Συγκλονιστικός Μ.Σαλβίνι: «Η Κύπρος υπό τουρκική κατοχή κι εμείς προσπαθούμε να βάλουμε τη Τουρκία στην ΕΕ – Ασύλληπτο»!

Κοινοποίηση:
salvini

Νέο μήνυμα προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς έστειλε από την Μόσχα, όπου βρίσκεται, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι με ευθεία αναφορά στην Τουρκία και στο Κυπριακό:

«Επιβάλλουμε κυρώσεις στην Ρωσία για ενδεχόμενες παραβιάσεις σε βάρος της Ουκρανίας και χρηματοδοτούμε, τρέχουμε από πίσω και προσπαθούμε να πείσουμε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ξένη χώρα (σ.σ.: η Τουρκία) η οποία έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή μία από τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε. (σ.σ.: Κύπρος). Πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο».

«Ας μην διανοηθούν να μας στείλουν επιτρόπους, τρόικες και μικρούς και μεγάλους ιδιοκτήτες οι Βρυξέλλες», τόνισε ο Σαλβίνι, ο οποίος δήλωσε βέβαιος ότι ο ιταλικός δημόσιος προϋπολογισμός θα εγκριθεί και από το ιταλικό κοινοβούλιο και θα τεθεί σε εφαρμογή.

Σε ότι αφορά τις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, τις χαρακτήρισε «οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική παραφροσύνη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο δικος μας Σαλβινι οποτε τολμησε να θιξει με τον ιδιο λακωνικο λογο Εθνικα θεματα σαν αυτο , εφαγε ποινες απο την Βουλη των ραγιαδων , αποβολες , στερηση μισθου , επεισοδια στημενα , καταιγιστικη προπαγανδα απο τα ΜΜΕ ….
    … Αλλα η Ιταλια ειναι ΕΘΝΟΣ , και θα παραμεινει Εθνος γιατι οι Ιταλοι ειναι πολυ πιο εξυπνοι απο τους μουλους της χωρας μας , γιατι γραφουν τους χαρακτηρισμους “φασιστας ναζι ρατσιστης” , στα παπουτσια τους απο κατω !

  2. Εισαι τεραστιος ηγετης Σαλβινι, μπραβο σου!!!!! Εμεις δυστυχως στη χωρα μας εχουμε για ηγετες κοτες και τσαρλατανους που αλλαζουν τα κομματα σαν τα πουκαμισα και διαλαλουν σε ολους τους τονους, οτι υποστηριζουν την Ευρωπαικη προοπτικη της Τουρκιας, νομιζοντας οι αφελεις οτι αν μπει η Τουρκια στην ΕΕ θα σταματησει τις προκλησεις και τις απειλες!!! Τετοια μυαλα εχουν!!!! Με τι ανταλαγματα ρε καραγκιοζηδες υποστηριζετε την Τουρκια να μπει στην ΕΕ;;; ΤΙΠΟΤΑ! Πιο δουλεπρεπεις απο αυτους δεν γινεται!! Τα ιδια και με τους Γυφτοσκοπιανους!!! Και μη χειροτερα!!!

  3. Τελικά φτάσαμε στο σημείο να περιμένουμε από τους Σκοπιανούς να μην ψηφίσουν την συμφωνία για να σώσουμε την Μακεδονία και από τους Ιταλούς να υπερασπιστούν την Κύπρο. Σαν έθνος είμαστε για κλωτσιές.

  4. Τα έχεις πολύ μεγάλα.Είσαι τεράστιος σε αντίθεση με τους δικούς μας.Μπράβο σου

Comments are closed.