Συγκέντρωση των Αριστερών στην Θεσσαλονίκη – Έκλεισαν οι δρόμοι(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
συγκεντρωση

Ένταση επικρατεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Τσιμισκή, καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο, έχουν εγκλωβίσει διαδηλωτές και διενεργούν ελέγχους.

Νωρίτερα, περίπου 150 μέλη οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και σωματείων πραγματοποιήσαν συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο στην οδό Τσιμισκή με σκοπό να φτάσουν στο Αμερικανικό Προξενείο, «σπάζοντας» την απαγόρευση συναθροίσεων. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί επί της οδού Τσιμισκή στο ύψος της Καρόλου Ντηλ ενώ άλλες δυνάμεις είχαν παραταχθεί στο ύψος της Αγίας Σοφίας εγκλωβίζοντας τα άτομα στο σημείο.

Δείτε Live εικόνα

Εκεί γίνονται έλεγχοι και βεβαιώνονται παραβάσεις, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση. Έχουν γίνει τουλάχιστον 10 προσαγωγές, ενώ κάποια άτομα οδηγούνται οικειοθελώς προς τους αστυνομικούς για να προσαχθούν. Η αστυνομία απέσπασε τα πανό και τα πλακάτ από τους συγκεντρωμένους.

Στο σημείο και στους γύρω δρόμους, κυρίως επί της οδού Αγίας Σοφίας είναι έντονη η παρουσία της Αστυνομίας και γίνονται και εκεί έλεγχοι ατόμων.

 Να σημειωθεί ότι αυτή την ώρα η Τσιμισκή είναι κλειστή.

 

poreia_salonika2

Οι συγκεντρωμένοι κρατούν λουλούδια, ενώ τραγουδούσαν δυνατά… «πότε θα κάνει ξαστεριά», τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Πηγή: GRTimes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ !!!! ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 44 ΚΑΤΙ Κ@ΛΟΓΕΡΟΙ /ΓΡΙΕΣ ΜΕ ΣΑΛΕΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΟΛΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ !!!!!

  2. Πως ορίζεται το “ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ? Στα λόγια μόνο ?
    Το πασοκ συγκυβερνούσε με τη ΝΔ στα Μνημόνια και ΔΝΤ όλοι συμφωνούσαν.
    Ο συριζα με τον καμένο μια χαρά και στις Πρέσπες …………………

Comments are closed.