Συγκλονίζει ο νομπελίστας καθηγητής Luc Montagnier για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
cea3cf84ceb9ceb3cebcceb9cf8ccf84cf85cf80cebf-ceb1cf80cf8c-2020-09-18-12-30-50

Ο καθηγητής Luc Montagnier, κάτοχος βραβείου Νόμπελ ιατρικής, μιλάει για την παρανοϊκή κατάσταση που ζει η ανθρωπότητα σήμερα, για τον κορωνοϊό, την προέλευσή του, τα εμβόλια που ετοιμάζουν και κάποιες θανατηφόρες περιπτώσεις εμβολιασμών (π.χ. τους πολλούς νεκρούς στη Β. Ιταλία).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. αυτος ΠΗΡΕ ΤΟ νομπελ ιατρικης ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ. γ’αυτο οι γιατροι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι πολυ προσεκτικοι στις δηλωσεις ΤΟΥΣ.

  2. Δυστυχώς τέτοιου είδους βίντεο δεν παίζονται στα συστημικά ΜΜΕ από τα οποία ο κόσμος ενημερώνεται κατά κορον και για αυτό οι περισσότεροι ακόμα και μορφωμένοι να είναι έχουν άγνοια και χειραγωγούνται μέσω του φόβου. Επειδή τα ΜΜΕ λειτουργούν ως επικοινωνιακός δίαυλος μεταξύ της κυβέρνησης και του λαού αλλά και ανάμεσα σε
    διαφορετικές ομάδες του τελευταίου πολυ
    σωστά ονομάζονται ως τέταρτη εξουσία .

  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Αργήσατε αλλά το ανεβάσατε… Ο Νομπελίστας ιολόγος τα λέει όλα, όπως ακριβώς είναι. Εσείς “μασκοφόροι” και “ευλαβείς”… ποιον θα ακούσετε;; Τον Συψα, τον Γκίκα και τον κάθε πληρωμένο “ειδικό”… ή έναν άνθρωπο που μιλάει, άνετα, ανοιχτά χωρίς να φοβάται πως θα χάσει κάτι; Γιατί ΔΕΝ έχει να χάσει κάτι!!! Ο άνθρωπος αυτός έφτασε στο αποκορύφωμα της καριέρας του ως γιατρός μέσα από την ανακάλυψή του σχετικά με το Έιτζ (AIDS). Για κάντε λοιπόν τώρα το εμβόλιο της γρίπης… για να σας δω… Καθήστε να δείτε πόσα θύματα θα έχουμε μόλις κάνουν οι περισσότεροι το φετινό εμβόλιο γρίπης. Τον Δεκέμβριο θα έχουμε γύρω στους 1.500 νεκρούς και πάνω από 2.500 κρούσματα… Θα κλάψουνε μανούλες!!
    ΥΓ. Ο Τραμπ είχε και έχει δίκιο που κατηγορεί εξ αρχής την Κίνα. “Πείραξαν” τον ιό, γνώριζαν τις συνέπειες και το απέκρυψαν. Να ξέρετε πως συνεργοί της Κίνας είναι ο Καναδάς και η Σι Άι Εϊ… (το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν… ψάξτε το😎)

  4. Ο καθηγητής είναι σοβαρός. Καταρχήν διαψεύδει τις αρλούμπες περι κοροιδοιού. Όποιος ισχυρίζεται οτι ο ιός δεν υπάρχει, είναι βαλτός και νεοταξίτης. Λέει επίτηδες κάτι τρελό για να θεωρείται ως ψεκασμένη κάθε αντίθετη άποψη.
    Ο άνθρωπος λέει τα εξής απλά:
    1. Η χλωροκίνη δούλευε και τη σταμάτησαν επειδή την πρότεινε ο Τραμπ…; Στην Ελλάδα έχουμε πιο πολλούς νεκρούς τώρα. Χλωροκίνη δίνουν ακόμα;
    2. Ο ιός είναι κατασκευασμένος; Τους προτείνει να πουν διπλωματικά οτι τους ξέφυγε;
    3. Έχουν λυσσάξει με το εμβόλιο γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Προειδοποιεί όμως για το ρίσκο απο τα μη καλά δοκιμασμένα εμβόλια. Τελειώνει και τους χειριστές Πετζετέλ που λένε πως θέλουν να μας βάλουν τσιπάκια και λοιπές ανοησίες…

  5. Βγαίνουν και με βαρύγδουπε δηλώσεις μας λένε 150 φορές τη μέρα ότι.
    Μετά από 10 μήνες πέθαναν 330 ηλικιωμένοι από τον ιό με μέσο όρο ηλικίας τα 78 έτη και το 96,7% είχε βαριά υποκείμενα νοσήματα.(δηλαδή με το 1,5 πόδι στον τάφο).
    Κανένας όμως δεν τους ρώτησε.
    Σε αυτό διάστημα πόσοι πέθαναν από καρκίνο.
    Σε αυτό το διάστημα πόσοι πέθαναν από καρδιά
    Σε αυτό το διάστημα πόσοι πέθαναν από εγκεφαλικά.
    Σε αυτό το διάστημα πόσοι πέθαναν από τροχαία
    Και τι ηλικίες είχαν;;;

  6. AYTO TO BINTEO EΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ………..

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

Comments are closed.