Συγκλονίζει κτηνοτρόφος: «Τέτοια σκλαβιά, τέτοια πείνα και λεηλασία στον Έλληνα δεν έχει υπάρξει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΚΤΗΝΟΤΡ

«Είμαι ένας Έλληνας που ζω στην παραμεθόριο. Το επάγγελμά μου είναι κτηνοτρόφος. Έχουμε πει το ψωμί ψωμάκι. Εδώ είναι ο κόσμος να μιλήσει. Δεν θέλουν να ισορροπήσουν την κατάσταση εδώ. Ότι περνάμε καλά. Τέτοια σκλαβιά, τέτοια πείνα, τέτοια απόγνωση και λεηλασία στον Έλληνα δεν έχει υπάρξει», είπε ο κτηνοτρόφος μιλώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

«Εγώ είμαι απ’ αυτούς που λένε ότι είμαι φασίστας γιατί αγαπάω την πατρίδα και την οικογένεια. Γιατί με βαπτίσανε δεξιό. Εγώ είμαι Έλληνας και θέλω από τον πρωθυπουργό να κοιτάξει τον Έλληνα. Να φάμε ρε πρόεδρε. Τι είναι αυτά τα χάλια μας; Μπορούμε να πληρώσουμε πετρέλαιο; Μπορούμε να πληρώσουμε ρεύμα; Μπορούμε να πληρώσουμε ζωοτροφές; Τι μπορούμε να πληρώσουμε ρε πρόεδρε;» αναρωτήθηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Του λές ρε μπάρμπα ότι πιστεύεις πατρίδα θρησκεία οικογένεια και περιμένεις να σε καταλάβει αυτός που πρόδοσε και ξεπούλησε την Μακεδοννία;;;;;Όλα αυτά τα κουμάσια της βουλής μόνο με ξύλο θα πάρουν χαμπαρι. Αφού κανένας δεν ξεσηκώνεται τουλάχιστον ας τους κάψει στις εκλογές ψηφίζοντας πατριωτικό κόμμα.

  2. Και απευθύνεται στον Τσίπρα που ακουει Ελλαδα και φτυνει. Για γελια και στημένο.

  3. Ερε γλεντια με αυτους που σας αξιζουν . Τι εχετε παθει κακομοιρηδες Ελληναρες !!!! Και ολα να σας τα κοψουν και να τα δωσουν στους Πακιστανους και τους Αφγανους εσεις το χαβα σας. Θα αποκαλειτε το χαζοβιολη Τσιμπρα και τον Κουλη προεδρο. Βλ@κες φυγαμε απο τη χωρα και μας τη διαλυσατε και φυσικα μας λετε και να μη ξαναγυρισουμε. Μα δεν περιμενουμε εσας να μας το πειτε . Για αυτο φυγαμε κιολας.Για να μη ξαναγυρισουμε .

  4. Ανάξιε αυστραλοπίθηκε κάθεσε και μιλάς;;;Λοβοτομημένε ΗΛΊΘΙΕ είναι βέβαιο ότι θα τον ψηφίσετε πάλι και πάλι…Μπολιασμένα ΖΩΑ…

  5. ΠΟΣΕ ΣΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙΟΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟ ΓΙΔΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΑΣΟΚ . ΝΔ Η ΣΥΡΙΖΑ…ΚΑΙ ΠΟΣΕ ΣΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ ΠΙΘΗΚΕ?

  6. Τον πειράζει μόνο η τσέπη, τα φράγκα, η καλοπέραση και ο κωλος του! Δεν πα’ να του έχεις σκοτώσει τον γείτονα, να του έχεις καταστρέψει- παραδώσει την πατριδα…

  7. Άνυε ρε βλακόγερε, τί ζητάς από τον κοπρίτη; Για την καλοπέρασή του και την διαβολοοικογένειά του μόνο ενδιαφέρεται.

  8. Επειδή ξέρω από επαρχία 20 χρόνια όσοι εκμεταλλεύθηκαν τις επιδοτήσεις και εργάστηκαν σωστά τώρα απολαμβάνουν. Όσοι τα έφαγαν τώρα φωνάζουν γιατί είχαν μάθει αλλιώς.

  9. Αυτοί εκεί δεν αλλάζουν όσο κι αν φωνάζουν. Οι οπαδοί γενικά και ανάποδα να τους κρεμάσουν το κόμμα θα ψηφίσουν πάνω απ’την κάλπη. Εγώ βέβαια δεν πιστεύω κανέναν που φωνάζει και κλαίγεται γιατί η πλειοψηφία που τους ψηφίζει χρόνια τώρα έχει σωθεί απ’τις κυβερνήσεις για αυτό και δεν αλλάζει τίποτα γιατί άλλωστε να αλλάξει. Εμείς ως μειοψηφία θα πληρώνουμε το μάρμαρο κάθε φορά.

  10. το να έχεις φτωχοποιηθεί σε τέτοιο σημείο που απ’ τη μιά να μιλάς στον τύπο που καθαρίζει 7 χιλιάρικα τον μήνα κι εσύ από την άλλη να ελπίζεις στα ίδια πρόσωπα είναι να σε ξεπερνάει….

  11. Να πουλήσεις την Porsche που πήρες από τις επιδοτήσεις, γερο-ούγκανε.

  12. Ψόφος σε ΌΛΑ τα γερόντια που ψηφίζουν “δημοκρατικό” τόξο.
    Θέλει και δέσμευση ο ψυχάκιας από τον αρχιπροδότη που μετέτρεψε το δημοψήφισμα σε δημοσκόπηση και ξεπούλησε τη Μακεδονία.

  13. Κάθετε και μιλάει με τον Αλέξη?. Τι να του πεις τώρα του μακακα

  14. Πως οι ρουμανοι τελειωσαν το καθεστως τσαουσεσκου? Μονο ετσι θα ξαναπαρουμε την πατριδα μας πισω.Ολα τα αλλα( διαδηλωσεις πορειεςκλπ) ειναι αλλα λογια να αγαπιωμαστε

  15. Καλος μαλ.. εισαι παππου…
    Σε ποιον τα λες ρε αυτα,στον απατεωνα που θα εσκιζε τα μνημονια και τακανε πλακακια με τους δανειστες ;
    Σε αυτον που εκανε το οχι ναι και ελεγε οτι δεν υπηρχαν νεκροι στο Ματι ;
    Πενηντα ολοκληρα χρονια τους ψηφιζετε μπαρμπα κι εσυ και ολοι οι υπολοιποι μαλ.. και τωρα που σας πηδανε ξυπνησατε ;
    Eπειδη ειστε ηλιθιοι υπαρχει αυτη η κατασταση στη χωρα,αν θελετε ν’αλλαξει να ξεσηκωθειτε και να τους παρετε με τις κλωτσιες,γιατι με λογια δεν παιρνουν χαμπαρι.
    Καθεσαι σα μαλ.. και τα λες στον απατεωνα….αυτος παιρνει 7 χιλιαρικα το μηνα συν τα μαυρα.
    Και θα νοιαστει για σενα ;

    1. Σωστός ή βλακεία πληρώνεται ακριβά

  16. Μόνο αν είσαι Γύφτος Αλβανός Λαθρομετάνστης Μαύρος Κιτρινος Μουσουλμάνος Ισλαμιστής αλόθρησκος γενικός έχεις δωρεάν παροχές και την ζεστή κρατική μέριμνα

  17. ΝΔ η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών !

  18. ο τσιπρας φταει ; οι πολιτικοι φταινε; φταιμε εμεις που μυαλο δεν βαζουμε. μαυρο στα κομματα της βουλης παππου ξυπνα σε ποιον μιλας ξερεις; και σε αυτον που σε εχει γραμμενο οπως εχει γραμμενα και τα παιδια και τα εγγονια. προεκλογικη εκστρατεια κανει το λαμογιο φτυστε τον τι του μιλατε ρε . ξυπνατε παναθεμαδας

  19. Τώρα σε κατάλαβε απόλυτα Έλληνα,μόνο εάν ξεσηκωθεί ο λαός και τους πάρει με τις κλοτσιές και το κυνήγι μπορεί να καταλάβουν, διαφορετικά με τίποτα άλλο δεν πρόκειται να καταλάβουν ξύλο και στρατιωτικό περίπατο!!

  20. βρεσυ κτηνοτροφε ασε τα παραμυθακια.. ολοι στην ελλαδα εχουνε αποθεμα απο κλεμενα απο απατες απο φοροδιαφυγες ελα τωρα ανθρωπε μου… λες και εμεις ζουμε στον αρη. βρε ολοι οι ελληνες κλεφτουσι μονο σωπα διαολεμενο μουσι

  21. Δίκιο έχεις συμπατριώτη αλλά σε ποιόν τα λες στον τουρίστα απ’ το Σούνιο, α! και να ρωτήσω τι ψήφισες στις προηγούμενες εκλογές είπαμε, μήπως το άλλο το ζαβό;
    Δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος αν θα γίνουν εκλογές και αν γίνουν μήπως οδηγηθούμε σε θετή και όχι εκλεγμένη κυβέρνηση. Προς το παρόν φάτε πισπιρίγκου, κιβωτό, me2 κλπ έτσι να περνάει ο χρόνος.

  22. Πες τα στον πρεζάκια, αυτός θα του δώσει όλα, δεν τον βλέπεις με το μάτι το αετίσιο πως σε κοιτάει;

  23. Τί ψήφιζες παππού τα τελευταία 50 χρόνια;Τον κάθε μακάκα που σου υποσχόταν καλύτερες μέρες;Καλά να πάθεις

    1. Τον ξερω προσωπικα.Χρυση Αυγη ειναι και τωρα μαλλον με Ηλια

  24. 45 χρόνια όμως τους ψηφίζετε μπάρμπα, καλά κάνουν και σας πηδάνε τώρα και καλά κάνουν και βάζουν πρώτους τους αλλοδαπούς και τους γύφτους από εσάς αφού είστε πρόβατα.

Comments are closed.