Συγκλονιστική μαρτυρία από Μ.Βρετανία στο makeleio.gr! “Θα γίνουμε χειρότερα από την Ιταλία – Γέροι παντού χωρίς προστασία σαρώνουν τα τρόφιμα” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
koronoIos_metra_kibernisis_

Διαβάστε τα όσα μας περιέγραψε Ελληνίδα που ζει και εργάζεται στην Μ.Βρετανία.

Συγκεκριμένα η Ελληνίδα που μας έστειλε τις φωτογραφίες και την μαρτυρία ζει στο Newcastle Upon Tyne
North East, όπως μας ανέφερε.

“Πήγα μετά τη δουλειά να ψωνίσω τα λίγα καθημερινά και πλέον ΟΥΤΕ ΨΩΜΙΑ ΟΥΤΕ ΑΥΓΑ …και μπαίνουν μέσα και όσοι να ναι και δεν τηρούν μέτρα ασφαλείας..έχω φρικάρει.Περπατάω λες και παίζω σε ηλεκτρονικό παιχνίδι προσπαθώντας να τους αποφεύγω, όλα τα γερόντια έξω, λες και δεν συμβαίνει τίποτα, φοβάμαι θα γίνουμαι χειρότερα και από την Ιταλία.”

AGGLIA 1

AGGLIA 2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

  2. Οι αγγλοι μια ζωη αυτο που κανουν ειναι να πουλουν μουρη στους αλλους και να κανουν υποδειξεις σε αλλους λαους με υφος σαραντα καρδιναλιων και ποτε μα ποτε δεν κοιτουν τα χαλια τους!!! Και μια ζωη εδω στην ελλαδα λεμε συνεχεια στο εξωτερικο κανουν εκεινο και στο εξωτερικο κανουν το αλλο και οτι εμεις εδω δεν ακουμε και οτι δεν ειμαστε αρκετα ευρωπαιοι κτλ κτλ …Οταν ομως ζησεις πολυ καιρο εξω ….τοτε σου γκρεμιζεται ο ιδανικος ευρωπαικος ψευτοκοσμος που επλασες μεσα στο κεφαλι σου…

  3. ωραια ενημερωση παιδια..εχετε απολυτο δικιο…Τι ρεμάλια ειναι αυτοι οι εγγλεζοι!!!!
    τι θα πιουνε, τι θα φανε και πως θα αφοδευσουνε ειναι μονο και να προσκυνανε την Βασιλισσα
    Μην λεμε για τους Ελληνες…αυτοι ειναι για τα μπαζα
    γεροι, ασχημοι, χοντρες σηκωνουν τα παντα απο τα supermarket…
    αμα μπορουσαν θα επαιρναν και τα ραφια..κολλητα ο ενας στον αλλο, χιλιομετρα ουρες με τα καροτσια
    Λογικα πρεπει να πραγματα να γινουν χειροτερα απο την Ιταλια
    Υπαρχουν φωτογραφιες στο ιντερνετ να φρυξεις
    Τι μασκες και γαντια…δεν φοραει κανενας τιποτε και ακουμπανε τα μαγουλα τους μεσα στα μαγαζια..τοσο κοντα ειναι ο ενας με το αλλο

Comments are closed.