Συγκλονίζει Έλληνας δημοσιογράφος για τον γιο του με εγκεφαλική παράλυση: «Δεν μπορώ να πεθάνω ήσυχος»

Κοινοποίηση:
0

Είναι γεγονός πως η ζωή είναι σκληρή. Ειδικά εάν ένας άνθρωπος έχει γεννηθεί με κάποιες συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες, με τις οποίες πρέπει αναγκαστικά να πορευτεί στην καθημερινότητα του.
Ο 16χρονος Κωνσταντίνος, είναι ο γιος διακεκριμένου δημοσιογράφου και υπεύθυνου Γραφείου Τύπου στην κρατική υποδομή, και έχει διαγνωστεί με εγκεφαλική παράλυση. Ο Κωνσταντίνος ήταν μόλις 24 ημερών όταν οι γιατροί ανακάλυψαν το πρόβλημα στην υγεία του. Για δύο μήνες, προσπαθούσε να μείνει στην ζωή.
Ο πατέρας του βρέθηκε καλεσμένος σε απογευματινή τηλεοπτική εκπομπή και παραχώρησε συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε και στον 16χρονο γιο του. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε δηλώσει παλιότερα πως οι γονείς παιδιών με ειδικές ικανότητες, δεν έχουν δικαίωμα να πεθάνουν.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια ρώτησε τον δημοσιογράφο σχετικά με την ιδιαιτερότητα του γιου του, με τον ίδιο να απαντάει πως «Οι παλιοί είχαν σοφά πράγματα. Άμα το μωρό κλάψει μόλις γεννηθεί είναι εντάξει… Το μωρό δεν έκλαψε».
Ενώ έδωσε κουράγιο σε όλους όσους είναι αντιμέτωποι με παρόμοια προβλήματα, λέγοντας πως «Ο Θεός σου δίνει όσα αντέχεις».
Ο λόγος για το δημοσιογράφο και Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην Χριστιάνα Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: