Συγκλονίζει ο Γέροντας Μεθόδιος: “Η εκκλησία τι κάνει, ποιος είναι ο σκοπός της; Απέναντι στα εμβόλια, στις παρελάσεις υπερηφάνειας, στις 400.000 αμβλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο;”

Κοινοποίηση:
γεροντας μεθοδιος

Στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη μίλησε σήμερα ο Γέροντας Μεθόδιος.

“Τα μοναστήρια δεν πρέπει να κάνουν μπίζνες. Και για εμάς η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε βγάλει κονδυλι 4,5 δις, δεν θα μπορούσαμε να τα πάρουμε; Τους είπαμε όχι, κύριοι δε θέλουμε χρήματα. Εδώ ειναι η Παναγία, τα κρατάει τα μοναστηρια τοσα χρονια, και θα τ΄αφησει τώρα. Δε θέλουμε τετοια χρήματα και γι αυτο γίναμε εχθροί. Και προσπαθουν ένα θέμα που για εμας είναι πνευματικό, το γεγονός ότι δεν μνημονεύουμε τον Πατριάρχη, να το κάνουν κακούργημα. Μας κάνουν δικαστήρια, γιατι ισχυρίζονται οτι δεν είμαστε αυτό που λέμε, οτι ειμαστε εγκάθετοι, φιλορώσοι. Εάν αυτά ειναι έργα μοναχών, ας το κρίνουν αυτοί που τους έβαλαν και αυτοί που τους στηρίζουν”, ανέφερε.

“Ποιoς είναι ο Μητσοτάκης; Ποιος είναι ο καθένας που θα μας πει με το ζόρι θα σας κάνω όπως θέλω; Κάνει λάθος. Ποιος είναι ο Μητσοτάκης που ο ελληνικός λαός τον έβγαλε να τον κυβερνήσει σύμφωνα με την Ορθοδοξία. Σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος. Όσο για τους ιερείς; Για μένα δεν είναι εκκλησία πλέον αυτοι οι άνθρωποι. Είναι τσιράκια των πολιτικών. Η εκκλησία τι κάνει; Ποιος είναι ο σκοπός της; Απέναντι στα εμβόλια, στις παρελάσεις υπερηφάνειας, στις 400.000 αμβλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο;”, αναρωτήθηκε.

“Στα πρωτόκολλα των σοφών της Σιων, στο 10ο κεφάλαιο από το 1935 λένε πως θα μειώσουν τον πληθυσμό της γής, με ιους και με τα εμβόλια. Ας μας πει κάποιος υπεύθυνος, τι κάνει το εμβόλιο, προστατεύει; Θεραπεύει; Για να ξέρουμε κι εμείς. Το μόνο που μας λένε είναι οτι δεν αναλαμβάνει κανείς ευθύνη”, υπογράμμισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. αυτός και η μονή του κρατάνε τη παγκόσμια αγνή ορθοδοξία.

    ελάχιστοι ακολουθούν αυτό το δρόμο στην εποχή μας.

    και είναι και αυτό γραμμένο.

    καθαρή συνείδηση και ψυχή.

    IC XC NI KA

  2. ΠΕΣ ΤΑ ΜΕΘΟΔΙΕ…ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΟΛΙΓΟΙ, ΠΟΛΥ ΟΛΙΓΟΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΠΛΕΟΝ.

Comments are closed.