Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα για τον αγνοούμενο πατέρα της! Χάθηκε στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο – «Με αυτόν τον καημό πέθανε η μητέρα μου»

Κοινοποίηση:
1

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη η Κωνσταντίνα, η οποία συγκινημένη μίλησε για τον πατέρα της, ο οποίος είχε συλληφθεί από τους Τούρκους στην εισβολή του 1974 και μέχρι σήμερα θεωρείται αγνοούμενος.


«Μεγάλη οικογένεια, πέντε παιδιά. Χάσαμε τον πατέρα μας στον πόλεμο του ’74, στην εισβολή… Ο πατέρας μου είναι αγνοούμενος, είναι από τους αγνοούμενους της Κύπρου, είναι μια ανοιχτή πληγή αυτό. Θέλω να πω πολλά, τι να πω όμως; Πρέπει η κυβέρνηση της Κύπρου να κοιτάξει το θέμα των αγνοουμένων.

Ένας αγνοούμενος δεν μπορεί να είναι άφαντος, δεν μπορεί να κηρυχτεί άφαντος και μας αναγκάζουν για να μπορέσουμε να πάμε παραπέρα και να διαχειριστούμε θέματα που αφορούν τον πατέρα μας και περιουσίες κλπ, να πάμε στο δικαστήριο να κηρύξουμε τον πατέρα μας άφαντο. Αυτό δεν είναι νόμος. Ευελπιστούμε να βρεθεί, περιμένουμε κάποια ειδοποίηση ότι τον βρήκαν κάπου, τουλάχιστον να θάψουμε τα οστά του.

Δεν άνοιξε την πόρτα κι έφυγε, ξέρουμε ότι τον συλλάβανε, ξέρουμε που, κάτω από ποιες συνθήκες… Συλλάβανε και τα αδέρφια μου και ευτυχώς τα αφήσανε. Εννοείται ότι τα θυμάμαι όλα, είμαστε παιδιά του πολέμου. Η μητέρα μου πέθανε με αυτόν τον καημό», είπε συγκινημένη η Κωνσταντίνα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. “Η Κύπρος κείται μακράν” έλεγε ο βρωμοανώμαλος φρυδάς και κάποιοι τον θεωρούν εθνάρχη

  2. Αχ βρε Κωνσταντίνα με συγκινήσεις τόσο πολύ. Μεγάλη πληγή να ξέρεις ότι οι αγαρινοι σκότωσαν τον πατέρα σου και κάτω από ποιες συνθήκες. Ο θεός να αναπαύσει όλους αυτούς τους Έλληνες και να τους δικαιώσει με τον αφανισμό του βρωμερου αυτου λαού που διέπραξε και εξακολουθεί να διαπράττει εγκληματα κατά της ανθρωπότητα και του πολιτισμου

  3. ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΄74, ΜΟΝΟ ΕΙΣΒΟΛΗ.
    ΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΡΕΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ.
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΛΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ.
    ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΙΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

  4. Δυστυχώς δεν θα γίνει ποτέ τίποτα για τους αγνοούμενους της Κύπρου ώπος δεν θα γίνει ποτέ και τίποτα για τα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Ας το χωνέψουμε. Δυστυχώς μονο λόγια!

Comments are closed.