Συγκλονίζει για ακόμη μια φορά ο Γρηγόρης Πετράκος! Τα αποτελέσματα έρευνας του Αμερικανικού CDC , που όπως λέει είναι η πιο έγκυρη και αξιόπιστη (χειραγωγούμενη) υπηρεσία και έκανε τη μεγαλύτερη έρευνα και ιδού τα αποτελέσματα στους παρακάτω πίνακες!

Κοινοποίηση:
Γρηγόρης Πετράκος

 

Η ΜΕΓΆΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ (με την απάντηση της)

Αν πετούσαμε τις μάσκες και ανοίγαμε την εστίαση, τι αύξηση πιστεύετε θα είχαμε…

Δημοσιεύτηκε από Grigoris Petrakos στις Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Κ.Πετρακο σοβαρά σχολιάζοντας θα έπρεπε να έρθει ο κορονας για να καταλάβουμε πως καλύτερα δημοσιολογειτε παρά καλλιτεχνειτε.

  2. Διάβασα πάλι τυχαία μία δήλωση του αστείου δικηγόρου πως οι γιατροί δολοφονούν παιδάκια για χάρη του Covid-19.Ο Στέφανος οφείλει να ανεβάσει το συγκεκριμένο σχόλιο ΟΧΙ για να στηρίξουμε τον απατεώνα Κούλη ή τον κάθε Τσίπρα ούτε για να χαϊδέψουμε τον κάθε απατεώνα πολιτικό.Απλά στο όνομα της αλήθειας πρέπει να είμαστε δίκαιοι.Εγω προκαλώ το ΜΑΚΕΛΕΙΟ να στείλει κάποιον της εφημερίδας στο ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ νοσοκομείο για να δουν από κοντά το πώς τρέχουν οι γιατροί όλη την ημέρα.
    Όποιος ονομάζει τους γιατρούς ως δολοφόνους ή μαφιόζους που δολοφονούν παιδάκια έχει παράνοια στο μυαλό.
    Επίσης έχει γίνει κουραστικό να λέει επανειλημμένα γιατί δεν τον μαζεύει κάποιος εισαγγελέας.Και τον τρελό Ιεχωβά ΟΕΑ δεν τον μαζεύει κάνεις εισαγγελέας αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι δεν είναι για το Δαφνί.
    Οι εισαγγελείς δεν μαζεύουν γιατί απλά στην Ελλάδα δεν δουλεύουν.

    1. Αυτο ειναι επιχειρημα τώρα? Με αστειους χαρακτηρισμους ψαχνεις ολικη δικαιωση παντων? Σαφως υπαρχουν γιατροι ενσυνειδητοι το κατα δυναμη που κανουν οτι μπορουν και τρεχουν, τοσο πολυ που δεν μπορουν μαλιστα να ενημερωθουν σφαιρικα και εκτελουν τα επιβεβλημενα πρωτοκολλα των φαρμακολομπυ και τις “ερευνες” τους.
      Υπαρχουν ομως συμφωνα με δικηγορους παγκοσμιως , σε συμφωνια με τον “αστειο” που αναφερεσαι, που δεν ειναι καθολου αστειοι, γιατροι που εχουν πιαστει με στοιχεια και καταγγελιες , οτι προεβηκαν σε ανομες πραξεις και παραβασεις καθηκοντος. Το να προσπαθεις να ξεπλυνεις ολο τον κλαδο μοιαζει εξισου ανοητο με οσους λενε οτι λενε ολους τους γιατρους δολοφονους. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ.

  3. Πάντως έπεσαν με την ψευδοπαν δημια πολλές μάσκες , οποιος έχει μάτια βλέπει ,μπράβο στον Πετράκο για άλλη μια φορά

  4. Ο κύριος Πετράκος δεν έχει μόνο εξυπνάδα αλλά και σοφία γιατί έρευνα και δεν τρώει αμασητο τίποτα!!! Εύγε και για το θάρρος και ανάστημα που σήκωνει αντίθετα με πολλούς με πτυχία για τα σκουπίδια!!!!

  5. Απο το φέισμπου του Ν. Αντωνιάδη, ένας μικρούλης 4 χρονών είναι αφημένος στο έλεος του θεού ,με πόνους απο σκωληκοειδίτιδα στο Αγλαία Κυριακού.
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100034437944878

  6. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη τής αμάθειας κύριε Πετράκο….

    1. Να μας εξηγήσεις εσύ, που είσαι φωστήρας.Τι απο αυτά που παρουσίασε απο το CDC και όχι απο το μυαλό του, είναι λάθος.Περιμένουμε

      1. Αυτό είναι το θέμα,ότι ο κάθε ένας βρίσκει από το διαδίκτυο πληροφορίες τίς οποίες ούτε μπορεί να αποδείξει οτί στέκουν ούτε να τίς τεκμηριώσει.
        Ο ίδιος ας πιστεύει ότι θέλει γιά τον κορονόιο και γιά τόν τρόπο αντιμετώπισής τού είναι δικαίωμά του,αυτό πού δέν είναι δικαίωμά του είναι το να παρασύρει ανθρώπους πού είναι ευκολόπιστοι στίς συνομωσίες και να τούς βάζει σε κίνδυνο παροτρύνωντάς τους ουσιαστικά να μήν πέρνουν κανένα μέτρο προστασίας.

          1. Έλα τήν νύχτα πού πάω γιά δουλειά να δείς πόσο και από πού πληρώνομαι εξυπνάκια τού γλυκού νερού,αυτή είναι η γνώμη μού και σε όποιον αρέσει.

        1. Mάλλον είσαι ο αψέκαστος/η και οι μεις οι ψεκασμένοι.Εμείς ευχαριστούμε όλους αυτούς που μπορούν να μας ανοίγουν τα μάτια κι άλλο , είτε με τις γνώσεις τους, είτε μεταφέροντάς μας άρθρα.

        2. Εχεις δίκαιο φίλε άσε τους “ψεκασμένους” να λένε ότι θέλουν. Κανε το θαυματουργό εμβολιο εσύ να γλυτώσεις και μετά φόρα και την μάσκα για να μην κολλήσεις ιο. Εγώ εμπιστεύομαι τις μπιγκ φάρμα Εχουν κανένα συμφέρων αυτοί να μας πουν ψέματα επειδή κερδίζουν μερικά ψωροδισεκατομμύρια. Ειναι δυνατόν να λένε ψέματα και να τρομοκρατούν οι ιδικοί και οι ευαγγελάτοι της αποβλάκωσες επειδή πληρώνονται απ΄αυτούς που θέλουν να μας σώσουν ;Ξέρεις τι είναι να πεθάνουν σε 2 χρόνια ” πανδημίας” περίπου 2,700.000 άνθρωποι στα 7.600.000.000 ;Κάνει θραύση ο ιος και ευτυχώς που έχουμε ως ηγέτη τον μεγαλο κούλη….

        3. Γιατί ρέ φίλε, τίς μπούρδες που μάς λένε οι λοιμωξιολόγοι, άκουσες ποτέ νά τίς τεκμηριώσουν;;; Εσύ τί έχεις καταλάβει από αυτούς, τελικά τί πρέπει νά φοράμε, απλή μάσκα, διπλή, ή καθόλου, όπως έλεγαν στήν αρχή; ,
          Μέ ποιό σκεπτικό κλείνουν τά μεγάλα μαγαζιά στίς 8:30, ενώ τά μικρά δέν ανοίγουν καθόλου, εκτός από τά νυχάδικα;;
          Μέ ποιό σκεπτικό βάζουν τόν κόσμο νά κάνη self test στά φαρμακεία καί νά διασπείρη τόν ιό;

        4. Ο καθενας σε αυτη την περιπτωση που θελει να εχει αντιλογο σε “επισημη” πηγη ενημερωσης εισαι εσυ, μαζι με μπολικο εγωισμο που κρυβεται πισω απο ανωνυμια. Και βεβαια κρυβεσαι πισω απο την γνωστη τακτικη τσουβαλιασματος , οπου αυτη την φορα επιχειρειται να ενοχοποιειται το διαδυκτιο και οι πληροφοριες του…Γενικολογιας το μαρτυρικο αναγνωσμα σε καφενειακου επιπεδου αρνητισμο σε επισημα στοιχεια..Ιq για τατιανους…
          Εσυ παρασυρεις κοσμο με ακυρες γνωμες και επιστημονικους τσαρλατανισμους ειδικων της κακιας ωρας.
          Αχ ναι , ξεχασαμε, υπαρχουν και οι ακλονητοι που οτι και να δουν η να ζησουν δεν πιστευουν στις συνομωσιες αλλα στα κρατη δικαιων που ενδιαφερονται για τα λαικα συμφεροντα..και θεωρουν αδυνατο πολιτικοι να εκτελουν δαιμονικες εντολες …Βεβαιως , πιστευουν ακραδαντα στην αξιοκρατια της ανθρωπινης φυλης ειναι τετοια που εκλεγει με διαφανα συστηματα και διαδικασιες τους καλυτερους υπερασπιστες της πλειοψηφιας των φτωχων και οι πολιτικοι των 10 χιλιαρικων το μηνα λενε οχι οταν πρεπει στους δισσεκατομυριουχους και ανω..
          Ριξε εντωμεταξυ μια ματια σε χαλαρα μετρα προστασιας σε διαφορα μερη του κοσμου, οπου καταγραφονται καλυτερα αποτελεσματα…εστω και αν πιστευεις συνομωτικα οτι το ιντερνετ ειναι γεματο μονο με βλακειες και αναξιοπιστια..

    2. Προφανώς πρώτη φορά ακούς για το cdc και μάλλον παρεξήγησες την ανάρτηση του Πετράκου, που απλώς μας μεταφέρει τις πληροφορίες. Δεν είναι δικές του.

  7. ακομα ασχολειστε με μασκες εμβολια και μαλακιες…….ο κοσμος ειναι μαλακας και ακολουθει σα προβατο ….το μυαλο των περισσοτερων εχει σκατα και δεν παιρνει στροφες με τιποτα….ενα χρονο και πιστευουν σε φαντασματα…ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του…..το θεμα ειναι με αυτους που δεν κοιμουνται ορθιοι πως θα απαλλαγουν απο τη μαλακια των πολλων

    1. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ Μ@ΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ…ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ

      1. Ναι καλά έλα Κρήτη και δες στα χωρια κάποιους(αρκετούς) από μακρινές χώρες της ανατολής, το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και σε χωρια σε όλη την Ελλάδα!!!!!

  8. Το καλοκαίρι ήταν τα πάντα ανοιχτά χωρίς μέτρα.Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Και αυτό που λένε ως πρώτο κύμα που «αντιμετωπίσαμε» επιτυχώς ήταν χωρίς μάσκες. Τότε έλεγαν ότι οι μάσκες αυξάνουν τη μεταδοτικότητα στο γενικό πληθυσμό γιατί ο κόσμος δεν τις χρησιμοποιεί σωστά,τον εξαναγκάζουν να πιάνει το πρόσωπο του και συσσωρεύουν ιούς και υγρασία.

Comments are closed.