Συγκίνηση στο Διδυμότειχο! Δίνουν σε δρόμο το όνομα της Ελένης Τοπαλούδη

Κοινοποίηση:
eleni-topaloudi-mprosta-se-kastro

Ένας δρόμος του Διδυμοτείχου θα πάρει το όνομα της Ελένης Τοπαλούδη, της άτυχης φοιτήτριας που το 2018 έφυγε με τον πιο σκληρό τρόπο από τη ζωή. Για το θέμα μίλησε ο πρώην δήμαρχος του Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Thrakinet ο οποίος ανέφερε πως αμέσως μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο προτάθηκε να δοθεί το όνομα της σε έναν δρόμο του Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με το e-evros, αυτή η απόφαση φυσικά πρέπει να επικυρωθεί από το νυν Δημοτικό Συμβούλιο και να αποφασιστεί ποια θα είναι η οδός που θα φέρει το όνομα της άτυχης Ελένης. Ο νυν δήμαρχος Διδυμοτείχου κος Χατζηγιάννογλου από την πλευρά του ανέφερε πως είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει για την μνήμη της Ελένης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μετονομαστε και τη Σταδιου σε Κουφοντινα, την Ερμου σε Κουνεβα ,το συνταγμα σε πλατεια αφων Ξηρου. Δωστε σε ενα δρομο το ονομα της γυναικας που της εριξαν το βιτριολι του παιδιου που σκοτωσαν στα Εξαρχεια και… και…. και…. Θα δωσουμε ονοματα στους δρομους και της πλατειες ολης της χωρας που θα ανατρεχουμε στα αστυνομικα δελτια για να καταλαβουμε σε ποιον ανηκει το ονομα. Ξεπεσμος ! Με ολο τον σεβασμο στους ανθρωπους που εχασαν τις ζωες τους αδικα η σε αυτους που εχουν υποστει βια.

Comments are closed.