Συλλέκτης με ένοχα μυστικά. Με εντολή Μητσοτάκη εκτός Unesco το ασύλητο ελίτ νεκροταφείο του Πετρά Σητείας. Τον χώρο σκάβει η αρχαιολόγος της Συλλογής της Οικογένειας με σπόνσορες Αμερικανούς ενώ γείτονας της ανασκαφής είναι πατέρας μεταβατικού αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας

Κοινοποίηση:
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Στο βιογραφικό της αρχαιολόγου Δρ. Μεταξίας Τσιποπούλου στο ίντερνετ αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι είναι ειδικός της Εποχής του Χαλκού και της Πρώιμης Εποχής του Σιδήρου του Αιγαίου και της Κρήτης ειδικότερα, και τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στη μελέτη της οργάνωσης των οικισμών και στην κεραμική. Διευθύνει σημαντικές συστηματικές ανασκαφές στην Κρήτη, περιλαμβανομένων της πόλης και του ανακτόρου του Πετρά στη Σητεία.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εχουν φτιαξει πολλους οι Μητσοτακηδες στα Χανια με την λατρεια τους για τα αρχαια πιστοποιημενη αρχαιοκαπηλοι της Αγιας οικογενειας γνωστα ονοματα κατεχουν ολοκληρες τουριστικες επιχειρησεις στο λιμανη το παλειο των Χανιων απο τις μεγαλητερες χρημα με την σεσουλα ενω εχουν και αντικε πλεουμενα για μινι κρουαζιεριτσες τουρηστων εκει γυρω….

    1. Σωστος μαλιστα τουχαν κασχεσει το πλεουμενο που σημειοτεον τοτε εκανε Scuba diving και δεν αφησαι αρχαιο για αρχαιο στον βυθο και σε πολυ λιγο χρονικο διστημα του το δωσαν πισω….γιατι ηταν κολληταρια με την Αγια οικογενεια και το σκαφος πλεον το χρησιμοποιουν μονο για βολτες κρουαζιεριτσες στο ηλιοβασιλεμα και οχι μονο και δεν υπαρχη φωτο για φωτο απο το παλειο λιμανη Χανιων που να μην ειναι μεσα…….οσοι γνωριζουν ξερω για ποιο λεω

  2. Γιατί; Δικό του είναι; Την ανασκαφή την πληρώνει η Αμερική. Ίσως έχει συμφωνήσει να σπρώξει κατά κει τα αρχαιολογικά ευρήματα.

  3. Είναι γνωστό ότι είναι αρχαιοκάπηλοι η μητσοφαμίλια, έχουν βγάλει πολύ χρήμα πουλώντας αρχαία στο εξωτερικό

  4. Ετσι γινεται η αναπτυξη, η αξιοποιηση των δημοσιων χωρων για ιδιωτικους/προσωπικους σκοπους και η καλη η μπιζνα….τα γυαλια εχει βαλει σε ολους ο πρωτοτοκος της …….αξιος!!!!! αξιος!!!!

Comments are closed.