Συγκλονιστική μαρτυρία για την αυτοκτονία άνδρα στον Θερμαϊκό – «Έκανε ένα σάλτο και βούτηξε στη θάλασσα»

Κοινοποίηση:
autoktonia-paralia

«Είμαι αποφασισμένος να βάλω τέλος στη ζωή μου, το κάνω από αξιοπρέπεια». Αυτά, φέρεται να ήταν κάποια από τα τελευταία λόγια του αστυνομικού, που αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν βούτηξε με το αυτοκίνητό του στον Θερμαϊκό, ενώ είχε δέσει τα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν αστυνομικό, ηλικίας περίπου 40-45 ετών, ο οποίος ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του, από το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, λέγοντας σε άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, πως είναι αποφασισμένος να πέσει με το όχημά του στην θάλασσα.

Όπως περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες στο ThessToday.gr, τότε, ένας ιερέας του φώναξε επανειλημμένα «αγόρι μου, γιατί; Για ποιο λόγο;», κι εκείνος φέρεται να απάντησε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, πιο συγκεκριμένα, φέρεται να έπασχε από καρκίνο.

«Θα γίνω τετραπληγικός, το κάνω από αξιοπρέπεια» είπε μεταξύ άλλων. «Τότε, έκανε ένα σάλτο και βούτηξε στην θάλασσα. Ήταν σοκαριστικό. Είχε δέσει τα χέρια του με χειροπέδες και ήταν ανοιχτό το παράθυρο του αυτοκινήτου. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε παρόμοιο περιστατικό και δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσω. Ένιωσα την ανάγκη να πάω στην εκκλησία και να ανάψω ένα κεράκι για αυτόν τον άνθρωπο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.