Συγκλονιστική μαρτυρία από Νοσηλεύτρια σε αναστολή: “Ως ανεμβολίαστη βίωσα απόρριψη και από τον εργασιακό μου χώρο και από την κοινωνία”

Κοινοποίηση:
βββββ

Με το όνομα Μαρία, η καταγγέλλουσα και φίλη ακροάτρια του σταθμού, περιέγραψε στον Focus Fm και το Στέφανο Δαμιανίδη την περιπέτεια που έζησε όταν κλήθηκε να βοηθήσει ως νοσηλεύτρια, έναν ασθενή με πολύ σοβαρή χρόνια πάθηση.

“Η οικογένεια είχε αναρτήσει αγγελία στο διαδίκτυο. Είχαμε επικοινωνήσει αρκετές φορές προτού βρεθούμε από κοντά και μέσω τηλεφώνου και μέσω mail , ποτέ όμως δεν είχε γίνει συζήτηση για το εμβόλιο. Την πρώτη ημέρα που ανέλαβα καθήκοντα ρωτήθηκα εάν έχω εμβολιαστεί. Όταν απάντησα αρνητικά και εξήγησα ότι έχω απολυθεί από τη δουλειά μου, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή η αλλαγή της στάσης της συζύγου του ασθενή. Άλλαξε ακόμα και ο τόνος της φωνής της. Έντρομη μου είπε ότι θα πρέπει να το ξανασκεφτεί, γιατί φοβάται και μου άνοιξε την πόρτα να φύγω. Ένιωσα πολύ ταπεινωτικά. Έχω βιώσει την απόρριψη από τον εργασιακό μου χώρο αλλά και την απόρριψη της κοινωνίας”, ανέφερε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μεγάλη αδικία !!
    Έπρεπε να αφήσουν τον άνθρωπό τους με σοβαρή πάθηση να εκτεθεί σε κάποιον που πληροφορήθηκε στο κομμωτήριο ότι το εμβόλιο έχει σοβαρές παρενέργειες.

  2. Ο/Η Η κυνοβολευτική δειμοκρατία βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα λέει:

    Τώρα που σιγά σιγά ψοφάνε τα τρυπημένα, να δεις δικαίωση που θα νιώσεις.
    Υπομονή.

    1. εγώ έχω φίλους..συγγενής.. συναδέλφους μου..που εμβολιαστηκαν και δεν έχουν πάθει τίποτα..τι γίνεται? Μήπως είναι ανάλογα τον οργανισμό κάθε ανθρώπου?

  3. Στον τομέα υγείας το ίδιο συμβαίνει και στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ με την διαφορά ότι υπάρχουν πληθώρα άλλων εργασιών και με πολύ καλή αμοιβή,, οπότε,μπορεί κάποιος να βιοποριστει, οπότε η λύση στην Ελλάδα εθελοντισμός και βοηθεια του απλου κόσμου μεταξύ τους

  4. Αυτό δεν το βίωσαν μόνο οι υγειονομικοί, μην το κάνουμε όπως με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και του mega που όταν έκλεισαν το έκαναν να φαίνεται ότι ήταν οι μόνοι που έμειναν άνεργοι ενώ έκλεισαν πόσες επιχειρήσεις με την κρίση και έμειναν χιλιάδες άνεργοι

    1. Η μόνη διαφορά σε αυτούς τους εργαζομένους που αναφέρεις, είναι ότι οι υγειονομικοί βρίσκονται σε αναστολή, με μηδενικό εισόδημα και χωρίς να μπορούν να κάνουν καμία ασφαλιστική μεταβολή.
      Δεν τους απολύουν και οι εργαζόμενοι δεν έχουν το δικαίωμα να παραιτηθούν έτσι ώστε να πάνε να βρουν αλλού δουλειά.
      Με παγωμένες τις ασφαλιστικές μεταβολές τους, το μόνο που μπορούν να βρουν – αν βρουν λόγω του “ανεμβολίαστου” status τους – είναι δυστυχώς τα “μαύρα”, η ανασφάλιστη εργασία.

  5. Σωστός!!!! Ο Η δγ αλλά στην Ελλάδα του 2000 γυρνάμε όλοι Βασιλιάδες και δεν βλέπουμε τον πόνο του άλλου που δοκιμάζεται και διώκεται από τους σύγχρονους δυνατές της κοινωνίας!!! Για αυτούς που προσκυνησαν τον Μαμονά που σταύρωσε τον Θεάνθρωπο κύριο Ιησού Χριστό μας. Δεν πειράζει όμως έτσι πρέπει και έτσι θέλουν να συμβούν οι βούλες του Θεού!!!! Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον μας και τον κόσμο σου Άπαντα

  6. ΡΕ ΧΙΟ ΘΑ ΤΟ Ξαναπώ. Κάνε έναν λογαριασμό έναν έρανο να μαζέψουμε τρόφιμα, λεφτά και Τακτικά να βοηθάμε όλοι μας αυτούς τους αθρωπους. Ο ένας τον αλο έχει. και εμείς ανεμβολιαστοι είμαστε, ας ξέρουμε ότι στη δυσκολία που μπορεί να βρει και εμάς είμαστε όλοι μαζί. Τερστια ευκαιρία να δείξουμε ποιοι είμαστε.

Comments are closed.