.

Ποιος χρηματοδοτεί αυτή την ομάδα; Είναι αυτό-χρηματοδοτούμενη ή μήπως…όχι;

Ποιος έδωσε άδεια να δημιουργηθεί η Μουσουλμανική αστυνομία και πάνω από όλα ποιος την ελέγχει;

Αν και ο Τραμπ έχει κάνει πολλά βήματα για να προβάλει τις Χριστιανικές ΗΠΑ,έχει να κάνει πολύ δουλειά ακόμα. Απέναντί του βρίσκει τους Δημοκρατικούς και τις διάφορες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Είναι πραγματικά λυπηρό, στις Χριστιανικές ΗΠΑ, να βλέπουμε την Μουσουλμανική αστυνομία, να περιπολεί τους δρόμους. Για να σκεφτούμε: Στις Μουσουλμανικές χώρες, είδαμε ποτέ να δρουν Χριστιανικές αστυνομίες ή έστω κοινωνικές ομάδες Χριστιανών;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. κακα τα ψεματα η αμερικη και το ισθραιλ διμιουργισαν αυτατα μορφωματα τους μουσουλμανους τους σκλιροπιρινικους

Comments are closed.