Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του David Icke: “Η κλίκα ελέγχει τον πληθυσμό μέσω της άγνοιας και του φόβου – Μπορούν να μας ελέγχουν μόνο όταν ο πληθυσμός στον οποίο στοχεύουν αγνοεί την αλήθεια”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
David Icke


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Εγώ σας τα λεγα δε μπορείτε να πείτε??
    Τέτοια βλήματα υπαρχουν ουκ ολίγα.
    Για να μη πω η πλειοψηφία.
    Το ίδιο κάνουν και με τους γιατρούς .
    Πας μη γιατρός ,ακόμα και σωστό να λέει βάρβαρος.
    Βέβαια οσον αφορά τους γιατρούς εν μέρη έχουν δίκιο, γιατί οι περισσότεροι μη γιατροί είναι εντελώς αδαείς ενώ οι γιατροί είναι ημιτελως αδαείς.

  2. Πόσο σημαντικό βίντεο..?
    Δυστυχώς ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ σε αυτο..
    MUST βίντεακι που πρέπει να δει όλος ο κόσμος

  3. Και ποιος ενδιαφέρεται να μάθει τι λέει ένας αμόρφωτος ποδοσφαιριστής;

    Οι αμόρφωτοι που σας διαβάζουν.

    Και μια συμβουλή (δωρεάν γιατί ειμαι μεγαλόψυχος) – μη βάζετε το ίδιο άτομο να γράφει σχόλια με άλλα ονόματα. Καρφώνεστε

    1. Μόνο ένας πνευματικά αμόρφωτος κρίνει τους άλλους από την πρώην η και νυν επαγγελματική ιδιότητα τους κι όχι από τον αν αυτά που λέει είναι αλήθεια ή όχι.
      Προφανώς θες να κάνεις τον έξυπνο και να μας υποδείξεις ότι είσαι ανώτερος και πιο μορφωμένος. Αξίζεις πλήρους αδιαφορίας.
      Παίξε μπάλα , παραπέρα.

    2. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΝΟΗΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ.
      ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ”ΑΨΕΚΑΣΤΟΙ” ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΝΤΕΙΒΙΝΤ

  4. Φοβερος.Δινει τα ρεστα του μετα το 1:01.Οι ανθρωποι φοβουνται γιατι θα μεινουν ακυβερνητοι αν κυνηγησουμε τους νεοταξιτες.φοβουνται το μετα.την αναρχια που θα ακολουθησει.αποψη μου.

  5. ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Ο DAVID ICKE ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.

  6. Αφού όλα αυτά είναι συνωμοσιολογίες, γιατί κατεβάζουν τα βίντεο από το youtube και το Facebook?? Μήπως κάποιοι της κυβέρνησης η ο Αλικάκος μπορεί να μας απαντήσει??

  7. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ. ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.

  8. Π@ΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ , ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚ@ΛΙΑΣΕΙ !

    1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΡΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ

  9. Γνωσεσθαι την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς

  10. Conspiracy=συνωμοσια η ευκολη λυση της παγκοσμιας κλικας να διαψευσει και να παρουσιασει καποιον σαν τρελο οταν αποκαλυπτεται η πραγματικη αληθεια…Ο icke τα ελεγε απο Απριλη για το pandemic αλλα λιγοι τον πιστευαν.τωρα τα βλεπουμε μπροστα μας.THE GREAT RESET,BUILD BACK BETTER

Comments are closed.