Συγκλονιστική αποκάλυψη από ξένη γιατρό για την πραγματική σύνθεση των εμβολίων(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΕΜΒΟΛΙΟ


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Πολύ έγκυρα αυτά που λέει η κυρία Οστεοπαθητικός (κάτι παραπάνω από χειροπρακτικός). Η επιστήμη της έχει άμεση σχέση με τους ιούς.

  2. Το είδα χθες. Είναι πολύ ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν το κατάλαβα σωστά. Μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι το εμβόλιο που τα αποκαλεί ένεση όχι μόνο δεν ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα όπως λένε οι ψεύτες αλλά παράγει μια πρωτεΐνη που το απενεργοποιεί για να μην εμποδίσει την γενετική τροποποίηση του dna ή την δημιουργία ενός νέου κώδικα από την πρωτεΐνη. Μιλάει και για την τεχνητή νοημοσύνη και πολλά άλλα!

  3. Διάβασα σήμερα για 8 νεκρούς. Από 100 που ήταν το Πάσχα για να μην μας αφήσετε να το γιορτάσουμε(είσαι και ψάλτης). Αν λοιπόν είναι αλήθεια, λέω αν σωτήρη, ελέγξατε την πανδημία τώρα που είναι όλοι έξω και χωρίς μάσκα! Μπράβο. Τότε τι χρειάζεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός που δίνετε και μπόνους 150 ευρώ; Θα μου πεις σωτήρη για την ινδική μετάλλαξη που έρχεται! Και πώς δεν παίρνετε τώρα κανένα μέτρο σωτήρη, ξαφνικά θα έρθει τον Οκτώβριο; Και Σωτήρη, 150 ευρώ δίνετε στον κάθε νέο, εσύ, η παγώνη και ο βασιλακόπουλος πόσα έχετε πάρει από πέρσι τον Απρίλιο; Πόσα Σωτήρη και από ποιον;

  4. Λοιπόν άκουσε τώρα τι γίνεται,γιατί θα αρχίσω να βρίζω σατανάδες και σαύρες υποχθονιες γαμω τον αντίχριστο τους το νεοταξιτη γαμω μέσα.
    Έχω μια συσκευή συνδεμένη σε WiFi , μπαίνω στο άρθρο και το βίντεο δεν εμφανίζεται ποτέ.Ουτε λινκ ούτε τίποτα ,ποτέ των ποτών δεν ανοίγει. Έχει συμβεί ξανά σε τέτοια άρθρα.
    Φωνάζω ένα φίλο ,του λέω για μπες εσύ να δούμε εσένα θα σου ανοίξει το βίντεο.Μου λέει κάτσε να βάλω και VPN. Και το βίντεο ανοίγει με τη μία.
    Όχι τώρα πες μου εσύ ποιος είναι ο ψεκασμενος και ο συνομωσιολογος;;;;;
    Μην πει κάνεις αυτά δεν γίνονται, γιατί θα στείλουμε και βίντεο.

    1. Εχεις δίκιο και σε μενα το ίδιο! Μ@μώ την κυβέρνησή τους μέσα.

  5. ΤΡΈΞΤΕ ΠΡΌΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΔΊΝΕΙ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑ

  6. Αυτα ειναι…
    George μια χαρα τα λεει…
    και καλα που στον τιτλο εβαλαν “ξενη” γιατρο… γιατι εμας δεν μας πιστευουν… που τα λεμε απο περσι… γιατι ειμαστε εγχωριοι γιατροι, αχ Θεε μου…

  7. όλα τα επιστημονικά της κυρίας λίγη σημασία έχουν Θα μπορούσα να δεχθώ κάτι τέτοιο σε άνθρωπο πχ που μπορεί να σωθεί, ιατρικά μιλώντας από καρκίνο και έτσι πρέπει να σκέφτεται ο επιστήμονας. Εκείνο που λέει όμως και είναι η μεγάλη αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι πραγματικά μας κάνει το εμβόλιο Το σίγουρο που κάνει είναι ότι αδρανοποιεί το ανοσοποιητικό μας από όλα τα άλλα, εκτός του covit. Και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο!!!

  8. Και πάει ακόμα κόσμος και τρυπιέται; Τελειωμένοι άνθρωποι…

Comments are closed.