Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το τροχαίο του επιχειρηματία: «Η τσιμεντοκολώνα καρφώθηκε στο αυτοκίνητο»

Κοινοποίηση:
6196423

Τις λεπτομέρειες από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε ο Βασίλης Χήτος, ιδιοκτήτης της εταιρείας Zagori , στην Ιόνια Οδό, γνωστοποίησε ο ίδιος στη συνέντευξή του.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα όταν το αυτοκίνητο -τύπου SUV- που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παράδρομο.

«Στον πίσω αριστερό τροχό, την ώρα που ήμουν στην πορεία μου έχασα το λάστιχο. Έτρεχα με αρκετά χιλιόμετρα 150-160. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε κάποιος να επιβιώσει με άλλο αυτοκίνητο. Πραγματικά έκανε και το κάτι παραπάνω από αυτό που θα έκανε ένα οποιοδήποτε όχημα», λέει ο γνωστός επιχειρηματίας.

Kαι συνεχίζει: «Δύο πράγματα λέω. Πρώτον, είναι προφανώς θέλημα Θεού ότι επιζήσαμε, πρώτα από όλα. Το δεύτερο είναι το αυτοκίνητο και το λέω αυτό γιατί στην πτώση που είχαμε, γιατί όταν έσκασε το λάστιχο φύγαμε από τον δρόμο και πέσαμε σε γκρεμό 20 μέτρων, δεν είναι και λίγο. Η τσιμεντοκολώνα καρφώθηκε στο αυτοκίνητο και μπήκε μέσα στο κάθισμα. Δηλαδή πέρασε στα τρία εκατοστά από τα πόδια μου. Θα μπορούσε αυτό να ήταν 5 εκατοστά πιο πέρα και θα ήταν καθοριστικό. Ο Θεός μόνο», είπε.

Την ίδια στιγμή αίσθηση προκαλει και η περιγραφή της συζύγου του, Καρολίνας ντε Σόουζα.

«Ξαφνικά σκάει το λάστιχο και το αυτοκίνητο χάνει την πορεία του, χτυπάει στο πλάι στην μπάρα και φεύγουμε από την πορεία μας και πέφτουμε στον κάτω δρόμο, περίπου 20 μέτρα. Ο κόσμος δεν είχε πρόσβαση να έρθει κοντά να δει αν είμαστε καλά. Όπως πέσαμε ανάποδα, δεν μπορούσα να ανοίξω τη ζώνη, έβλεπα τη βενζίνη να τρέχει δίπλα μου,εκεί ήταν το μεγαλύτερο σοκ για εμένα. “Είπα αφού δεν πέθανα ακόμη, θα πάρει φωτιά το αυτοκίνητο;” Αυτός ήταν ο φόβος εκείνη την ώρα» τόνισε η Καρολίνα ντε Σόουζα στον ΣΚΑΪ.

Και συνέχισε την εξιστόρησή της:

«Άρχισε να μου μιλάει μία κοπέλα της αστυνομίας μέσα από το ειδικό σύστημα του αυτοκινήτου. Εκείνη την ώρα του σοκ η κοπέλα με είχε κάνει να καλμάρω, να σκεφθώ και μου είπε τι να κάνω. Ο Βασίλης άνοιξε τη ζώνη, εγώ προσπάθησα να σπάσω το τζάμι να φύγω από το παράθυρο. Ο Βασίλης πήγε πίσω στο αυτοκίνητο άνοιξε την πόρτα και με έβγαλε από το αυτοκίνητο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα γιατί βλέπαμε τη βενζίνη να τρέχει δίπλα στο αυτοκίνητο. Ήταν όλοι καταπληκτικοί, όλοι πολύ δίπλα μας σε όλα, μας πήγανε στο νοσοκομείο στο στο Αγρίνιο και εκεί ευχαριστώ πολύ όλους, κάναμε όλες τις εξετάσεις και ευτυχώς όλα καλά δεν είδαμε αίμα»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: