Συγκέντρωση 100 ατόμων έξω από εκκλησία στην Αγία Βαρβάρα – Μία σύλληψη (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής περίπου 100 άτομα, προκαλώντας την επέμβαση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, διενεργείται έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Βαρβάρας, με τη συνδρομή και του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας για την ταυτοποίηση των ατόμων που συμμετείχαν στη συγκέντρωση, με συνωστισμό, έξω από την εκκλησία, καθώς παραβιάζονται τα μέτρα πρόληψης για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ήδη έχουν ταυτοποιηθεί έξι άτομα, ένα εκ των οποίων συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Η έρευνα συνεχίζεται.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Πως να μη διαμαρτυρηθουν οι γυφτοι που εκλεισαν οι εκκλησιες…χρυσες δουλειες εκαναν οταν ηταν ανοιχτες…

  2. Αλλοδαποι χωρις προστιμα! Γιατι να ριξουν προστιμα εδω?

  3. Εγω οπως βλεπω εχει λιγοτερο η΄το ιδιο κοσμο με τις ουρες στα σουπερ και στα ΑΤΜ.Εκει δεν πειραζει ομως..

  4. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΟΣΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…

    ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΚΑΛΑ Ή ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΟΛΟΓΗΣΟΥΝ

    1. Και να σταματήσουν να τους παίρνουν λεφτά για εισφορές υγείας.

      1. απο ποτε οι γυφτοι της αγιας βαρβαρας πληρωνουν ρε βοιδι,,ο αλλος σταυουδακια πουλαει ο γυφτος να κονομησει,και το παιζει χριστιανος ο αλλος ο χασισεμπορας που τον ξερω κιολας..ΚΑΙ ΑΜΑ ΞΕΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ

    1. για να πεις ότι οι χριστιανοί είναι κακοί επικαλείσαι το ισλαμ. ουστ.

Comments are closed.