Συγκέντρωση φοιτητών στο κέντρο για την αστυνόμευση των Πανεπιστημίων. Κλειστοί οι σταθμοί μετρό “Σύνταγμα” και “Πανεπιστήμιο” (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
5222135

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, το προβλέπει μεταξύ άλλων ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας, πειθαρχικές ποινές για φοιτητές που θα προβούν σε καταστροφές και καταλήψεις αλλά και για τις αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, πραγματοποιούν αυτή την ώρα φοιτητές, μαθητές και εκπαιδευτικοί στα Προπύλαια.

Στην πορεία σημειώθηκε μικρή ένταση, χωρίς όμως να υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.

Κλειστοί θα παραμείνουν έως το μεσημέριο οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο, λόγω της προγραμματισμένης συγκέντρωσης.

5222113 5222127 5222094 5222091 5222086

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Το μονο σωστο που εκανε η Κυβερνηση της Ν.Δ Οχι μπουρδελοποιηση των Πανεπιστημιων , Οχι στους αναρχοαπλυτους …επαγγελματιες ……”φοιτητες” Οχι τα Πανεπιστημια αντρα αναρχοαπλυτων αλητων,Οχι στο χτισιμο γραφειων μαζι με τους καθηγητες μεσα,Αυτα τα αισχη μονο σε τριτοκοσμιες χωρες γινοντε ας το παρουν χαμπαρι ολος αυτος ο ..αριστερος συρφετος και μερικοι αριστεροαλογοουρακιδες …”καθηγητες” που τους .ακολουθουν,οτι ηλθε η ωρα να τερματισθει η αριστερομπουρδελοποιηση των Πανεπιστημιων,οπως γινεται στα σοβαρα Πανεπιστημια στα Πολιτισμενα Κρατη .Ολα αυτα τα αναρχοαπλυτα κομμουνια εαν τολμουσαν να τα κανουν στην Πρωην κομμουνιστικη Ρωσια ο πατερουλης τους Σταλιν θα τους ειχε στειλει να σκαβουν στα γκουλαγκ στα βαθη της Σιβηριας!!!!!!!

  2. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ???
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΝΟΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ…

  3. Οι πραγματικοι φοιτητες που πηγαινουν να σπουδασουν και να παρουν το πτυχιο τους και δεν θελουν την ανομια μεσα στα ανωτατα εκπαιδευτικα ιδρυματα, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ανησυχουν;;;;;;;; Ποιοι ειναι αυτοι που διαμαρτυρονται;;;;;;; Προφανως αυτοι που θελουν τα Πανεπηστιμια της χωρας να τελουν υπο καταληψη και να ειναι αντρα ανομιας και να κρεμουν τα κοπροσκυλα ταμπελες στον λαιμο των Πρυταναιων!!!!!!!! Απο την αλλη η κυβερνηση , θα ειναι λεει μια ηπιας μορφης αστυνομευση με αοπλους αστυνομικους!!!!!!! Και οταν μπουκαρουν οι αναρχοαπλυτοι κοπριτες με τι θα αμυνονται Κε Χρυσοχοιδη;;;;;;;;; Εγω λεω να τους εφοδιασετε με νεροπιστολα η θυμιατα και οταν θα γινονται τα ντου να τους δροσιζουν η να τους θυμιαζουν!!!!!!! Η ατολμια σας και η γελοιοτητα σας δεν εχει ορια!!!!!!!!

  4. ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΠΡΟ-ΠΟ;;;;;;;;;;;

  5. Οι φοιτητές πάντα ήταν όργανα αναρχοαπλυτων οργανώσεων.Ασε που διασπείρουν και τον κορωνοϊό. Αλλά ξέχασα όταν οι αναρχοαπλυτοι διαδηλώνουν ο ιός κρύβεται. Έχει μαρξιστικά ιδεώδη …
    Κομ-μουνι μεγάλο ο ιός.

Comments are closed.