Συλλυπητήρια από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ

Κοινοποίηση:
ΤΡΕΝΑ

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στα Τέμπη, με τα θύματα από το τροχαίο δυστύχημα να αυξάνονται συνεχώς. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 38 νεκροί επιβάτες, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 85. Όλα έγιναν χθες αργά το βράδυ, όταν επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε με εμπορική που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

Τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα εκφράζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

«Οι σκέψεις μου είναι με το λαό της Ελλάδας σήμερα το πρωί. Είμαι συγκλονισμένος από τα νέα και τις εικόνες τις σύγκρουσης των δύο τραίνων στα Τέμπη. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Κουράγιο και δύναμη στα σωστικά συνεργεία που συνεχίζουν το δύσκολο έργο τους» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter o Σαρλ Μισέλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ Κ@Λ@ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΟΥΡΟΥΠΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ.

    1. εσεις που ζητατε σβαστικα ειναι γιατι νιωθετε δουλοι, εκ γενετης υποταγμενοι και καρπαζοεισπρακτορες. Δε σε σωζει τιποτα ανθελληνα

Comments are closed.