Συγκλονιστική κατάθεση ψυχής από τον Ματθαίο Γιαννούλη: “Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν τη μουσική από την εστίαση”

Κοινοποίηση:
Καταγραφή2


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Μια και μιλάμε για μουσική, έχει παρατηρήσει κανείς πως στα καινούργια Ελληνικά, υποτίθεται λαϊκά τραγούδια έχει σταματήσει να ακούγεται το μπουζούκι; Είναι λενε ποπ λαϊκά. Τι ανοησία είναι αυτή; Καινούργια; Ελληνικό λαϊκό τραγούδι χωρίς μπουζούκι δεν υπάρχει. Όλα όμως θέλουν να τα καταστρέψουν, όλα.

  2. Αφού δεχτήκατε όλα όσα σας επέβαλλαν, έχετε κι εσείς ευθύνη σε αυτά που σας συμβαίνουν. Αφού δεχτήκατε π.χ. να κάνετε τον ‘ελεγκτή’ στους συνανθρώπους μας συμβάλλοντας έτσι στον διαχωρισμό των ανθρώπων, καλά να πάθετε. Και άλλα πολλά…Μια ανούσια κατάθεση ψυχής όταν είναι πια αργά.

  3. Τη μουσική την κόψανε για να εξαθλιωσουν τους καλλιτέχνες αφου εκτός της σταδιακής μείωσης των ακροατών θα κοπουν σιγά σιγά και τα έσοδα τους απο τα πνευματικα δικαιώματα … Η εξαθλίωση όμως θα προκαλεσει αλυσιδωτη αντίδραση γιατί γυρω από τους μουσικους εργάζονται παρα πολλοι αλλοι κλάδοι… Ολα αυτα και πολλα άλλα στοχευμενα μέτρα αποσκοπουν στο να μετατρέψουν τους πολιτες σε εξαρτημένα πιονια και στη συγκεντρωση του πλουτου στους λίγους ήδη παμπλουτους..Όλος αυτος ο εργασιακος εκφυλισμός θα έχει τεραστιο κοινωνικο αντίκτυπο με πολυ μεγάλη πιθανοτητα λαϊκου ξεσηκωμου. Στ αλήθεια εσείς οι κυβερνώντες και οι ειδικοί πιστευετε οτι την ώρα εκείνη θα γλιτώσετε τις γκιλοτίνες και την κατακραυγή???

  4. Αυτοί δεν είναι φίδια κόμπρες αυτοί είναι οι διάολοι …τα φίδια στο χωριό τα χτυπάνε στο κεφάλι τον διάολο όμως τι;

  5. Εσυ καλα τα λες αλλα αυτοι εχουν κλεισει τα αυτια τους και δεν αλλαζουν …τζαμπα αδελφε μου αυτοι δεν καταλαβαινουν απο λογια δυστυχως …..

  6. στις παραδοσεις ειναι και το ΟΧΙι.αλλα εσεις οτι σας ζηταγανε το δεχτηκατε…πες μαςενα που δεν δεχτηκες?

  7. Μπράβο στόν Γιανούλη.Πραγματικός άρχοντας.πραγματικές αλήθειες .

  8. Μάστορα αφού δεχτήκατε να δουλεύεται μόνο με εμβολιασμένους δεχτήκατε να διαχωρίζεται τους ανθρώπους, τώρα παίρνεται το αντίτιμο. Ναι καταλαβαίνω ότι θα ήσασταν άνεργοι αλλά αν όλοι ξεσηκωνόσασταν δε θα φτάναμε εδώ που είμαστε σήμερα. Δεν μπορεί ο καθένας να κοιτάει την πάρτη του και επειδή αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα μην κλαίτε. Που είναι η συμπαράσταση σε αυτούς που αντιστέκονται;;;;; Γιατί δεν είναι μόνο το τρύπημα αλλά και όλη αυτή η παράνοια του αποφασίζομεν και διατάζομεν. Όλοι αυτοί που αντιστέκονται και θα πληρώσουν το 100στάρικο δεν είναι βλάκες ούτε τους περισεύει.Ο καθένας από τη μεριά του κάνει ότι μπορεί εσείς όμως την πάρτη σας κοιτάξατε. Περαστικά.

  9. Αφού ‘δεχτήκατε’ όλα τα άλλα μην γκρινιάζετε για ένα. Να μην δεχόσασταν ΚΑΝΕΝΑ εξαρχής.

  10. Σκατά στο λάκο των ανθελλήνων που μας κυβερνάνε, δε θα γλυτώσουν απο τα ωυχια μας

Comments are closed.