Συγκαλείται η Ιερά Σύνοδος για το νομοσχέδιο των… gay

Κοινοποίηση:
24-112102iera-sinodos.jpg

Εκτάκτως συγκαλείται την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος προκειμένου να εξεταστεί διεξοδικά το ζήτημα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα και αφορά τη νομοθεσία που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση για τον γάμο των ομοφύλων.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξεδόθη από την Ιερά Σύνοδο, «συνέρχεται την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 9η πρωινή, σε έκτακτη Συνεδρία, η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στο εν Αθήναις Συνοδικό Μέγαρο Αθηνών με μoναδικό θέμα συζητήσεως “Εκκλησία και θέσπιση γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου”».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΚΑΛΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ . ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΕΙΡΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ , ΤΟΥ ΧΡΗΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ . Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΕΙΡΕΙ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΝΤΑΚΟΣΕΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΚΑΒΕΙ ΛΑΚΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    18/01/2024

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ… ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ? ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

  3. ρε σατανά Ιερώνυμε ,τι να συζητήσεις??το αυτονόητο??που είσαι ρε Καντιώτη να τους ξυρίσεις όλους αυτούς
    και να τους στείλεις σπίτι τους!!Ενας Αμβρόσιος έμεινε και κόντεψαν να τον κάψουν ζωντανό ,και τον σέρνουν στα δικαστήρια επειδή είπε για τους πο@στηδ@ς ….φτύστε τους!!

  4. Δεν συζητείτε αυτό το θέμα….
    Το απορίπτει η εκκλησία ομόφωνα… γιατί αν δεν το απορίψει με ένα μεγάλο ΟΧΙ τότε είναι με το σατανά και όχι με τον Κύριο Υμων Ιησού Χριστό._

Comments are closed.