Συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την αρρώστια που θα αποδεκατίσει την…

Κοινοποίηση:
paisios-1

Και την Κωνσταντινούπολη θα την πάρουμε . Θα μας την δώσουν δηλαδή. Όχι από καλοσύνη ή από δικαιοσύνη . ΟΧΙ . Αλλά θα οικονομήσει ο Θεός νάρθουν έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων, ώστε να τους βολεύει ναχουμε εμείς την Πόλη . Και την Καππαδοκία θα την πάρουμε

Τον κοίταξα με απορία.
– Και την Καππαδοκία γέροντα ; ρώτησα .
– Έ!…Θα είναι τόσο χαλαρά τα πράγματα εκεί που θα μπορεί να πηγαίνει όποιος θέλει, οπότε θα είναι σαν να την έχουμε.
Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι σηκώνουν πάλι κεφάλι . Οι Αμερικάνοι σου λέει , τι γίνεται εδώ ; Θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι .
– Καλά Γέροντα , οι Τούρκοι είναι δέκα εκατομμύρια στην Πόλη….και θα μας την δώσουν, πως θα μπορέσουμε να τους ελέγξουμε ;
– Θα τους περάσουν απέναντι, από την άλλη μεριά . Ο λογισμός μου λέει (το τόνισε ο «λογισμός») ότι θα τον κάνουν έτσι για τα νερά….Να είναι διεθνή…. Μετά θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα γίνει μεγάλο κακό. Θα πεθάνουν πάρα πολλοί. Το έχει πει και ο Άγιος Αρσένιος αυτό. Είχε γράψει ένα τετράδιο με προφητείες …σου το έχω δείξει;
– Ναι , γέροντα .
– …μετά είναι και το ένα τρίτο που θα γίνουν χριστιανοί .
Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε , Σελ: 77
76.Μας έφερε ο γέροντας ένα τετράδιο που είχε γραμμένες κάτι προφητείες του Αγίου Αρσενίου του Χατζηεφεντή . Εκεί μέσα ο Άγιος προφήτευε τα γεγονότα του 1923 και έλεγε ότι θα ξαναγυρίσουν εκεί στην πατρίδα πάλι οι Έλληνες.
– Ο Γέροντας είπε ότι εκτός που θα κάνουν κράτος οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι , θα πέσει και χολέρα στην Τουρκία και θα αποδεκατισθούν από την αρρώστια οι Τούρκοι.
Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε , Σελ: 79
83. Η ΕΟΚ είναι το κράτος του Ισραήλ…Λίγα είναι τα ψωμιά της …
150. – Γέροντα σήμερα υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι, δισεκατομμύρια που δεν γνωρίζουν τον Χριστό και τόσοι λίγοι αυτοί που τον γνωρίζουν, τι θα γίνει ;
– Θα γίνουν πράγματα , που θα συγκλονιστούν τα έθνη. Δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία αλλά θεία επέμβαση. Θα ψάχνουν οι άνθρωποι να βρουν κάποιον να τους μιλήσει για τον Χριστό. Θα σε τραβούν από το χέρι. Έλα δω, κάτσε να μου πεις για τον Χριστό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!!ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ — Η ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΣΙΟΔΟΥ — ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ — ΟΧΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ — ΟΧΙ Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ!!!!!ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΥΒΙΛΕΣ Π.Χ.ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΗ ΣΥΝΕΒΗ 100% ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΩΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ “”ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ — ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ!!!!!

  2. ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΧΩΡ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΧΩΡΗ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟ ΜΑΣΟΝΟ ΜΠΕΤΡΟΥΛΙΑΚΑ ΡΑΒΒΙΝΟ ΒΥΖΟΧΕΛΩΝΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΤΕΚΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ.

  3. ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΥΤΕΣ

    1. Το μυαλι σου και μια λιρα!!.. .Ελα πες μας την αληθεια!….Αιρετικος δωδεκαθεος εισαι??…Διας,Απολλων,Αθηνα,
      ..και το κακο συναπαντημα!!

      1. Τον κακό σου τον καιρο, ηλιθιο υποκειμενο, που θα μιληςεις εσυ για τους Ελληνες Θεούς. Εσυ συνέχισε να προσκυνάς τον Γιαχβέ. Πήγαινε σε εναν ..υποτίθεται… Ελληνικό γάμο και αν ακούσεις ενα Ελληνικό ονομα να με φτυσεις. Εχω μετρήσει ουτε που θυμαμαι ποσα Εβραικα ονοματα σε εναν γάμο που ηταν ….Ελληνικός…. Χαχαχαχα. Και μονο που ο παππας λέει ο άντρας να αποκτήσει τα καλα του Αβρααμ και η γυναικα να μοιάσει την Σάρα, (εδω παει το Σαρα Μαρα και κακό συναπάντημα) αυτο και μονο φθάνει. Ο Αβρααμ ηταν νταβατζής της γυναίκας του. Οταν πήγαν στην Αίγυπτο ο Αβρααμ είπε στην Σαρα που ηταν πολυ όμορφη, να μην πει πως εινα γυναικα του, αλλα αδελφή του κα την …πάσαρε…στον Φαραώ, ο οποιος του έδωσε ασημί, κατσίκες, καμηλες και πολλα αλλα. Οταν αργοτερα ο Φαραώ έμαθε την αληθεια και αφου την είχε γλεντήσει ποικιλοτρόπως, την έστειλε αρον αρον πίσω στον άντρα της. Εξ αλλου οι Ελληνες με αυτους τους Θεούς εκτισαν εναν τεράστιο πολιτισμό, με τον δικο σου Θεο, τα γκρέμισαν ολα. Οι τουρίστες ερχονται στην Ελλαδα και επισκέπτονται την Ακρόπολη, τους Δελφιυς, την Δηλο κλπ. Σπανίως να πανε και σε κανενα μοναστήρι. Κατάλαβες τι εκαναν οι Ελληνες με αυτους τους Θεούς;;; και κατι ακομα. Οι πρόγονοι μας δεν ειχαν θρηςκεια και ιερά κείμενα, γραμμένα απο ανθρωπους. Κοςμοθεωρια ειχαν.
        Παρ´ολα αυτα στηρίζουμε ολοι την Ορθοδοξία, γιατι καλως η κακώς ειναι και αυτη μερος του Ελληνισμού. Ποτε ομως δεν βριζουμε τους προγόνους μας. Κατάλαβες βλακα;;;; Δεν ηταν ηλίθιοι οι πρόγονοι μας και ξαφνικά ήρθαν καποιοι βοσκοί και τους ξύπνησαν. Αιντε απο δω. Ανοητοι.

        1. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ!….ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΥΦΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΔ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ “ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ”,ΓΙΑΤΙ ΦΤΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ???….ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!! ΟΥΣΤ ΑΝΕΔΑΦΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!!!

  4. Κορωνος σαν τον ιό… ωραίος είσαι.
    Κι εσύ βουρλο εισαι όταν λες ότι προφήτες υπήρχαν μόνο
    προ Χριστού… δηλαδή μόνο οι εβραίοι έχουν τη δυνατότητα
    προφητείας; άντε φτύσε τα μούτρα σου σ’έναν καθρέφτη ρε

    1. Γιαχβέ- Γεσούα- ΙΗΣΟΥΣ!
      ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ ΣΩΤΗΡ= ΙΧΘΥΣ.
      ΒΛΑΚΑ ! ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΝΑ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
      ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ ΤΟΝ ΗΓΙΑΣΜΕΝΟ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΤΑΠΙΟ, ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΜΙΛΑΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΤ ΕΔΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ.
      ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ!

      1. Κρασι αγιορείτικο, στρίψε να δεις αν έρχομαι…

        ΓΙΑΧΒΕ και ΓΕΣΟΥΑ, δύο διαφορετικά ονόματα.

        Το πρώτο ο Θεός των εβραίων, το δεύτερο Ιησούς.
        Και ο Ιησούς Χριστός ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποκάλεσε τον Θεό “γιαχβέ”
        Πατέρα τον αποκαλούσε και Ηλι στο σταυρό.
        Τραβα και στο κατά Ιωάννη 8:44 για να δεις τι είπε
        στους σανχετρίν ο Χριστός για τον γιαχβέ τους
        κι έπειτα έλα να μας κάνεις μαθήματα άσχετε.

  5. OΣΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ,ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΓΙΟΣ. ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ..

  6. Ρε θα τρέχετε και δεν θα προλάβετε μαλάκες ραγιάδες..
    Κ αυτό γιατί είστε τόσο άτιμα και ανθελληνικά μπασταρδοσκούλικα που βλαστημάτε αγίους και ιερά και τολμάτε να προβάλετε την μνήμη ενός ασκητή που μετά τον θάνατο του όσα βλέπουμε έχουν και συνεχίζουν να γίνονται..
    Προφήτης αποκαλείται γιατί είχε το Άγιο πνεύμα μέσα του και προφήτευσε τι θα γίνει μετά από 25-30 χρόνια Βούρλα ραγιάδες γενίτσαροι και άθεοι
    Χάρης εσάς η Ελλάδα φτάνει στα έσχατα αλλά όλα θα γίνουν όπως έχουν ειπωθεί 100δες χρόνια πίσω γιατί τα μεγάλα καταραμένα αφεντικά με τον αρχηγό τους θα ηττηθούν κανονικά γιατί κανένας δεν μπορεί να τα βάλει με την Δύναμη του Θεού

  7. Λύσσα κακιά σ’ έχει πιάσει με τον Παΐσιο! Από πού προκύπτουν οι ισχυρισμοί σου γι’ αυτόν; Τόσοι άνθρωποι που τον γνώρισαν από κοντά λένε τα καλύτερα λόγια (και δε μιλάω για παπάδες).Ντροπή σου! Ο τρόπος που μιλάς σίγουρα ΔΕΝ χαρακτηρίζεται από αντικειμενικότητα..

  8. Ολος ο κοσμος που μιλησε με τον Αγιο Παισιο που τους ελεγε τα προσωπικα τους η τα ονοματα τους πριν του τα πουν, ολοι αυτοι μεθυσοι ηταν;;;; Αντε μην μας κρανιωνεις κ εχουμε κ τις κλεισουρες μας!

    1. Εσύ πηγές και σου είπε τα προσωπικά σου προβλήματα χωρίς να σε γνωρίσει; Σε αποκάλεσε με το όνομα σου χωρίς να σε γνωρίσει;;;;;μείνε για πάντα μέσα κλεισμένος μάστορα;! με της παραμυθες σου!

  9. Προφήτες δεν υπάρχουν .-
    Βούρλα Έλληνες οι προφήτες ήταν πριν τον Χριστό .
    Οι Αγιοι είναι μετά τον Χριστό.
    Μετά τους Αγίους είναι γέροντες και γεροντια.
    Ο Παίσιος ήταν γέροντας ασκήτης και όχι Άγιος, οκ το να ήταν μέθυσος είναι άλλο θέμα δεν με νοιάζει.
    Με τόση νηστεία βλέπουν οράματα.
    ΕΕΕΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΦΤΑΝΕΙ.
    Ο Παισιος προφύτεψε τον κοροναιο 2019, ο παίσιος προφήτεψε την κρίση της ελλαδας. η γιαγια βαρκα είδε και άκουσε ότι ένας κασιδιάρης θα κάνει φασαρίες, ( όταν επισκευτονται το αγιο όρος και λενε ιστοριες για αγρίους τα γερόντια τα γράφουνε και μετά μέσω φαντασίας λένε προφητίες.
    ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΟΙ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΘΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ, ΠΑΤ ΚΙΟΥΤ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΠΙΤΙ.

    1. Είσαι τουλάχιστον ηλίθιος σε επίπεδο κρετινισμού για χίλιους δυο λόγους,όσα λες είναι άκυρα

  10. Ντροπή σου ρε φίλε κορώνα να λες τέτοια λόγια για τον Άγιο Παΐσιο ένας φίλος μου τον γνώρισε λέει άλλα πράγματα Δεν ντρέπεσαι λίγο Δεν ντρέπεσαι φιλότιμο δεν έχεις Πόσο έχει φίλε Χίο τον αφήνεις να λέει τέτοια πράγματα για τον Άγιο άνθρωπο τον Άγιο Παΐσιο Ντροπή σου

    1. Από που και ως που αγιος ο πα’ι’σιος ρε μαστορα εσυ;;; ντροπη στα μουτρα σου κοροιδο που σε δουλευουν για να στα παιρνουν χοντρα οι παπαδες …κοροιιιιδοοοο!!!!

  11. Ο παισιος ηταν ένας μεθυσος που τον έκαναν Άγιο για να κονομανε τα παγκαρια κλπ από τα χαιδεμενα αυτιά (λόγω πόλης) των Ελλήνων. Δεν είναι άγιος, γυρνουσε από κελί σε κελι

    1. Μέθυσος ο Άγιος γέροντας Παΐσιος? Τι είναι αυτά που λες άνθρωπε μου? Τι βλακεία και τι κακία σε δέρνει κακομοίρη μου… Μέθυσος μπορεί να είσαι εσύ που τρως και πίνεις και απολαμβάνεις τη ζωή και έχεις όρεξη και κελαηδας….ο παππούλης ήταν σκελετωμένος από την άσκηση, τη νηστεία, τις προσευχές, τις γονυκλισίες, τις αρρώστιες…. Δεν ευχαριστήθηκε τον ύπνο, το φαγητό, την οικογένεια, αυτά που όλοι μας θεωρούμε δεδομένα… Γι’αυτό άνθρωπε μου άστο, ηρέμησε και καθάρισε το μυαλό σου, μέσα στη σαρακοστή είμαστε….

      1. Εσυ γιατι θιχτικες τωρα; και να τα ετσουζε ο γερος ποιο είναι το πρόβλημα; δεν εκανε κανενα κακο!!!το πρόβλημα είναι ότι κατι θρησκεμποροι τον εχουν ξεχειλωσει και είναι και πεθαμενος ο ανθρωπος για να τα κονομάνε,ειμαι σιγουρος αν ηταν ζωντανος και ηξερε τι θα γινοταν ,θα τους ειχε αρχισει ολους στα καντηλια και της χριστοπαναγιες και με το δικιο του ο ανθρωπος….κατά τα αλλα ενας απλος καλογερος ηταν το ότι δεν ευχαριστηθηκε τπτ ηταν επιλογή του…αλλα και παλι αγιος δεν είναι τελος!!!!

        1. Νετα σκετα μονο
          16|03|2020 στις 11:5
          ΓΟΧ είσαι μήπως η δαιμονισμένος; Δυστυχως για σενα ειναι αγιος και αν συνεχισεις ετσι, θα στον βαλει απενατι σου ο Θεος συντομα, θα σου δειξει μεσα στο μυαλο σου με fast forward ολη την μπιχλα της αμαρτωλης και αμετανοητης ζωη σου και θα εξαφανιστεις απο μπροστα Του με συνοπτικες μη δημοκρατικες διαδικασιες και αντιλογο. Μια τεραστια δυναμη θα σε πεταξει σε τοπους που την φρικη τους την εχεις δει λιγο μονο σε video game στυλ doom. Σε ελαχιστα λεπτα μονο θα βλασφημας την ωρα που γεννηθηκες , αυτο σου λεω μονο. Δεν υπαρχει χειροτερο βασανηστηριο απο το να θες να πεθανεις και να συνηδητοποιειες οτι εισαι αθανατος αλλα ζωντας ανοητα και περηφανα κανοντας μπουλινκγ σε αλλους που θελοθν να σωθουν. Μιλαμε για ατελειωτο πονο και κλαμα..Αυτα για να μαθεις να μην ειρωνευεσαι τοσους ανθρωπους που δινουν διασταυρωμενες μαρτυριες, την εκκλησια δηλαδη συνολικα και να αυθαδιαζεις προσβλητικα , επηρεαζοντας και αλλους που θελουν να σωθουν. Ολα , μεχρι κεραιας πληρωνονται και εχουν τεραστιο κοστος στην εξοδο του μαγαζιου αυτης της ζωης ..Αλλα και απο το εξωτερικο αν παρεις εμπειριες κολασης που πηγαν και ηρθαν σε βιντεο , δεν θα σου αρεσει καθολου..Άσε που το αιωνιο σου μεριδιο μπορει να εχει ιδιαιτεροτητες ασυληπτες πληρωμης κατα τα εργα σου, οπως προειδοποιηθηκες..Ειναι απιστευτος και στα αναποδα δωρακια ο Θεος, κανεις, κανενα βρωμερο ανθρωπακι πονηρο σαν και μας δεν γλυτωνει,,ειναι παντου και στο μυαλο σου και ξερει τα ΠΑΝΤΑ απο την ωρα που γεννηθηκες..
          Το χειροτερο δε ειναι οτι πιθανοτατα, σαν Φρικτος Κριτης καθε λεπτομερειας που ειναι, μετα την ταινια της ζωης σου που θα σου δειξει , οπου επειτα θα ξερεις καιθε λεπτομερεια των ανοησιων του υπερφυσικα, θα σου βαλει για λιγο και τον Παισιο να σε κοιταει απαθεστατα, και δεν θα νοιωθει καμια λυπη για σενα, Ουτε και η Παναγια γιατι θα ειναι στην υπερφυσικη κατασταση της απολυτης χαρας και σεβασμου στις αποφασεις του Θεου. Κατι ξερω παραπανω…Μετανοησε..Δεν υπαρχει αλλος δρομος..

Comments are closed.