Συγκλονιστικός! Γιώργος Καρατζαφέρης: «Πριν πεθάνω θέλω να…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
karatzaferis

Επίκαιρο όσο ποτέ!
Ειδικά μετα την κίνηση του παρανοϊκού Ερντογαν να μετατρέψει την Αγία Σόφια σε Τζαμί!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Συγκινήθηκα… Καρατζαφέρη, κοίτα να σταματήσεις να είσαι θεομπαίχτης, γιατί η ώρα σου έρχεται. Δεν έχεις πολύ χρόνο. Άσε το χάιδεμα στους δήθεν χριστιανούς, ορθόδοξους εθνικιστές, και κοίτα να μετανοήσεις γιατί μετά το τέλος δεν έχει μετάνοια. Και η “μεταλαβή” δε θα σε σώσει από τίποτα. Κρασάκι και ψωμάκι είναι. Ο Χριστός θα σε σώσει, αλλά πρέπει να πιστέψεις πραγματικά σε Αυτόν, και όχι να παριστάνεις πως πιστεύεις για τα ψηφαλάκια. Και μου μη πεις πως πιστεύεις στο Χριστό, άσε τα αυτά δε περνάνε σε ανθρώπους του Θεού.

  2. Χαχαχαχα δεν ξέρετε παιδιά πόσο ευχαριστιέμαι που εχει πεση τοσο χαμηλά. Εδώ μαζί με το παρεακι μου τρώμε ποπ-κορν και νατσος και παρακολουθούμε ΠΑΝΤΑ μέσω της εκπληκτικής εφημερίδας την καταντια του! ευχαριστιεμαιιιιιιι!!! δεν φαντάζεστε τρελενομαι!!!!
    Απο αρχηγος κομματος σε πωλητής κολλαγόνου και μασκών.
    ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ, ΕΝΑΣ ΚΟΥΡΕΛΗΣ!!!!

  3. Πρεπει να κάνουμε ένα κόμμα κατά του : “ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ εισαι dead ” ξέρετε πόσους ψήφους θα πάρουμε? Πρώτοι θα μπούμε στην Βουλή. Τόσο κόσμο που έχει πατήσει Ουουου κόσμο κα κοσμακι όχι αστεία τώρα!
    είμαστε φανατικοί οπαδοί της εφημερίδα σας να μην τον ξαναβγαλεται είναι ένας γερός ανοιακος, μια αηδια ολοι τον μισούν!!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ? ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ! ΠΡΑΞΕΙΣ???????

  4. Το εδαφος τα κτιρια κτλ δεν εχουν καμμια αξια αν συνυπαρχουν και βρωμερα Dna απο μπασταρδους Εχουμε παραδειγματα στην ΠΔ οταν ο Δημιουργος μας εδωσε στους Εβραιους να ξεκανουν οσους ζουσαν σε μια περιοχη πολλες φορες Αυτους που καθαρισαν τα ξαδερφια μας οι Εβραιοι ηταν Αραβες (μπασταρδος λαος) και τους προγονους αυτων που σημερα λεγονται Εβραιοι και ειναι και αυτοι μπασταρδοι (Χαναναιοι,Ραφαιμ. Κενιτες, Κενεζιτες.Ιδουμαιους) Ο Χριστιανισμος δεν ειναι ποτε για μπασταρδους η Θρησκεια της αγαπης απλα μας ξεγελασαν.Θρησκεια της αγαπης ειναι μονο για οσους ειναι απογονοι του Αδαμ και της Ευας και οχι των μπασταρδων

  5. ΕΛΕΟΣ δεν βλεπετε οτι ο ανθρωπος ειναι αρρωστος απο ολες τις αποψεις τι τον βγαζετε εχει προβλημα ,ολος ο κοσμος δεν τον θελει, καθε φορα τα σχολια ειναι αρνητικοτητα , αφου μισει τους ελληνες τα εχουμε ξαναπει , σεις επιμενετε να το προματαρετε. δεν ξερω τι γινετε εκει??????? ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΙΟΥ.

  6. αυτοί είμαστε αυτούς τους πουλημενους εκλεγουμε και αυτά μας αξιζουν

  7. Ο Καρατζαφέρης δεν είναι μόνον πατριδέμπορας αλλά και χριστέμπορας!
    Πως απέκτησε τόσο μεγάλη περιουσία ο «γυιός του σανοπώλη»;
    Δισεκατομμυριούχος σε δραχμές.
    Βεβαίως ισχυρίζεται ότι έκανε τον μίμο στον Καναδά το 1970 ή από την επί δωδεκαετία σχολή μανεκέν (μαστροπείο) πλούτισε.
    Συναστρέφεται τον γραικύλο πατριάρχη, ενώ τον τελευταίο μήνα κάνει επίθεση φιλίας στην προδοτική και φαύλη οικογένεια των Μητσοτάκηδων.

  8. Αγαπητοί φραπέδες, μπανάκηδες, αυτοκινητάκηδες, μπουζουκάκηδες, γηπεδάκηδες και εραστές της ανωμαλίας και της πουτανιάς. Όλα κάποτε φθάνουν σε ένα τέλος! Το τέλος σας έφθασε και σε πολύ λίγο θα σας πηδάνε μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, εάν βέβαια σας αφήσουν να έχετε και δικό σας σπίτι.

    Το σημείο μηδέν έχει παρέλθει και και όσοι πρόλαβαν να φύγουν γλύτωσαν. Οι υπόλοιποι θα γευτείτε τα αποτελέσματα των κόπων σας…..!!!!!!

    Αλλαχού Ακμπάρ και λεπίδι σας αξίζει και αυτό είναι έξω από την πόρτα σας…..

    1. Καλα αυτά τα ακουμε βερεσε ,για πες μας ρε νοτιε το 1955 που οι τουρκοι ακροδεξιοι εκαιγαν και λεηλατουσαν Ελληνικα μαγαζια και σπιτια και τραμπουκιζαν κοσμο τι εκανε η Ελλαδα;,όταν ο Τιτο εκεινη την περιοδο βαφτισε τα σκοπια Μακεδονια πως αντεδρασε η πατριδα εδώ; όταν στην Κυπρο οι Εγγλέζοι κατεπνιξαν με αιμα την λαχταρα του Ελληνοκυπριακου λαου για ανεξαρτησια ποια θεση πηρε η Ελλας; Αλλα πανω από όλα τοτε οι Ελληνες πατριωτες που κυβερνουσαν τον τοπο τα εγραψαν όλα αυτά στα παλια τους τα παπούτσια και κοιτασν να δωσουν προικα στην πριγκιπισσα Σοφια τοτες.

  9. Εγώ δεν ξέρω αν θα προλάβω να ζω να δω να επιστρέφουμε τα κλεμμένα από τις μίζες της δεκαετίας του 90 για τα Απάτσι τα ελικόπτερα και όχι μόνο για την Novartis τα φάρμακα που πλήρωναν για τα υποβρύχια που γερνάνε.
    Σίγουρα όμως ζω αυτούς που καπηλεύονται την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη για να θολώσουν τα νερά και να μην επιστρέψουν τα κλεμμένα λεφτά χρήματα του ελληνικού λαού αλλά και την κλεμμένη κουλτούρα του μα πιο πολύ τον κλεμμένο πολιτισμό του, που κάποιοι τώρα Καπηλεύονται για να μην χάσουν αυτά που έχουν κλέψει και όχι μόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.