Συγκλονίζει η Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου!»

Κοινοποίηση:
ezgif.com-gif-maker-6-3

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε πως πήρε την πρωτοβουλία να φιλοξενήσει έναν άστεγο συμπολίτη μας στην οικία της. «Είναι αλήθεια πως έχω φτιάξει μια μικρή γωνίτσα σε αυτό τον άνθρωπο και μένει στο σπίτι μου. Είναι θέμα επιλογών το πως ζούμε και θέμα καλής τύχης. Όταν έχεις μεγαλώσει με έναν τέτοιο πατέρα και μια τέτοια μητέρα πιστεύω πως ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι το πρώτο που πρέπει να μαθαίνεις. Να μαθαίνουμε εμείς στις επόμενες γενιές. Είναι και θέμα αισθητικής. Θεωρώ ότι η ηθική είναι αισθητική».

«Μένω τα τελευταία 15 χρόνια στην Ακρόπολη. Είναι γεμάτη η Ακρόπολη με αστέγους, παντού. Ο λόγος δε του Φιλοπάππου είναι γεμάτος. Ζουν οι άνθρωποι μέσα στο δάσος δίπλα στον φοβερό μας πολιτισμό. Οι άνθρωποι για να φυλαχτούν από τη βροχή πηγαίνουν τα βράδια σε σπηλιές. Τέτοια ασύλληπτα πράγματα. Ο συγκεκριμένος κύριος μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν τον είδα ποτέ ούτε μαστουρωμένο ούτε πιωμένο ούτε τίποτα τέτοιο. Φρόντιζε τέσσερα σκυλιά όταν τον γνώρισα και είχε πάντα κάτι να προσφέρει. Δεν ζητούσε ποτέ, δεν δεχόταν. Εκτός αν του πήγαινες φαγητό για τα σκυλιά ή για τον ίδιο. Χρήματα δεν δεχόταν ποτέ. Σιγά σιγά άρχισε να μου κάνει μερεμέτια στο σπίτι και είδα ότι είναι ένας άνθρωπος που δίδαξε πολλά και σε μένα και στα παιδιά μου. Είναι μεγάλος άνθρωπος πλέον, 75 ετών. Είναι συνεχώς χαρούμενος αυτός ο άνθρωπος» πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Όλοι μπράβο λέτε και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον παράδεισο….μπράβο αυτό είναι ορθοδοξία χριστιανισμός κτλ κτλ…..εσείς γιατί δεν έχετε έναν άστεγο σπίτι σας????

  2. Με τέτοιες φιλανθρωπες πράξεις βάζεις στο τσεπακι σου το εισιτήριο για τον παραδεισο.
    Μπράβο της.

  3. Επειδή δουλεύω στην Ακρόπολη,ξέρω ποιον φιλοξενεί.ειναι γνωστός άνθρωπος στην περιοχή,είναι Έλληνας,κ κάποτε είχε δική του δουλειά.ειναι αξιόλογος, μορφωμένος,κ πάντα έχει έναν καλό λόγο για όλους,κ τίμιος.καμια σχέση με άλλους άστεγους που ζουν εκεί.μπραβο της.

  4. Κατάλαβα…. Καλά περνάει ο κύριος. Πάει το σοφατισμα σύννεφο; Ήρεμα ρωτάω!!!!!

  5. Συγχαρητήρια υπάρχη ακόμα ανθρωπιά!!!!!! Ντροπή σε αυτούς που βρήκαν να πουν κακό σε τόσο ιερή πράξη!!!!!

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ,ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ “ΜΕΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ,ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΔΕΞΙΟΚΑΠΙΤΑΛΟΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

  7. Εχω γνωρίσει και γω συναδέλφους σου αλλά μου φέρθηκαν με τον χειρότερο τρόπο… Ασε μας κουκλίτσα μου!

  8. Εισαστε παράδειγμα προς μίμηση!!!
    Αληθινή χριστιανη ορθόδοξη, γιατί η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι ορθοπραξία!!!!

    1. Ακριβώς, όπως και ο εκδικητικός γιαχβέ που βασανίζει αιώνια στην κόλαση του αμαρτήσαντες,
      και πιοι είναι αυτοί, μα όλοι οι άνθρωποι, γιατί, αν πας θέατρο, όταν καλοπίζεσαι, ακούς μουσική,
      φοράς παντελόνι (γυναίκες), έχεις ερωτική επαφή πριν τον γάμο κλπ κλπ, τότες αιώνια
      βασανηστήρια, χα..χα.. άσε, επιλέγω την Αθεϊα που είναι Αρετή!

Comments are closed.