Συγκλονιστικός Μανώλης Κυπραίος: «Βρήκα φωτογραφία μου καρφωμένη με μαχαίρι»

Κοινοποίηση:
kypraios2

Ο δημοσιογράφος κάνει μια συγκλονιστική περιγραφή των όσων έζησε μετά την επίθεση των ΜΑΤ το 2011, από την οποία έμεινε κουφός.

3 Ιουλίου 2021

Ο Μανώλης Κυπραίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Kontra24» και μίλησε για την επίθεση που είχε δεχθεί από τα ΜΑΤ πριν από 10 χρόνια, η οποία του στοίχισε την ακοή του. Ο δημοσιογράφος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων εκείνη τη χρονιά, όταν άνδρες των ΜΑΤ έριξαν σε πολύ κοντινή απόστασή μία κρότου-λάμψης με αποτέλεσμα να χάσει την ακοή του. Ο ίδιος είχε δείξει τότε την αστυνομική του ταυτότητα, ωστόσο ξυλοκοπήθηκε άγρια και τραυματίστηκε σοβαρά.

Προσέφυγε στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκε, καθώς αναγνωρίστηκε ότι υπεύθυνη για τον τραυματισμό του ήταν η Ελληνική Αστυνομία και το δικαστήριο έκρινε ότι δικαιούται και αποζημίωση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του αποκάλυψε ότι, η υπόθεση στα ποινικά δικαστήρια μπήκε στο αρχείο, τόνισε πως για 6 χρόνια δεν μπορούσε να περπατήσει λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισε στον λαβύρινθο. Παράλληλα ανέφερε ότι έχει δεχθεί απειλές και πιο χαρακτηριστικό είναι ότι βρήκε την φωτογραφία του καρφωμένη με ένα μαχαίρι. Στο τέλος μάλιστα είπε: «Τους αφιερώνω αυτό και τους λέω: Ξέρετε εγώ είμαι κουφός», βγάζοντας το ειδικό μηχάνημα που φοράει και τον βοηθάει να ακούει.

Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξή του:

  • TAGS
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το δημοσιο μοιραζει χρηματα με το τσουβαλι εκει που θελει και δεν αποζημιωνει εναν ανθρωπο που σακατεψε

  2. και τοτε υπουργος ηταν ο χρυσοχοιδης και τωρα παλι ο ιδιος ολο αυτο δειχνει την αποτυχια του καθεστωτος

Comments are closed.